Hutniczy marketing
Moderatorzy: dUfio, marketing, HQSa
tylko bedą za darmo tak chodzić do szkó lwszyscy piłkarze i jeszcze coś rozdawać? muszą być na to fundusze!
Ostatnio zmieniony śr lip 13, 2005 4:04 pm przez huteusz, łącznie zmieniany 1 raz.
-
PennyWise pisze:raval pisze:OŻÓG 1950 pisze:Raval myślę, że dalej się nie rozumiemy, 10 zł też nie mogę zapłacić. 6 i już, nic więcej, bo mnie po prostu nie stać! Zgadzam się z Marchewą.
Wiem rozumiem Twoją trudną sytuacje, ale gdybyś np. jechał tramwajem z biletem ulgowym (zakładając że nie obowiązuje Cie już zniżka uczniowsko/studencka) i tłumaczył kanarowi że na cały Cie nie stać on by na to nie patrzył i według mnie tak samo powinno być na Hutniku, a że bilety na Hutniku są za drogie to zgadzam się w 100%
Bilety , po 6 zł. to według was drogie bilety , to po ile byście chcieli![]()
Dobra Penny nie muszę chodzić na mecze, wielce oświecony kolego.
Jak mnie nie stać, to mnie nie stać i nie będę Ci tego po 100 razy tłumaczył kurrr

OŻÓG 1950 pisze:Dobra Penny nie muszę chodzić na mecze, wielce oświecony kolego.
Będziesz dopingował zza krat...

/p.s - tam pod zegarem leżała potargana koszulka z herbem wisły.../
- Lukasz_HKS
- Kani 'be Top' Supaman
można by zorganizować ze co rok w okolicach szkolnego "dnia sportu" zapraszać podstawówki, gminazja i licea na mecz Hutnika. Taki jeden mecz w roku na który delegacje szkolne miały by wstęp wolny, poprostu ucznowie zamiast mieć jakieś badziewne zawody sportowe mogli by zobaczyć prawdziwe piłkarskie widowisko
ustawiło by sie jakieś punkty z pamiątkami rozdało by sie jakieś upominki. napewno wielu małolatów zostało by na dłużej z Hutnikiem
tylko pasowało by na taki mecz zrobić akcje "zero bluzgów" bo inaczej bedzie ciężko namówić podstawówki na to

tylko pasowało by na taki mecz zrobić akcje "zero bluzgów" bo inaczej bedzie ciężko namówić podstawówki na to

PennyWise pisze:raval pisze:OŻÓG 1950 pisze:Raval myślę, że dalej się nie rozumiemy, 10 zł też nie mogę zapłacić. 6 i już, nic więcej, bo mnie po prostu nie stać! Zgadzam się z Marchewą.
Wiem rozumiem Twoją trudną sytuacje, ale gdybyś np. jechał tramwajem z biletem ulgowym (zakładając że nie obowiązuje Cie już zniżka uczniowsko/studencka) i tłumaczył kanarowi że na cały Cie nie stać on by na to nie patrzył i według mnie tak samo powinno być na Hutniku, a że bilety na Hutniku są za drogie to zgadzam się w 100%
Penny kurwa czytaj uwaznie i nie wprowadzaj zametu, mowimy o biletach za 12 i 10 zł.
Marchewa pisze:PennyWise pisze:raval pisze:OŻÓG 1950 pisze:Raval myślę, że dalej się nie rozumiemy, 10 zł też nie mogę zapłacić. 6 i już, nic więcej, bo mnie po prostu nie stać! Zgadzam się z Marchewą.
Penny kurwa czytaj uwaznie i nie wprowadzaj zametu, mowimy o biletach za 12 i 10 zł.
OK sorki nie wiedzialem ze sie szykuje podwyzka cen, moja wtopa.
BOG Z Nami, chuj z Nimi.
Oldschool Fan
Oldschool Fan
- DorotkaHKS
Moim skromnym zdaniem kobiety powinny płacić za bilet... Jeśli nie 6 zł to, chociaż 2zł. Jeśli chodzi o ten „dzień sportu” to jestem ciekawa czy szkoła (dyrekcja) by się na to zgodziła, bo wiadomo, jakie zdanie na temat meczów mają inni ludzie.... I uważam, że w liceum by dużo osób nie przyszło na taki mecz gdyż są już zafascynowani swoim klubem a przecież się nie przerzucą od tak...
HKS ---=== Zawsze i wszędzie nieważne jak będzie ===--- HKS
....Dorotka spytaj sie kolegów z bloku czy naprawde niemozna sie przerzucic ``od tak``....DorotkaHKS pisze:Moim skromnym zdaniem kobiety powinny płacić za bilet... Jeśli nie 6 zł to, chociaż 2zł. Jeśli chodzi o ten „dzień sportu” to jestem ciekawa czy szkoła (dyrekcja) by się na to zgodziła, bo wiadomo, jakie zdanie na temat meczów mają inni ludzie.... I uważam, że w liceum by dużo osób nie przyszło na taki mecz gdyż są już zafascynowani swoim klubem a przecież się nie przerzucą od tak...