Sezon 2024/25 - sparingi, transfery, info
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
Re: Sezon 2024/25 - sparingi, transfery, info
Tracimy najlepszego zawodnika, kasy za niego nie ma, wzmocnień raczej nie będzie - powalczymy o awans...
To ja też spróbuję iść po zakupy ... bez pieniędzy...
- metal
- Site Admin
- Kontakt:
Alex pisze:Tracimy najlepszego zawodnika, kasy za niego nie ma, wzmocnień raczej nie będzie - powalczymy o awans...
Brakowało mi tego.

Typowe forum Hutnika. Teraz juz zjazd do 4 ligi...
Z Hutnikiem od zawsze...
-
no ale co (może oprócz nietrafnego porównania) gościu źle napisał?
jak się nie objawi nowa 9 czy tam 9,5 to może być różnie. wiem, że zawsze trzeba wierzyć, ale umówmy się - niekiedy trzeba stąpać po ziemi. ja też swego czasu wierzyłem że się utrzymamy, kiedy po rundzie jesiennej byliśmy ostatni, aż zjawił się św. Albin "jak przejmowałem drużynę to miała 4 punkty". myślałem, że dzięki gościowi który grał w Ajaxie, B. Zającowi i temu murzyńcowi to i jeszcze o awans się pobijemy
wyszło jak wyszło. mierzmy siły na zamiary. wiadomo, że awans musi być celem, bo po co chłopaki mają wychodzić na boisko. w każdym meczu o pełną pulę aka liczy się najbliższy skok. a co będzie to będzie. może ten z Katowic się odpali i będzie nowym superstar? 
jak się nie objawi nowa 9 czy tam 9,5 to może być różnie. wiem, że zawsze trzeba wierzyć, ale umówmy się - niekiedy trzeba stąpać po ziemi. ja też swego czasu wierzyłem że się utrzymamy, kiedy po rundzie jesiennej byliśmy ostatni, aż zjawił się św. Albin "jak przejmowałem drużynę to miała 4 punkty". myślałem, że dzięki gościowi który grał w Ajaxie, B. Zającowi i temu murzyńcowi to i jeszcze o awans się pobijemy

Wawrów! <oklaski> Wawrów!
Ten wywiad to trochę wygląda jakby Musiał trochę próbował wywrzeć presję na zarządzie.
mr.Vitaminka pisze:no ale co (może oprócz nietrafnego porównania) gościu źle napisał?
jak się nie objawi nowa 9 czy tam 9,5 to może być różnie. wiem, że zawsze trzeba wierzyć, ale umówmy się - niekiedy trzeba stąpać po ziemi. ja też swego czasu wierzyłem że się utrzymamy, kiedy po rundzie jesiennej byliśmy ostatni, aż zjawił się św. Albin "jak przejmowałem drużynę to miała 4 punkty". myślałem, że dzięki gościowi który grał w Ajaxie, B. Zającowi i temu murzyńcowi to i jeszcze o awans się pobijemywyszło jak wyszło. mierzmy siły na zamiary. wiadomo, że awans musi być celem, bo po co chłopaki mają wychodzić na boisko. w każdym meczu o pełną pulę aka liczy się najbliższy skok. a co będzie to będzie. może ten z Katowic się odpali i będzie nowym superstar?
Kacper Pietrzyk raczej nie odpali, ponieważ już w jednym z wywiadów trener Musiał powiedział, że on się nie sprawdził i z niego rezygnują. Zatem:
- nie mamy ani Michała Głogowskiego, ani kasy za niego, a klub nie będzie ryzykował transferu nowego zawodnika, bo nie chcemy być jak Lechia Gdańsk,
- Pietrzyk się nie sprawdził,
- ani Sowiński, ani Rakels, ani Belych nie są typowymi napastnikami,
- może jakiś nasz wychowanek dostanie szansę, jak Lelek 3 lata temu,
- cały czas liczę, że ktoś z niewypłacalnych klubów jak Resovia czy Kotwica przjdzie do nas jako wolny zawodnik. Taki Maciej Górski bardzo by się przydał. Ma co prawda 34 lata, ale na 1,5 roku byłby w sam raz,
- a może mr.Vitaminka odwiesi buty z kołka i wróci na boisko?

