Hutniczy marketing

Akcje i pomysły marketingowe.
Przetargi, reklamy, sponsoring.
Public Relations. Gorące newsy ze Sportowej S.A.

Moderatorzy: dUfio, marketing, HQSa

Awatar użytkownika
Michas

Postautor: Michas » śr lip 13, 2005 1:22 pm

Pomysł wysłania naszych piłkarzy do nowohuckich szkół wydaje sie b.dobry i te wstępy dla dzieciaków za darmo z opiekunem też.Tylko jak znowu zaczną się zadymy to nikt raczej z nich nie skorzysta.
KTO KOCHA TEN WIERZY!!!

huteusz
Kontakt:

Postautor: huteusz » śr lip 13, 2005 3:33 pm

tylko bedą za darmo tak chodzić do szkó lwszyscy piłkarze i jeszcze coś rozdawać? muszą być na to fundusze!
Ostatnio zmieniony śr lip 13, 2005 4:04 pm przez huteusz, łącznie zmieniany 1 raz.

1979

Postautor: 1979 » śr lip 13, 2005 3:37 pm

huteusz pisze:tlko bedą za darmo tak chodzić do szkólwszyscy?

pomysl nad tym co napisales i napisz jeszcze raz tylko tak aby Cie kaqzdy zrozumiał :wink:
od swych narodzin przez wszystkie lata
NA ZAWSZE Hutnik
powstrzyma nas tylko koniec świata

BYLISMY - JESTESMY - BEDZIEMY

huteusz
Kontakt:

Postautor: huteusz » śr lip 13, 2005 4:05 pm

Zmienilem już :) (sorry ale mi sie spieszylo)

Awatar użytkownika
OŻÓG 1950

Postautor: OŻÓG 1950 » śr lip 13, 2005 6:22 pm

Proponuję zorganizowanie jakiegoś turnieju dla uczniów szkół podstawowych na naszych terenach. Raz, że może w kimś zaszczepimy miłośc do naszego ukochanego klubu, a dwa, że może wyłowimy jakiś talent :)

MUSTAFA PL

Postautor: MUSTAFA PL » śr lip 13, 2005 6:34 pm

A ja proponuje turniej liceów . Chętnie bym sobie zagrał . Zreszta raz już gralem na hutniku ( i to na głównym boisku ) .
Obrazek Hutnik DYWIZJONU 303 !
thk

Awatar użytkownika
OŻÓG 1950

Postautor: OŻÓG 1950 » śr lip 13, 2005 8:47 pm

PennyWise pisze:
raval pisze:
OŻÓG 1950 pisze:Raval myślę, że dalej się nie rozumiemy, 10 zł też nie mogę zapłacić. 6 i już, nic więcej, bo mnie po prostu nie stać! Zgadzam się z Marchewą.

Wiem rozumiem Twoją trudną sytuacje, ale gdybyś np. jechał tramwajem z biletem ulgowym (zakładając że nie obowiązuje Cie już zniżka uczniowsko/studencka) i tłumaczył kanarowi że na cały Cie nie stać on by na to nie patrzył i według mnie tak samo powinno być na Hutniku, a że bilety na Hutniku są za drogie to zgadzam się w 100% :)

Bilety , po 6 zł. to według was drogie bilety , to po ile byście chcieli :?: :shock:

Dobra Penny nie muszę chodzić na mecze, wielce oświecony kolego.

Jak mnie nie stać, to mnie nie stać i nie będę Ci tego po 100 razy tłumaczył kurrr
:!:

huteusz
Kontakt:

Postautor: huteusz » śr lip 13, 2005 9:12 pm

OŻÓG 1950 pisze:Dobra Penny nie muszę chodzić na mecze, wielce oświecony kolego.

Będziesz dopingował zza krat... 8) Czasami widać z dwóch, trzech kolesi co stoją na rowerach i oglądaja zza ogrodzenia mecz (tam w okolicach zegara) - jeszcze raz widzialem kolesia na drzewie...

