gry komputerowe

Czyli wszystko to co nie mieści się w powyższych kategoriach - taki nasz mały hutniczy Hyde Park:)

Moderator: dUfio

MAX

Postautor: MAX » pn sie 01, 2005 11:10 am

Jeśli ktoś byłby chetny to możemy pograć w NHL przez neta :) Ostatnio ta gierka mi podchodzi :wink:

Wandyta

Postautor: Wandyta » pn sie 01, 2005 12:04 pm

A gra ktoś w STARCRAFT-a przez sieć ??

Awatar użytkownika
Katti

Postautor: Katti » śr sie 10, 2005 3:14 pm

Nie jest to może jakaśambitna gra , ale na wakacje w sam raz :lol:
http://www.somethingwrong.co.uk/crazy_frog_baseball/

Ale to drum baram bambam to już jest nie do wytrzymania 8)
Me hutnicze barwy ukochane

Awatar użytkownika
PrEdAtOr

Postautor: PrEdAtOr » śr sie 10, 2005 8:03 pm

ahhh nareszcie sie wyzylem na tej zabie bo juz mnie wkurwiaja te reklamy dzwonka na MTV :D
Obrazek

Awatar użytkownika
HOOLSNH

Postautor: HOOLSNH » sob sie 13, 2005 3:27 pm

http://www.tdt.org.pl/ <--- ta strona ostanio mnie bardzo wkurwila !! Byl link do BLOODRAYNE 2 i pisalo PC !! zajmowal 1,56 GB. Sciaglem ta gre przez 72 h ( transfer max. 15 kb/s ) i co sie okazalo ??!! ze jest na PS2 !! 72h godziny pradu poszlo sie jebac :[ Niby sa emulatory do PS2 i nawet mój kumpel ma jeden taki porzadny tylko cos w BIOSie trzeba zmienic a on nie umie :P Co do transferu do nie wiem czemu byl taki niski :/ Przewaznie na Azureusie mam po 50 kb/s Wracajac do poczatku tego tematu gra JUICED nie jest warta sciagniecia wg. mnie :/ gralem w to i poczatek jest latwy zgodze sie ale zeby pózniej zrobic bryke to nie ma szans :( Zreszta grafa tez nie zachwyca a samochodem z tylnim napedem jezdzic sie nie da :] tyle z mojej strony :P :lol:
SiEmAnO HuTa WiTa, SiEmAnO ZnAkoMiTa DzIeLnIcA ZaSłUgUjE Na To MiAnO

Awatar użytkownika
abcdefgh

Postautor: abcdefgh » sob sie 13, 2005 3:38 pm

Katti pisze:Nie jest to może jakaśambitna gra , ale na wakacje w sam raz :lol:
http://www.somethingwrong.co.uk/crazy_frog_baseball/

Ale to drum baram bambam to już jest nie do wytrzymania 8)

Masz racje dlatego żabe zaboto juz prawie 4mln razy:

"Frog killed 3882379 times"
Hutnik SKARPA

MUSTAFA PL

Postautor: MUSTAFA PL » ndz sie 14, 2005 4:11 pm

HITMAN BLOOD MONEY

Język: polski

Platforma: Gry PC

Wymagany procesor: 1,2 Mhz

Wymagany RAM: 128 Mb

Wymagane miejsce: 2 Gb

Wymagany system: Windows 95/ME/98/XP/2000

Czy jesteś gotów na zabijanie? Hitman: Blood Money oznacza powrót najbardziej zabójczego mordercy i przedstawia motyw zabijania dla pieniędzy z zupełnie nowej perspektywy. Agent 47 znów wkracza na krwawą ścieżkę i tym razem zbiera opłaty w twardej walucie. To, w jaki sposób wyda pieniądze, wpłynie na jego kolejne zadania i arsenał, jaki będzie miał do dyspozycji. Dzięki nowej wersji doskonałego silnika graficznego firmy IO Interactive - Glacier - Blood Money jest najbardziej brutalną i realistyczną symulacją bezlitosnego zabójcy, jaka kiedykolwiek powstała. W grze Hitman: Blood Money, agent 47 trafia w sam środek wojny pomiędzy dwiema agencjami, zlecającymi zabójstwa. Kiedy pracownicy jego własnej organizacji, ICA, giną w serii zamachów, wydaje się, że większa i bardziej potężna grupa wkracza na arenę. W pewnym momencie agent 47 traci łączność z ICA. Przeczuwając, że będzie kolejnym celem tajemniczych morderstw, wyrusza do Ameryki, gdzie postanawia kontynuować swoją krwawą karierę...Charakterystyczne cechy System ‘Krwawej forsy’ - im ‘czystsza’ akcja, tym więcej pieniędzy otrzymasz za jej wykonanie. Przeznacz pieniądze na zatarcie śladów, modyfikację broni, specjalistyczny sprzęt i informacje wywiadowcze. Możliwość modyfikacji broni - zmień swoje narzędzia pracy na szereg sposobów - zmniejsz głośność działania, szybkostrzelność albo celność. Doskonała fabuła - kto pozbywa się agentów ICA i dlaczego? Nowy silnik graficzny - świat zabójcy nigdy nie był tak interaktywny i nie wyglądał tak dobrze! Nowe techniki gry - mylenie przeciwników, wypadki, ukrywanie ciał, ludzkie tarcze itp. Nowy system kontroli i prowadzenia kamery - agent 47 porusza się niezależnie od perspektywy widoku. Nowe animacje - agent 47 może się wspinać, ukrywać, wdrapywać na przedmioty i automatycznie pokonywać niskie przeszkody. Poprawiona sztuczna inteligencja - strażnicy podążają za śladami krwi, sprawdzają podejrzanie wyglądające przedmioty i legitymują przechodniów. Realistyczne zachowanie wrogich agentów i poprawiona interakcja z nimi. Ścieżka dźwiękowa, skomponowana przez zdobywcę nagrody BAFTA - kompozytora Jespera Kyda.

