ISPAT ...

Akcje i pomysły marketingowe.
Przetargi, reklamy, sponsoring.
Public Relations. Gorące newsy ze Sportowej S.A.

Moderatorzy: dUfio, marketing, HQSa

tommyl

Postautor: tommyl » wt cze 28, 2005 12:08 pm

Mam nadzieje, ze dadza Piotrkowi wolna reke. Ma trudne zadanie.
Aby pozyskac sponsora potrzebni sa kibice na stadionie a nie tylko na forum.
Co do zadawania pytan w oddzielnym temacie - to mozna by rowniez przedstawiac tam swoje KONKRETNE pomysly. To moze w jakis sposob pomoc.
Obrazek Obrazek

KTO KOCHA TEN WIERZY - TYLKO Hutnik!!!

Awatar użytkownika
Robin

Postautor: Robin » wt cze 28, 2005 12:39 pm

Do Mariana HKS: Ja tu się nie liczę, liczy się Hutnik. i to samo powinno się tyczyć pana TM. Chciałbym usłyszeć , że Hutnik ma sponsora, że są nowi gracze, że jest realna nadzieja na awans, a nie, że pan TM próbował to, próbował tamto a wyszło jeśli nie nic to niewiele. (Nie chce powiedzieć, że próbuje przez to jedynie kreować własną osobę, a ewentualnie dla klubu załatwić coś na drugim miejscu). Wiem nie od niego wszystko zależy, ale także nie jest tak, żeby nie mógł więcej zrobić. Można by go przyrównać do zawodnika który biega, strzela, angażuje się ale nic mu z tego nie wychodzi. Powodzenia Panie TM - bo wszystkim zależy nam na jednym, niech w końcu będzie efekt.

viki

Postautor: viki » wt cze 28, 2005 2:42 pm

Witam!
Niezbyt czesto zabieram glos na forum. Odzywam sie wtedy, gdy mam cos do powiedzenia. I dlatego nie mam ilus tam setek postow. A do napisania kolejnego postu zmusil mnie niejaki Robin...

Kolego, przestan prosze pierdolic glupoty! (A propos, to moje pierwsze przeklenstwo, chyba :), na tym forum). Ja tez bym chcial, zeby byl pokoj na swiecie i w Afryce dzieci nie umieraly z glodu. A w Indiach zeby ludzie nie umierali na ulicach. Dlatego uwazam, ze Matka Teresa z Kalkuty za malo zrobila....
Nie jestem fanem politycznym radnego Twaroga i do LPR jest mi daleko jak stad do Lizbony. Ale faktem jest, ze gdy decydowaly sie pieniadze dla Hutnika facet pokazal, ze ma jaja. Budzet Krakowa wisial na wlosku poniewaz Twarog potrafil przekonac swoich kolegow - radnych z LPR, zeby go poparli w walce o jak najwieksze pieniadze dla naszego Hutnika. I sie udalo! W momencie najwiekszej proby Twarog sie sprawdzil. I za to nalezy mu sie szacunek.
W klubie dzieje sie tak a nie inaczej. Ale co ma zrobic Maciej Twarog? Wejsc niepostrzezenie do siedziby klubu i udusic prezesa? Najlepiej gdyby przy okazji udalo mu sie udusic rowniez ktoregos z wiceprezesow (oby tylko zrealizowal swoj plan przed 1 lipca, gdyz po tym dniu w klubie ma sie pojawic nasz czlowiek i mogloby dojsc do tragicznej pomylki)? Czy to dla Ciebie byloby skuteczne dzialanie?
Niech sie kazdy zajmie tym, czym powinien. Radny Twarog niech pilnuje spraw dotyczacych Hutnika w Radzie Miasta. Zarzad Klubu niech szuka pieniedzy, sponsorow. A Ty chodz na mecze, kupuj bilety, dopinguj a nie siej niepotrzebnego zametu, bo od takiego pierdolenia glupot jakie na tym forum uprawiasz nic dobrego dla naszego Hutnika nie wynika.

Z pozdrowieniami,

viki
ezswaz aN Hutnik

Awatar użytkownika
Robin

Postautor: Robin » wt cze 28, 2005 3:23 pm

Najlepiej postawcie mu pomnik pod wezwaniem św. MT.

