ISPAT ...

Akcje i pomysły marketingowe.
Przetargi, reklamy, sponsoring.
Public Relations. Gorące newsy ze Sportowej S.A.

Moderatorzy: dUfio, marketing, HQSa

Spocony w lodówce

Postautor: Spocony w lodówce » śr lip 20, 2005 11:31 pm

Ale mi chodzi o to pierdolone forum! Koalicja lamusow sobie nawzajem dupe liże, wzielibyscie sie za robote na hucie a nie pierdolili.
Dufio jestes najmadżejszy na tym forum mylislisz ze pozjadales wszystkie rozumy lepiej powiedz na ilu wyjazdach byleś, rządzisz sie jak byś byl najwazniejszy a od roku na Hutnika chodzisz .
HDS A TY KURWA JESTES AKTYWYNY BO CIE OSTATNIO NA MECZACH NIEWIDAC I TYLKO PIERDOLISZ PRZED KOMPEM
kiedys bylo inaczej bardziej sie angazowales bylo GT mniej i bylo dobrze w GT cielismy razem konffeti w jebanej kanciapie i chociaz kazdy swoj trod wkladal,a teraz co kupa wszystko zamówia przysla rozdadza na sektorze i huj ,a zaraz bedzie mi dufio pierdolil jakies glupoty.... a zreszta po chuj ja sie denerwuje
RSG do Ciebie akurat nie mam nic.
Dumni po wygranej, wierni po porażce,wkurwieni po remisie.

Awatar użytkownika
Michas

Postautor: Michas » śr lip 20, 2005 11:41 pm

Ty spocony bo sie kurwa zgrzejesz.Powiedz mi jakie to ma znaczenie że dufio chodzi krócej na mecze?Wszyscy mądrzy bo przed kompem siedzą.Najlepiej jeden na drugiego napierdalać.
KTO KOCHA TEN WIERZY!!!

Awatar użytkownika
OŻÓG 1950

Postautor: OŻÓG 1950 » śr lip 20, 2005 11:41 pm

Nie chciałbym wchodzić w większa polemikę, ale co do napieprzania na Robina, to powiem, że niestety, ale facet sobie jest winny. To jest typ ludzi, których nie lubię, wszystko na nie. Tacy ludzie tylko ściągają w dół. Chodzi przecież o to, zeby walczyć z życiem i ciągle próbować coś zmienić COŚ. Jak już powiedziałem tacy ludzie tylko ciągną w dół.

Awatar użytkownika
HDS

Postautor: HDS » śr lip 20, 2005 11:46 pm

Spocony w lodówce pisze:...
HDS A TY...OSTATNIO NA MECZACH NIEWIDAC I TYLKO PIERDOLISZ PRZED KOMPEM .
hmmmm 3 lata ale ok niech Ci bedzie - ze ostatnio :P

Spocony w lodówce pisze:...
kiedys bylo inaczej bardziej sie angazowales bylo GT mniej i bylo dobrze w GT cielismy razem konffeti w jebanej kanciapie i chociaz kazdy swoj trod wkladal,a teraz co kupa wszystko zamówia przysla rozdadza na sektorze i huj ...
kiedyś bylo inaaczej :D

a tak btw.

dobrze i nawet przyjemnie jest sobie popierdolić przed kompem, tylko troche nie wygodnie...

1979

Postautor: 1979 » czw lip 21, 2005 12:08 am

Jedno pytanie do Robina -czym sie podpierasz mowiac ze bez poteznego sponsora nie mamy zadnych szans ?? stary gdyby kazdy klub mial poteznych sponsorow to polska liga bylaby jedna z najlepszych w Europie.Krytyka Stowarzyszenia to raczej go nie znajdziemy,wrecz przeciwnie. Spocony -bezsensowna wymiana zdan bo z tematu zrobilo sie jedno wielkie najezdzanie na swoich a chyba nie o to chodzi tutaj. Mnie zaciekawilo jedno zdanie ''zapowiadany fakt przez P.Danka zmiany stosunku Mittala do klubu za nowahuta.org -gdybys cos wiecej napisal Piotrek czy to prawda a jesli tak to na jakiej zasadzie
od swych narodzin przez wszystkie lata
NA ZAWSZE Hutnik
powstrzyma nas tylko koniec świata

