Hutnik Kraków - Świt Szczecin, 27.07.2024, g.17:00
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
-
Re: Hutnik Kraków - Świt Szczecin, 27.07.2024, g.17:00
Historia która stworzymy
do 3 ligi marsz młodzieżo
do 3 ligi marsz młodzieżo
http://www.youtube.com/watch?v=tnkA38Lh ... re=related to jeszcze nie tak dawno bylo tak pieknie ,tyle hutniczych braci 

Dziękujemy. Pyta straszna 

Dobry wynik.
Hutnik - janiczak 2:0
Hutnik - janiczak 2:0
Czy Święty zdaje sobie spraw ze jeszcze dwie kolejki i zajmuje stanowisko pierwszego ?
lucero pisze:Czy Święty zdaje sobie spraw ze jeszcze dwie kolejki i zajmuje stanowisko pierwszego ?
Tu żaden trener nie pomoże
Żaden
Nikt
PrzyArceHKS
Bylismy jestesmy bedziemy
Bylismy jestesmy bedziemy
-
lucero pisze:Czy Święty zdaje sobie spraw ze jeszcze dwie kolejki i zajmuje stanowisko pierwszego ?
Ale bys go chcial wsadzic na konia.
Hutnik 1950 KRAKÓW.
Jak to było,drużyna o 20% silniejsza(droższa)?Bo ja mam wrażenie,że to zarząd ma 20% bardziej wyjebane na to co mówimy.Ja po 30 latach robię sobie przerwę.Nie dość że mam jeden wolny weekend w miesiącu,to jeszcze mam go marnować wkurwianie się i odpłatnie?Bilety jak na 1 ligę,karnety droższe niż na niektóre sektory na Cracovii.Tylko poziom jak w IV lidze.
Niedawno pisałem że jak będziemy na szóstym miejscu od końca w grudniu to będzie cud... w tym składzie jest to niemożliwe.
To nawet nie jest zespół, zbieranina trzecioligowców, brak lidera w tym tworze, nie widać po Nich by mieli umierać za HKS
Michał Głogowski który jeszcze niedawno wchodził na 20 minut, nagle ma być naszym supersnajperem.
Jania, Zięba, Hoyo to nawet nie wiem czy poziom trzecioligowy
Brawa dla Dyrektora Sportowego, stworzył zespół podobny do tego z drugiej kadencji Paszkiewicza.
Teraz mamy kilku "Chmielów" w pierwszym składzie
To nawet nie jest zespół, zbieranina trzecioligowców, brak lidera w tym tworze, nie widać po Nich by mieli umierać za HKS
Michał Głogowski który jeszcze niedawno wchodził na 20 minut, nagle ma być naszym supersnajperem.
Brawa dla Dyrektora Sportowego, stworzył zespół podobny do tego z drugiej kadencji Paszkiewicza.