Pacjent jest chory na raka, a leczy się go na łupież. A w dodatku chwali się za to lekarza. Klub to przede wszystkim poziom prezentowany na boisku, który odpowiada lidze w której sie występuje. Nic mnie nie obchodzi, że postawili ogrodzenie wokół obiektów, że jest boisko wielofunkcyjne, że są krzesełka - do czego mi to jest potrzebne? Czy przez to Hutnik awansuje wyżej. Trzeba zająć się istotą sprawy: znaleźć pieniądze (sponsora) na zakup zawodników, którzy zapewnią awans. Trzeba w tym kierunku zmierzać. Bo przy tej konkurencji która istnieje i przy tym tempie załatwiania spraw to z 3 ligi nie wygrzebiemy się za 10 lat!

1979

Postautor: 1979 » wt cze 28, 2005 3:45 pm

Robin pisze:Najlepiej postawcie mu pomnik pod wezwaniem św. MT.

Pacjent jest chory na raka, a leczy się go na łupież. A w dodatku chwali się za to lekarza. Klub to przede wszystkim poziom prezentowany na boisku, który odpowiada lidze w której sie występuje. Nic mnie nie obchodzi, że postawili ogrodzenie wokół obiektów, że jest boisko wielofunkcyjne, że są krzesełka - do czego mi to jest potrzebne? Czy przez to Hutnik awansuje wyżej. Trzeba zająć się istotą sprawy: znaleźć pieniądze (sponsora) na zakup zawodników, którzy zapewnią awans. Trzeba w tym kierunku zmierzać. Bo przy tej konkurencji która istnieje i przy tym tempie załatwiania spraw to z 3 ligi nie wygrzebiemy się za 10 lat!

tylko ze Rada Miasta nie jest odpowiedzialna w Hutniku za kupno zawodników ktorzy zapewnią awans do 2 ligi. Co mógł zrobic- zrobił a nawet wykonał wiecej niz mógł. Czy czasem nie myslisz ,ze z ładniejszym stadionem, boiskiem wielofunkcyjnym,zainteresowaniem z Rady Miasta ,w przyszlosci z oswietleniem ,miejmy nadzieje własną hala nie bedzie łatwiej o jakiegos inwestora , firme ktora bedzie sponsorowała tylko pilkarzy a nie bedzie tracic pieniedzy na stadion i jego infrastrukture ?
od swych narodzin przez wszystkie lata
NA ZAWSZE Hutnik
powstrzyma nas tylko koniec świata

BYLISMY - JESTESMY - BEDZIEMY

Awatar użytkownika
Michas

Postautor: Michas » wt cze 28, 2005 3:46 pm

Pierdolisz głupoty kurwa!!!Tak pokupujmy kurwa znowu armie zaciężną tak jak kiedyś.Grali chłopy w żaden sposób nie związani z klubem i doprowadziło nas to do 3 ligi.tylko ciężkie pieniądze wydawane były na zawodników.Mamy pake na awans jak chuj.Potrzeba tylko premi za zwycięstwa i lekkie przewietrzenie składu.Tzron drużyny musi pozostać ten sam.Pozdrawiam i nie pierdol już głupot
KTO KOCHA TEN WIERZY!!!

Awatar użytkownika
Robin

Postautor: Robin » wt cze 28, 2005 4:18 pm

Taki jest pożytek z wychowanków że angażuje sie przez lata pieniądze na ich wychowanie, a potem jeden z drugim przechodzi za darmo do innego klubu. Na własnych wychowankach, nie mając pieniędzy to można ale utrzymać się w 3 lidze.
Właśnie Michaś "mamy pakę na awans jak chuj" - a ten chuj wyszedł przez ostatnie trzy sezony, że dalej kisimy sie w 3 lidze. Bez pieniędzy i sponsora to i krety z SS pouciekają. A model gry opartej na wychowankach już dawno upadł i w Polsce i w Europie. Jedynym modelem wszędzie stosowanym i skutecznie jest model: PIENIĄDZA i zakupu graczy. Wymień mi klub w Polsce lub w Europie z sukcesami grający w większości swoimi wychowankami?

Awatar użytkownika
Michas

Postautor: Michas » wt cze 28, 2005 4:27 pm

Ajax Amsterdam,Psv to tylko 2 przykłady,a napewno jest tych klubów więcej nie wiem aż tyle o piłce.Pozatym kto tu mówi o sukcesach w europie??O tym to sobie pomarzyć możesz!Mi wystarczy na razie awans do 2 ligi a to naszymi wychowankami wzmocnionymi 2-3 zawodnikami jesteśmy w stanie zrobić
KTO KOCHA TEN WIERZY!!!

Rafał_Hutnik

Postautor: Rafał_Hutnik » wt cze 28, 2005 4:31 pm

Robin, pisz jeszcze, kurwa mac te posty sa antidotum na przedpopoludniowa wakacyjna zamule, no bez kitu, chcemy Cie sluchac !