BYLISMY - JESTESMY - BEDZIEMY

Awatar użytkownika
PennyWise

Postautor: PennyWise » czw lip 21, 2005 6:27 am

Spocony w lodówce pisze:Ale mi chodzi o to pierdolone forum! Koalicja lamusow sobie nawzajem dupe liże, wzielibyscie sie za robote na hucie a nie pierdolili.
Dufio jestes najmadżejszy na tym forum mylislisz ze pozjadales wszystkie rozumy lepiej powiedz na ilu wyjazdach byleś, rządzisz sie jak byś byl najwazniejszy a od roku na Hutnika chodzisz .
HDS A TY KURWA JESTES AKTYWYNY BO CIE OSTATNIO NA MECZACH NIEWIDAC I TYLKO PIERDOLISZ PRZED KOMPEM
kiedys bylo inaczej bardziej sie angazowales bylo GT mniej i bylo dobrze w GT cielismy razem konffeti w jebanej kanciapie i chociaz kazdy swoj trod wkladal,a teraz co kupa wszystko zamówia przysla rozdadza na sektorze i huj ,a zaraz bedzie mi dufio pierdolil jakies glupoty.... a zreszta po chuj ja sie denerwuje
RSG do Ciebie akurat nie mam nic.

Dajcie juz spokój z tymi wymianami krytycznych uwag .Spocony , masz może trochę racji , ale za mało nas jest , by się dzielić i wzajemnie oskarżać/obrażać to do niczego dobrego nie prowadzi a wręcz przeciwnie .
BOG Z Nami, chuj z Nimi.
Oldschool Fan

dUfio

Postautor: dUfio » czw lip 21, 2005 6:50 am

Spocony ale czy ja sie wypowiadam o wyjazdach albo o tym co było na Hutniku rok temu? nie, pisze o tym tylko co mnie w jakims tam stopniu dotyczy.. i nie staram sie byc najmadrzejszy, niektore sytuacje mnie po prostu irytuaja i bede o tym pisał. nie boj sie, znam swoje miejsce w szeregu.
chodzi mi o wzajemny szacunek do tego co kazdy chce robic na Hutniku, jeden jezdzi, drugi sie napierdala, kolejny działa w stow a jeszcze inny chce zeby były stojaki na rowery-i zajebiscie, kazdy sie czuje potrzebny, kazdy chce cos robic, a wiadomo ze wszyscy nie beda robic wszystkiego. Ale mnie kurwica bierze jak ktos to wszystko tepi piszac ze "gowno z tego bo nie ma sponsora" przy jednoczesnym nie robieniu (chyba) nic i takie postawy azdemu nie pasowac niezaleznie od liczby wyjazdów :|
zreszta piszcie co chcecie ale niech kazdy robi swoje.
forum to dla mnie nie miejsce do "lizania lamusom dupy" tylko miejsce na wymyslanie pozytywnych akcji, ideii i innych takich. napierdalanie na wszystko i wszystkich nic nie da... tyle

BarteKSH

Postautor: BarteKSH » czw lip 21, 2005 8:38 am

ALE WY JESTEŚ CIE KURWA POJEBAN. KTOŚ SKRYTYKOWAŁ ROBINA ZA TO ŻE NIESŁUSZNIE POJECHAŁ PO GT A WY OD RAZU SIĘ SPINAĆIE I PISZECIE ŻR FORUM TO "GRUPA LAMUSÓW KTÓRZY NAWZAJEM LIŻĄ SOBIE DUPĘ" :?
NOW TO SORI CHŁOPAKI ALE JAK MASZ FAKTYCZNIE TAKIE ZDANIE TO NIKT CIĘ TU NIE TRZYMA.

sorki że pisałem dużymi literami ale mnie poniosło :wink:
Ostatnio zmieniony czw lip 21, 2005 8:57 am przez BarteKSH, łącznie zmieniany 1 raz.