/p.s - tam pod zegarem leżała potargana koszulka z herbem wisły.../

Awatar użytkownika
HDS

Postautor: HDS » śr lip 13, 2005 9:39 pm

huteusz pisze:
/p.s - tam pod zegarem leżała potargana koszulka z herbem wisły.../
to trzeba bylo ja wziasc i wtedy mial bys juz pokazna kolekcje: czapka widzewa i koszulka wisly...

szukaj dalej

Awatar użytkownika
Lukasz_HKS

Postautor: Lukasz_HKS » śr lip 13, 2005 9:46 pm

Po meczu z Sandecją jak robiliśmy porządki na estadio to w sektorze leżał jeszcze kawałek rękawa z koszulki cracovii który paliliśmy ale coś sie niechciał dopalić więc może tam jeszcze jest gdszieś między liściami :wink:
Hutnik

Awatar użytkownika
Kani 'be Top' Supaman

Postautor: Kani 'be Top' Supaman » czw lip 14, 2005 12:08 am

można by zorganizować ze co rok w okolicach szkolnego "dnia sportu" zapraszać podstawówki, gminazja i licea na mecz Hutnika. Taki jeden mecz w roku na który delegacje szkolne miały by wstęp wolny, poprostu ucznowie zamiast mieć jakieś badziewne zawody sportowe mogli by zobaczyć prawdziwe piłkarskie widowisko :) ustawiło by sie jakieś punkty z pamiątkami rozdało by sie jakieś upominki. napewno wielu małolatów zostało by na dłużej z Hutnikiem :)
tylko pasowało by na taki mecz zrobić akcje "zero bluzgów" bo inaczej bedzie ciężko namówić podstawówki na to :)

Marchewa

Postautor: Marchewa » czw lip 14, 2005 7:41 am

PennyWise pisze:
raval pisze:
OŻÓG 1950 pisze:Raval myślę, że dalej się nie rozumiemy, 10 zł też nie mogę zapłacić. 6 i już, nic więcej, bo mnie po prostu nie stać! Zgadzam się z Marchewą.

Wiem rozumiem Twoją trudną sytuacje, ale gdybyś np. jechał tramwajem z biletem ulgowym (zakładając że nie obowiązuje Cie już zniżka uczniowsko/studencka) i tłumaczył kanarowi że na cały Cie nie stać on by na to nie patrzył i według mnie tak samo powinno być na Hutniku, a że bilety na Hutniku są za drogie to zgadzam się w 100% :)

Bilety , po 6 zł. to według was drogie bilety , to po ile byście chcieli :?: :shock:

Penny kurwa czytaj uwaznie i nie wprowadzaj zametu, mowimy o biletach za 12 i 10 zł.

Awatar użytkownika
PennyWise

Postautor: PennyWise » czw lip 14, 2005 8:04 am

Marchewa pisze:
PennyWise pisze:
raval pisze:

Penny kurwa czytaj uwaznie i nie wprowadzaj zametu, mowimy o biletach za 12 i 10 zł.

OK sorki nie wiedzialem ze sie szykuje podwyzka cen, moja wtopa.
BOG Z Nami, chuj z Nimi.
Oldschool Fan

Awatar użytkownika
DorotkaHKS

Postautor: DorotkaHKS » czw lip 14, 2005 8:21 am

Moim skromnym zdaniem kobiety powinny płacić za bilet... Jeśli nie 6 zł to, chociaż 2zł. Jeśli chodzi o ten „dzień sportu” to jestem ciekawa czy szkoła (dyrekcja) by się na to zgodziła, bo wiadomo, jakie zdanie na temat meczów mają inni ludzie.... I uważam, że w liceum by dużo osób nie przyszło na taki mecz gdyż są już zafascynowani swoim klubem a przecież się nie przerzucą od tak...
HKS ---=== Zawsze i wszędzie nieważne jak będzie ===--- HKS

Awatar użytkownika
RVN

Postautor: RVN » czw lip 14, 2005 9:21 am

DorotkaHKS pisze:Moim skromnym zdaniem kobiety powinny płacić za bilet... Jeśli nie 6 zł to, chociaż 2zł. Jeśli chodzi o ten „dzień sportu” to jestem ciekawa czy szkoła (dyrekcja) by się na to zgodziła, bo wiadomo, jakie zdanie na temat meczów mają inni ludzie.... I uważam, że w liceum by dużo osób nie przyszło na taki mecz gdyż są już zafascynowani swoim klubem a przecież się nie przerzucą od tak...
....Dorotka spytaj sie kolegów z bloku czy naprawde niemozna sie przerzucic ``od tak``.... :roll: jMasz tam pod reką kilku/nastu ``zafascynowanych`` Hutnikiem..ups sorry Cracovia :evil: no wlasnie kim :?: :roll: ,,,co do biletów_ Panie za free
>>>RePuBlIc Of MaNcUnIa<<<
Obrazek