Hutnik_Skarpa

Postautor: Hutnik_Skarpa » wt cze 28, 2005 4:36 pm

Robin pisze: A model gry opartej na wychowankach już dawno upadł i w Polsce i w Europie. Jedynym modelem wszędzie stosowanym i skutecznie jest model: PIENIĄDZA i zakupu graczy. Wymień mi klub w Polsce lub w Europie z sukcesami grający w większości swoimi wychowankami?

Ajax Amsterdam. Tak maja w duuuużej ilosci wychowanków i w sumie COS grają. A potem tych wychowanków sprzedaja za dośc duże pieniądze do innych klubów.
A model "pieniądza" jest skuteczny jeśli masz w pizdu kasy i ci nie żal wydawac.

Awatar użytkownika
Robin

Postautor: Robin » wt cze 28, 2005 5:19 pm

Jeśli chodzi o Ajax to wielka wtopa, zajął 2 miejsce w lidze i wielkie rozczarowanie w Holandii. A tak a propos to ilu trzeba mieć w składzie wychowanków, żeby mówić że klub opiera się na własnych kadrach: bo Ajax ma około 30 % (aż tyle, czy tylko tyle), pozostali to cały świat.
Ale popatrzmy na nasze polskie podwórko: Wisła, Legia, Cracovia, Amica, Groclin, Bełchatów, Korona. Przecież to wszystko opiera się na niewychowankach! A na czym: na kasie. I mają sukcesy: mają. A który klub w Polsce opiera się na swoich graczach? .................m.in. Hutnik. A czemu: bo jest zmuszony koniecznością, jaką jest brak pieniędzy. I co z tego wynika: żenada.

Hutnik_Skarpa

Postautor: Hutnik_Skarpa » wt cze 28, 2005 5:28 pm

Robin pisze:Jeśli chodzi o Ajax to wielka wtopa, zajął 2 miejsce w lidze i wielkie rozczarowanie w Holandii. A tak a propos to ilu trzeba mieć w składzie wychowanków, żeby mówić że klub opiera się na własnych kadrach: bo Ajax ma około 30 % (aż tyle, czy tylko tyle), pozostali to cały świat.
Ale popatrzmy na nasze polskie podwórko: Wisła, Legia, Cracovia, Amica, Groclin, Bełchatów, Korona. Przecież to wszystko opiera się na niewychowankach! A na czym: na kasie. I mają sukcesy: mają. A który klub w Polsce opiera się na swoich graczach? .................m.in. Hutnik. A czemu: bo jest zmuszony koniecznością, jaką jest brak pieniędzy. I co z tego wynika: żenada.

To kurwa zamiast pierdolic i mieszac z blotem ludzi którzy zrobili dla Hutnika 1000000000 razy wiecej niz ty to wygraj 6 w toltka tak z 10 razy pod rzad kup Hutnika i sprwadzaj sobie wsyzstkich pilarzy jakich chcesz !!!!!

Btw. "Ajax to wielka wtopa, zajął 2 miejsce w lidze i wielkie rozczarowanie w Holandii"
No co ty?? Wtopa to by była jaky spadl albo nie dostal sie do europejskich pucharów

Awatar użytkownika
dziadekrk

Postautor: dziadekrk » wt cze 28, 2005 5:33 pm

1.Robin, co Twoim zdaniem MT powinien jeszcze zrobić, co leży w Jego kompetencjach żebyś był zadowolony??
2.Faktycznie, drugie miejsce Ajaxu w lidze to obciach jak chuj, szkoda że Hutnik w całej historii nie zaliczył nigdy takiej "wielkiej wtopy", bo ja tam bym sobie tego życzył. Przy okazji sprawdź sobie, ile razy w ostatnich latach Ajax był mistrzem Holandii.
Obrazek
Hinduskie ścierwo won z Nowej Huty!!

Łukasz

Postautor: Łukasz » wt cze 28, 2005 5:41 pm

Powinniśmy się cieszyć że mamy kogoś takiego jak MT komu los Hutnika nie jest obojętny a nie narzekać jeszcze na niego!
Obrazek

Krzycho

Postautor: Krzycho » wt cze 28, 2005 6:02 pm

przeciez MT nie ma wplywu na to kto jest prezesem, kto gra, kogo kupujemy.
to dzieki niemu mamy pieniadze na infrastrukture. jeszcze ma nam sponsora znalesc?
walka z pijaństwem obowiązkiem społecznym