BIMBER

Postautor: BIMBER » czw lip 21, 2005 8:43 am

Zacznijcie kurwa na temat pisać co?
BIEDA NIGDY NIE JEST SMUTNA

Awatar użytkownika
HDS

Postautor: HDS » czw lip 21, 2005 9:19 am

A co to za temat?? Bo już zaponialem...

aha już wiem. Ok. Zatem zaczynamy... :

Obrazek

Awatar użytkownika
HDS

Postautor: HDS » czw lip 21, 2005 9:35 am

i pośrednio związany z Mittalem, artykul...

Obrazek

Awatar użytkownika
RSG

Postautor: RSG » czw lip 21, 2005 12:59 pm

nikt nikomu nie wchodzi w dupe, ani jej tym bardziej nie liże (blee :) ) . po huj niby tak miało być! zasady forum są jasne, jeśli ktoś napisze jakąś rzecz (a tym bardziej głupotę) to ludzie z nim pojadą. tak samo, koleś napisał coś, obraził wielu ludzi, a jeszcze niektórzy się dziwią że paru osobom nerwy puściły i napisali co myślą. niech kolo sobie popatrzy na podpis bodajże Jakuzy - 'nie pytaj co Hutnik może zrobić dla ciebie, ale co ty możesz zrobić dla Hutnika' (jakoś tak)

poza tym, ten temat nie miał temu służyć, a dojeżdżanie się 'indywidualne' uważam za żenujące.

do tematu - wątpie że firma która znajduje się w pierwszej '500' najbogatszych na świecie zainwestuje w 3 ligowy, polski klub. z drugiej strony, dla nich, nawet banieczka jest niczym, a dla nas byłaby wręcz zbawienna.

Awatar użytkownika
MieszkoHKS

Postautor: MieszkoHKS » czw lip 21, 2005 2:29 pm

KURDE nic nie mówia o HUTNIKU no do jasnej cholery !!
!! WIERZE ZE WIARA NAJPIEKNIEJSZA RZECZ WIERZE ZE Hutnik II LIGE BEDZIE MIEC !!
Obrazek

Awatar użytkownika
PennyWise

Postautor: PennyWise » czw lip 21, 2005 6:12 pm

RSG pisze:nikt nikomu nie wchodzi w dupe, ani jej tym bardziej nie liże (blee :) ) . po huj niby tak miało być! zasady forum są jasne, jeśli ktoś napisze jakąś rzecz (a tym bardziej głupotę) to ludzie z nim pojadą. tak samo, koleś napisał coś, obraził wielu ludzi, a jeszcze niektórzy się dziwią że paru osobom nerwy puściły i napisali co myślą. niech kolo sobie popatrzy na podpis bodajże Jakuzy - 'nie pytaj co Hutnik może zrobić dla ciebie, ale co ty możesz zrobić dla Hutnika' (jakoś tak)

poza tym, ten temat nie miał temu służyć, a dojeżdżanie się 'indywidualne' uważam za żenujące.

comarch zainwestowal w Crakowie
jak grala w trzeciej lidze i miala 300 osob na meczach , wiec cuda sie zdarzaja :D

do tematu - wątpie że firma która znajduje się w pierwszej '500' najbogatszych na świecie zainwestuje w 3 ligowy, polski klub. z drugiej strony, dla nich, nawet banieczka jest niczym, a dla nas byłaby wręcz zbawienna.
BOG Z Nami, chuj z Nimi.

Oldschool Fan

Awatar użytkownika
Robin

Postautor: Robin » czw lip 21, 2005 9:23 pm

Ja cały czas wierzę w Mittala, ale trzeba mu powiedzieć że jest taki klub jak Hutnik, od zawsze powiązany z kombinatem.

Na te pytania nigdy nie otrzymałem odpowiedzi: co zostało zrobione na linii Mittal - Hutnik? Co z legendarnym spotkaniem w Londynie? Co się obecnie robi w tej sprawie? Zapytuję osób które twierdzą że zawsze wiedzą więcej: Juniora, członków SSS? Więc słucham?