LOKO pisze:https://transfery.info/aktualnosci/z-hutnika-krakow-do-spadkowicza-z-serie-a-to-bylaby-sensacja/231288?fbclid=IwY2xjawHTgM9leHRuA2FlbQIxMQABHTy6bIFt6qAuwXP0-VM2nn82mplgerc2v67yO8SFTyAM6WQwcECVr-ZB4A_aem_FmUDGw5tgrmZnY2pH0vguQ
To by był złoty transfer - gotówkowy, zagraniczny więc pewnie parę groszy droższy niż gdyby ktoś go wyjął z Polski no i odchodzi. Mamy trzy plusy i żadnego minusa.
Ale coś mi tu śmierdzi, podejrzewam że plota żaby właśnie zainteresować nim jakiegoś naszego pierwszoligowca czy nawet Ekstraklasę. Aż takiego dobrego managera to chyba nie ma.
A do kiedy ma kontrakt ten nasz "Cannavaro" ktoś ,coś?
FC PORĘBA
-
pawcio pisze:LOKO pisze:https://transfery.info/aktualnosci/z-hutnika-krakow-do-spadkowicza-z-serie-a-to-bylaby-sensacja/231288?fbclid=IwY2xjawHTgM9leHRuA2FlbQIxMQABHTy6bIFt6qAuwXP0-VM2nn82mplgerc2v67yO8SFTyAM6WQwcECVr-ZB4A_aem_FmUDGw5tgrmZnY2pH0vguQ
To by był złoty transfer - gotówkowy, zagraniczny więc pewnie parę groszy droższy niż gdyby ktoś go wyjął z Polski no i odchodzi. Mamy trzy plusy i żadnego minusa.
Ale coś mi tu śmierdzi, podejrzewam że plota żaby właśnie zainteresować nim jakiegoś naszego pierwszoligowca czy nawet Ekstraklasę. Aż takiego dobrego managera to chyba nie ma.
kurwa, ale jaja. sprawdziłem tą stronę, na którą się powołują i po przetłumaczeniu ze słuchu na włoski mamy taką informację:
"Mercandalli (Genua) i Altare (Wenecja) to pierwsze nazwiska na stole. Na celowniku pozostaje także polski Hoyo-Kowalski. Jednak w Parmie nie ma miejsca dla Di Chiary na pozycji leworęcznej i jest on również gotowy na powrót do Serie B".
Źródło: https://www.calciosalernitana.it/2024/1 ... -rinforzi/
czyli Hoyo jest jednym z 4 wyborów na tą pozycję. Daj mu Pan Bóg prezent na Święta. Niech chłopina pokaże polską krew i hiszpański temperament we Włoszech.
wpisujcie się w komentarzach pod tym ich newsem. same superlatywy o chłopaku!!!! Niech ma coś z życia i zobaczy trochę świata.
mr.Vitaminka pisze:pawcio pisze:LOKO pisze:https://transfery.info/aktualnosci/z-hutnika-krakow-do-spadkowicza-z-serie-a-to-bylaby-sensacja/231288?fbclid=IwY2xjawHTgM9leHRuA2FlbQIxMQABHTy6bIFt6qAuwXP0-VM2nn82mplgerc2v67yO8SFTyAM6WQwcECVr-ZB4A_aem_FmUDGw5tgrmZnY2pH0vguQ
kurwa, ale jaja. sprawdziłem tą stronę, na którą się powołują i po przetłumaczeniu ze słuchu na włoski mamy taką informację:
"Mercandalli (Genua) i Altare (Wenecja) to pierwsze nazwiska na stole. Na celowniku pozostaje także polski Hoyo-Kowalski. Jednak w Parmie nie ma miejsca dla Di Chiary na pozycji leworęcznej i jest on również gotowy na powrót do Serie B".
czyli Hoyo jest jednym z 4 wyborów na tą pozycję. Daj mu Pan Bóg prezent na Święta. Niech chłopina pokaże polską krew i hiszpański temperament we Włoszech.
wpisujcie się w komentarzach pod tym ich newsem. same superlatywy o chłopaku!!!! Niech ma coś z życia i zobaczy trochę świata.
Ja podejrzewam, że Włosi myślą, że kupują dwóch graczy: Hoyo i Kowalskiego. Taka promka. Buy 1 get 1 free

-
Winnetou pisze:mr.Vitaminka pisze:pawcio pisze:
Ja podejrzewam, że Włosi myślą, że kupują dwóch graczy: Hoyo i Kowalskiego. Taka promka. Buy 1 get 1 free
może z bratem pojechać, na pewno na początku będzie raźniej