II liga sezon 2024/25
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
Re: II liga sezon 2024/25
I ja też i ja też
Dokładnie. Jestem zaskoczony że ktokolwiek się tym jakkolwiek emocjonuje. Te jego dane są właściwie bezwartościowe. Kiedyś wydaje mi się rozkminilem jak on to może liczyć i liczy i sprowadza się to do tego, że równie dobrze można powiedzieć że jak ktoś jest na miejscach 1-3 to ma największe szanse na awans itd. Tylko ładnie pokolorowana to wpisane różne cyferki
-
wątpię, żeby takie "informacje" wywoływały u kogokolwiek z nas wypieki na twarzy, ale chyba tym razem raczej każdy widział że post miał charakter w głównej mierze satyryczny z elementem informacyjnym. W końcu coś było na głównej onetu o naszej lidze. Co najlepsze te "wyliczenia" mają się nijak do aktualnych kursów buków na awanse, topy górne, dolne itd. więc jego metodologia w głównej mierze oparta jest o cyferki, bo przecież nie jestem w stanie tego przyjąć do wiadomości że typ zanurza się w takie annały jak: kontuzje aktualne, powroty z kartek, wąska kadra, plany transferowe itd. chłopina ma zapewne w escellu swój zaprogramowany wzór i wklepuje dane. Ale najbardziej lałem i tak nie z tych wszystkich procentów a z tytułu artykułu - Wieczysta ma problem. No tak, jak to zobaczyli to na pewno się załamali i już nie będą wygrywać seriami 
PS z wyliczeń tego gościa brakuje nam 14 punktów do utrzymania

Wawrów! <oklaski> Wawrów!
mr.Vitaminka pisze:wątpię, żeby takie "informacje" wywoływały u kogokolwiek z nas wypieki na twarzy, ale chyba tym razem raczej każdy widział że post miał charakter w głównej mierze satyryczny z elementem informacyjnym. W końcu coś było na głównej onetu o naszej lidze. Co najlepsze te "wyliczenia" mają się nijak do aktualnych kursów buków na awanse, topy górne, dolne itd. więc jego metodologia w głównej mierze oparta jest o cyferki, bo przecież nie jestem w stanie tego przyjąć do wiadomości że typ zanurza się w takie annały jak: kontuzje aktualne, powroty z kartek, wąska kadra, plany transferowe itd. chłopina ma zapewne w escellu swój zaprogramowany wzór i wklepuje dane. Ale najbardziej lałem i tak nie z tych wszystkich procentów a z tytułu artykułu - Wieczysta ma problem. No tak, jak to zobaczyli to na pewno się załamali i już nie będą wygrywać seriami
W takim razie ciekawe czy uda nam się utrzymać już po pierwszej rundzie ?

Szkoda, Pan Artur wydawał się właściwym człowiekiem na właściwym miejscu.
-
Resovia prowadzi z Podbeskidziem 2:0, gola zdobył min Hebel, ten z którym spinał się Musiał, strzałem z połowy
-
dUfio pisze:Resovia prowadzi z Podbeskidziem 2:0, gola zdobył min Hebel, ten z którym spinał się Musiał, strzałem z połowy
no i łamaczek, 2:3. Resovia w drugiej połowie tragedia. TSP cienizna, ale grali do przodu, strzelali z byle czego i im się udało wyciągnąć wynik. Jak patrzę przez nasz pryzmat to jesteśmy lepsi o kilka miejsc w tabeli od jednych i drugich.
Dzisiaj dwa spotkania:
Skra - Polonia i Zagłębie - Pogoń
Skra - Polonia i Zagłębie - Pogoń
Skra prowadziła z PB ale porażka 1:2
ZS z Grodziskiem też chwilę był wyrównany mecz ale skończyło się... 2:6
dUfio pisze:Skra prowadziła z PB ale porażka 1:2
Dla mnie Grodzisk mial byc taka niespodzianka na poczatku sezonu a tu szaleja dalej. Bytom nie do zatrzymania tez, ale kazda seria sie konczy, oni graja teraz co 3-4 dni wiec tez musza zawodnikow oszczedzac.
-
https://przegladsportowy.onet.pl/pilka- ... ie/1bfw5hh
tzw. wypierdziany artykuł, zero konkretów, ale wspomniane cośtam o nas więc wklejam.
Spoiler:
Polonia super, Wieczysta ma problem, będą grać teraz z nami a potem z Wieczystą. Passa marzeń, Gajda miał przejść do Puszczy w lecie ale dziękuje że mógł zostać itd.
tzw. wypierdziany artykuł, zero konkretów, ale wspomniane cośtam o nas więc wklejam.
Spoiler:
Polonia super, Wieczysta ma problem, będą grać teraz z nami a potem z Wieczystą. Passa marzeń, Gajda miał przejść do Puszczy w lecie ale dziękuje że mógł zostać itd.
Z dobrych wieści to Resovia nie przeskoczyła Nas w tabeli.
GKS Jastrzębie- Resovia 1:1
-
stazyja69 pisze:Z dobrych wieści to Resovia nie przeskoczyła Nas w tabeli.
Z gorszych wieści to to, że Jastrzębie nas podgoniło do 8 punktów.