Wandyta pisze:Współczuję kibicom którzy tam pojechali, powinni już wracać, szkoda ich nerwów.
Byłem.
I nie musisz współczuć.
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
Wandyta pisze:Współczuję kibicom którzy tam pojechali, powinni już wracać, szkoda ich nerwów.
stazyja69 pisze:Wandyta pisze:Współczuję kibicom którzy tam pojechali, powinni już wracać, szkoda ich nerwów.
Byłem.
I nie musisz współczuć.
FenRiR pisze:stazyja69 pisze:Wandyta pisze:Współczuję kibicom którzy tam pojechali, powinni już wracać, szkoda ich nerwów.
Byłem.
I nie musisz współczuć.
I jake to uczucie zobaczyć 0:5?Mimo że dobiegam 40,to kilkanaście razy zdarzylo się pojechać za Hutnikiem,ale takiego wpiwrdolu nie było.A Janiczak i Trębacz też byli,czy tylko Wy?
luke.krak pisze:Jest biednie i tyle w temacie. Cognor daje kasę tylko "na życie"
I albo to zaakceptujemy i cieszymy się z tego co jest albo głośno napierdalajmy i coś róbmy (ale jest ryzyko że będzie to co przed Cognorem czyli, jeszcze większa bieda). Denerwuje mnie jedna rzecz: Pan właściciel wogóle się nie udziela w wywiadach na temat klubu, ufa w pełni zarządowi i albo się nie zna na piłce albo wie co robi i ma jakieś plusy bycia właścicielem klubu ale jakie to nie wiem właśnie
OŻÓG 1950 pisze:A ja powiem tylko tyle - jest taka polityka klubu, że jako kibic nie mam się totalnie z kim identyfikować. Co rundę przemiałka, dużo wiślaków i nic w tym pociągającego nie ma.