Hutnik - Olimpia Grudziądz g. 15.00 7 września 24
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
- metal
- Site Admin
- Kontakt:
Re: Hutnik - Olimpia Grudziądz g. 15.00 7 września 24
Warto dodać, że przystępujemy do tego meczu mając 7 punktów straty do lidera, 1 punkt straty do miejsca premiowanego grą w barażach o awans. Mamy 6 punktów przewagi nad strefą baraży o utrzymanie i 13 punktów przewagi nad zamykającą tabelę Skrą.
Czy użytkownicy piszący o równi pochyłej, skandalicznych transferach i szykowaniu się na 3. ligę mają dość jaj, żeby odwołać jojczenie?
Czy użytkownicy piszący o równi pochyłej, skandalicznych transferach i szykowaniu się na 3. ligę mają dość jaj, żeby odwołać jojczenie?

-
metal pisze:Warto dodać, że przystępujemy do tego meczu mając 7 punktów straty do lidera, 1 punkt straty do miejsca premiowanego grą w barażach o awans. Mamy 6 punktów przewagi nad strefą baraży o utrzymanie i 13 punktów przewagi nad zamykającą tabelę Skrą.
z mojej strony deklaruję odwołać "jojczenie", ale po zakończeniu sezonu. Póki co ten zespół ma dokładnie tyle samo punktów co w zeszłym sezonie na tym etapie rozgrywek (różnicę bramek przemilczę, bo nie ma to znaczenia). Nie jest źle, ale rezerwy dalej są spore i właśnie w takim meczu jak z Grudziądzem trzeba zapunktować za trzy.
Wawrów! <oklaski> Wawrów!
Jeżeli przez ewentualne powołanie był mecz przełożony, a tak się przewija na fb, to trochę falstart
Gdy sie tvp nie wp... to powinniśmy grać najpóźniej jak się da
dUfio pisze:Jeżeli przez ewentualne powołanie był mecz przełożony, a tak się przewija na fb, to trochę falstart
Pytanie na ile przed meczem można wnioskować o zmianę to pierwsza sprawa. Druga może jesteśmy tak mocni fizycznie, że Musiał chce zajechać przeciwnika w upale

Ja dalej uważam że mamy słaby skład i jak na razie nie ma widoków na lepsze jutro. Dwa mecze o niczym nie świadczą.
Pomimo wszystko chyba czas, aby ktoś oddał podarowane punkty, dzięki którym między innymi Olimpia jedzie do Krakowa a nie jeździ po swoim województwie
-
lucero pisze:Pomimo wszystko chyba czas, aby ktoś oddał podarowane punkty, dzięki którym między innymi Olimpia jedzie do Krakowa a nie jeździ po swoim województwie

Nie ma na sport tvp ? Na necie myślałem że jest
PrzyArceHKS
Bylismy jestesmy bedziemy
Jakby miał być to pewnie byśmy grali jak Pogoń, o 11:45
Może ktoś napisać jak nam idzie? Wiem że póki co prowadzimy 1:0, ale czy to była bramka z kontry, czy gnieciemy ich cały czas?
Wandyta pisze:Może ktoś napisać jak nam idzie? Wiem że póki co prowadzimy 1:0, ale czy to była bramka z kontry, czy gnieciemy ich cały czas?
Niestety po kursach obecnie patrząc to oni nas muszą cisnąć bo 4,4 na nas 3,25 na nich
PrzyArceHKS
-
jak to się mówi: lepszy remis niż ........ A ta Olimpia ostatnio trochę zapunktowała, więc to nie są leszcze, Stefan. Trzeba docenić to co się ma.
Fajna 1 połowa, oprócz początku, później dominacja.
Niestety w drugiej połowie graliśmy nagle tak jak w Jastrzębiu. Nie wiem czym to było spowodowane.
Totalny dramat i niemoc w utrzymaniu się przy piłce czy też trzech celnych podań.
Ostatnie 5 minut coś tam wychodziło, ale niewykorzystana piłka meczowa bodaj przez Górskiego.
Okropna dysproporcja gry pomiędzy pierwszą, a drugą połowę.
Niestety w drugiej połowie graliśmy nagle tak jak w Jastrzębiu. Nie wiem czym to było spowodowane.
Totalny dramat i niemoc w utrzymaniu się przy piłce czy też trzech celnych podań.
Ostatnie 5 minut coś tam wychodziło, ale niewykorzystana piłka meczowa bodaj przez Górskiego.
Okropna dysproporcja gry pomiędzy pierwszą, a drugą połowę.