LOKO pisze:Niedawno pisałem że jak będziemy na szóstym miejscu od końca w grudniu to będzie cud... w tym składzie jest to niemożliwe.
Jeszcze jedno, 5 latek i 21 latek płaci tyle samo za bilet?
Kpina
Do 12 lat to powinni symbolicznie po 1 zł płacić, byleby się pojawiali na stadionie i byli jakąś wizją na przyszłość na trybunach
LOKO pisze:LOKO pisze:Niedawno pisałem że jak będziemy na szóstym miejscu od końca w grudniu to będzie cud... w tym składzie jest to niemożliwe.
Kpina
Do 12 lat to powinni symbolicznie po 1 zł płacić, byleby się pojawiali na stadionie i byli jakąś wizją na przyszłość na trybunach
Masz rację! Znajomy pomimo tego że był w kolejce do kasy o 16:50, to na sektor przyszedł o godzinie 17:35. Nawet nie było mowy żeby zapłacił troszeczkę mniej kasy za bilet. 40 zł to gruba przesada. Póki co odpuszczam sobie mecze na stadionie, dzisiaj nie było czego oglądać.
Ta obecna drużyna jest słabsza nawet od tej Lipeckiego Jesteśmy zdecydowanie najsłabszą drużyną obecnej 2 ligi bez dwóch zdań. Jedyny ratunek to transfer
kilku przyzwoitych zawodników do końca okienka transferowego. Wiadomo, że nic takiego nie nastąpi bo jesteśmy biedakami. Swoją drogą 3,7 mln budżetu płacowego to jakiś niezły żart. Szkoda się wkurwiać.
Zresztą jak to powiedział Trębacz bez Cognoru bylibyśmy gdzieś w połowie stawki 4 ligi to kurwa cieszmy się , że jednak będziemy grać w 3 lidze a nie w 4.
Nic się nie zmienia dalej słowem klucz akademia a pierwsza drużyna to wrzód na dupie bo dużo kosztuje.
Jeden wielki dramat. Smutek i żal.
kilku przyzwoitych zawodników do końca okienka transferowego. Wiadomo, że nic takiego nie nastąpi bo jesteśmy biedakami. Swoją drogą 3,7 mln budżetu płacowego to jakiś niezły żart. Szkoda się wkurwiać.
Zresztą jak to powiedział Trębacz bez Cognoru bylibyśmy gdzieś w połowie stawki 4 ligi to kurwa cieszmy się , że jednak będziemy grać w 3 lidze a nie w 4.
Nic się nie zmienia dalej słowem klucz akademia a pierwsza drużyna to wrzód na dupie bo dużo kosztuje.
Jeden wielki dramat. Smutek i żal.
Wandyta pisze:LOKO pisze:LOKO pisze:Niedawno pisałem że jak będziemy na szóstym miejscu od końca w grudniu to będzie cud... w tym składzie jest to niemożliwe.
Kpina
Masz rację! Znajomy pomimo tego że był w kolejce do kasy o 16:50, to na sektor przyszedł o godzinie 17:35. Nawet nie było mowy żeby zapłacił troszeczkę mniej kasy za bilet. 40 zł to gruba przesada. Póki co odpuszczam sobie mecze na stadionie, dzisiaj nie było czego oglądać.
Panowie nie biadolcie tyle nad cenami biletów. Po to są właśnie w wysokiej cenie w dniu meczu, żeby kupować taniej w przedsprzedaży, aby później wszyscy szybko wchodzili A najlepiej to wogóle kupić karnet on-line za 250 zł, co wychodzi maksymalnie 13,88 za mecz.
Poza tym na kasach pracują sami wolontariusze. Proponuję Wam dołączyć do nich. Wtedy inni wejdą szybciej. Czasem trzeba zmienić postawę z biorcy na dawcę.
Loko - są darmowe bilety dla dzieci i młodzieży. Wystarczy przyjść 2h wcześniej na akcje Chodź na Hakaesa. Naprawdę warto.
Wandyta - Twój kolega przyszedł bez biletu o 16:50 i liczył, że co, wejdzie szybko i sprawnie na mecz? Tak to nie działa. Co by było jakby ten mecz cieszył się większą popularnością? Ostatni wchodziliby jeszcze w drugiej połowie.
Ja kupiłem już dawno w przedsprzedaży, dla siebie 15 zł, dla 7- latka 20 zł
Sorry ale pracując w weekendy i kombinując jak iść na mecz to słaba ta Twoja rada, że wystarczy być tylko 2h przed meczem.
Jeszcze ze dwa takie widowiska jak dziś i na meczu będzie tyle ludzi co dawniej na Wiernej Małogoszcz.
Ta sama cena biletu ulgowego dla 5 latka i 21 latka to jest totalna porażka, która zaprocentuje za kilka lat
Sorry ale pracując w weekendy i kombinując jak iść na mecz to słaba ta Twoja rada, że wystarczy być tylko 2h przed meczem.
Jeszcze ze dwa takie widowiska jak dziś i na meczu będzie tyle ludzi co dawniej na Wiernej Małogoszcz.
Ta sama cena biletu ulgowego dla 5 latka i 21 latka to jest totalna porażka, która zaprocentuje za kilka lat
MISIEK72 pisze:Zresztą jak to powiedział Trębacz bez Cognoru bylibyśmy gdzieś w połowie stawki 4 ligi
A skąd on wie gdzie byśmy byli ? Bez cognoru nasz potencjał sprowadza się do Barciszanki Barcice (bo oni byli w środku stawki 4ligi) ?