Sezon 2024/25 - sparingi, transfery, info
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
Re: Sezon 2024/25 - sparingi, transfery, info
Bargiela odpalili w Wieczystej. Chlop jeszcze stosunkowo mlody a cos tam gdzies pokopal i pod napastnikiem czy na lewym skrzydle moze grac. Problem tylko z kasa pewnie bo po pobycie na Chalupnika wielu jest zepsutych juz. Ale z drugiej strony czy po Rakelsie czy Glogowskim troche w budzecie chyba jest wolnych srodkow.
To racja, tylko za co on by chciał hajs? Jak patrzę na jego staty...to on raczej posiedział w różnych klubach, niż pograł 

JOK_NH pisze:To racja, tylko za co on by chciał hajs? Jak patrzę na jego staty...to on raczej posiedział w różnych klubach, niż pograł
Właśnie najgorsze jest to ze moglby chciec duzo. Wyglada na zawodnika takiego na 2 lige dokladnie. W 1wszym.slasku bez szans na gre, w rezerwach cos tam pogral , cos strzelil i asystowal. Przez Pryzmat Wieczystej bym nie patrzyl wogole bo dzis sciagaja Cie jako pierwszego na pozycje a jutro dokupia jeszcze 3 drozszych. Oczywiscie zawodnik do sprawdzenia, testowania nie podpisu odrazu.
bn pisze:luke.krak pisze:kiedyś pracował w HTV i nieraz coś chlapnął za dużo lub zadawał niewygodne pytania i moje przypuszczenie jest takie że dlatego zmienił się skład do prowadzenia wywiadów w klubie.
To akurat jest dla mnie zrozumiałe, że jak się pracuje dla klubu to się jest po drugiej stronie barykady i robi klubowy PR.
Dziennikarz to co innego, po to jest żeby się czegoś konkretnego dowiedzieć i napisać....
A wracając do tematu, to nie rozumiem czemu podczas kolejnej przerwy gramy z tyloma drużynami ze słabszych lig. Jedynie dwa mecze na naszym poziomie lub wyżej. Jeszcze można zrozumieć tę Sandecją. Podhale to już chyba zbędne, A jak ktoś zagra np. świetnie z Kalwariankę albo Spartą Kazimierza Wielka to na coś daje odpowiedź w ogóle?
Doszedl sparing z wisla
Tak jest, ciekawe czy Myślenice czy Suche stawy...ostatnio były Myślenice to może tym razem u nas
Byłem tylko przez moment na sparingu z Sandecją.
Mocne i celne uderzenie Pietrzyka z wolnego.
Nie wiem czy bramkarz gości nie zmaścił ustawienia muru ale to nie Nasz problem
Mocne i celne uderzenie Pietrzyka z wolnego.
Nie wiem czy bramkarz gości nie zmaścił ustawienia muru ale to nie Nasz problem

Takie tam rozważania trenera na temat ubytków i potrzeby ewentualnych nabytków. Nic nowego. Rewelacji, jak to mówią, nie będzie, choć ewentualnie nowi młodzieżowcy owszem.
https://dziennikpolski24.pl/ujemny-bila ... 2-27239419
https://dziennikpolski24.pl/ujemny-bila ... 2-27239419
Kolejny sparing - 4:0 ze Sparta (nie wiem która liga, nie chce mi się sprawdzać, więc nie wiem czy to ogórki czy kto)
Nie wygląda to dobrze :/ wysoka wygrana, bramki walili sami juniorzy, ostatnio wygrana z całkiem mocną Sandecja - żeby zaraz nie było, że w sumie to po co transfery jak jest tak super
Nie wygląda to dobrze :/ wysoka wygrana, bramki walili sami juniorzy, ostatnio wygrana z całkiem mocną Sandecja - żeby zaraz nie było, że w sumie to po co transfery jak jest tak super
-
pawcio pisze:Kolejny sparing - 4:0 ze Sparta (nie wiem która liga, nie chce mi się sprawdzać, więc nie wiem czy to ogórki czy kto)
Sparta KW to zdecydowany lider 4 ligi ze świętokrzyskiego.
Wawrów! <oklaski> Wawrów!
Jest progres. Strzeliliśmy kurewkom bramkę. Poważnie, znowu nikogo na testach nie było?