Polecam tą gre osobiście przeszedłem trzy wcześniejsze częsci . Gra miażdzy !! Jeśli ktoś już grał w nową część niech się pochwali na forum. Jak dla mnie ta gra jest na drugim miejscu tuż za FM 2005. W nowym Hitmanie min. będzie można zabić gościa w jednej misji .... sztangą ! I to mi się podoba w tej grze niekonwencjonalność , realizm , duża grywalnośc , grafika , kozacka muzyka i poprostu cały zajebisty klimat gry. A dla tych co mają wolne komputery dużym plusem są słabe wymagania sprzętowe Hitmana .

Oficjalna strona najnowszej części Hitmana : http://hitman.cenega.pl/ .
Dla zainteresowanych na tych stronkach są fajne opisy gierki : http://www.zalogag.pl/article.php/385/2 ... Money.html , http://www.gry.gery.pl/main.php?ID=zapowiedz&gra=1103 ,
Obrazek Hutnik DYWIZJONU 303 !
thk

Awatar użytkownika
PennyWise

Postautor: PennyWise » ndz sie 14, 2005 4:22 pm

MUSTAFA PL pisze:HITMAN BLOOD MONEY

Język: polski

Platforma: Gry PC

Wymagany procesor: 1,2 Mhz

Wymagany RAM: 128 Mb

Wymagane miejsce: 2 Gb

Wymagany system: Windows 95/ME/98/XP/2000

Czy jesteś gotów na zabijanie? Hitman: Blood Money oznacza powrót najbardziej zabójczego mordercy i przedstawia motyw zabijania dla pieniędzy z zupełnie nowej perspektywy. Agent 47 znów wkracza na krwawą ścieżkę i tym razem zbiera opłaty w twardej walucie. To, w jaki sposób wyda pieniądze, wpłynie na jego kolejne zadania i arsenał, jaki będzie miał do dyspozycji. Dzięki nowej wersji doskonałego silnika graficznego firmy IO Interactive - Glacier - Blood Money jest najbardziej brutalną i realistyczną symulacją bezlitosnego zabójcy, jaka kiedykolwiek powstała. W grze Hitman: Blood Money, agent 47 trafia w sam środek wojny pomiędzy dwiema agencjami, zlecającymi zabójstwa. Kiedy pracownicy jego własnej organizacji, ICA, giną w serii zamachów, wydaje się, że większa i bardziej potężna grupa wkracza na arenę. W pewnym momencie agent 47 traci łączność z ICA. Przeczuwając, że będzie kolejnym celem tajemniczych morderstw, wyrusza do Ameryki, gdzie postanawia kontynuować swoją krwawą karierę...Charakterystyczne cechy System ‘Krwawej forsy’ - im ‘czystsza’ akcja, tym więcej pieniędzy otrzymasz za jej wykonanie. Przeznacz pieniądze na zatarcie śladów, modyfikację broni, specjalistyczny sprzęt i informacje wywiadowcze. Możliwość modyfikacji broni - zmień swoje narzędzia pracy na szereg sposobów - zmniejsz głośność działania, szybkostrzelność albo celność. Doskonała fabuła - kto pozbywa się agentów ICA i dlaczego? Nowy silnik graficzny - świat zabójcy nigdy nie był tak interaktywny i nie wyglądał tak dobrze! Nowe techniki gry - mylenie przeciwników, wypadki, ukrywanie ciał, ludzkie tarcze itp. Nowy system kontroli i prowadzenia kamery - agent 47 porusza się niezależnie od perspektywy widoku. Nowe animacje - agent 47 może się wspinać, ukrywać, wdrapywać na przedmioty i automatycznie pokonywać niskie przeszkody. Poprawiona sztuczna inteligencja - strażnicy podążają za śladami krwi, sprawdzają podejrzanie wyglądające przedmioty i legitymują przechodniów. Realistyczne zachowanie wrogich agentów i poprawiona interakcja z nimi. Ścieżka dźwiękowa, skomponowana przez zdobywcę nagrody BAFTA - kompozytora Jespera Kyda.

Polecam tą gre osobiście przeszedłem trzy wcześniejsze częsci . Gra miażdzy !! Jeśli ktoś już grał w nową część niech się pochwali na forum. Jak dla mnie ta gra jest na drugim miejscu tuż za FM 2005. W nowym Hitmanie min. będzie można zabić gościa w jednej misji .... sztangą ! I to mi się podoba w tej grze niekonwencjonalność , realizm , duża grywalnośc , grafika , kozacka muzyka i poprostu cały zajebisty klimat gry. A dla tych co mają wolne komputery dużym plusem są słabe wymagania sprzętowe Hitmana .

Oficjalna strona najnowszej części Hitmana : http://hitman.cenega.pl/ .
Dla zainteresowanych na tych stronkach są fajne opisy gierki : http://www.zalogag.pl/article.php/385/2 ... Money.html , http://www.gry.gery.pl/main.php?ID=zapowiedz&gra=1103 ,

Gra moze i bedzie zajebista , ale wychodzi popiero pizna jesienia :cry:
BOG Z Nami, chuj z Nimi.
Oldschool Fan

sikorek_nh

Postautor: sikorek_nh » wt sie 23, 2005 3:43 pm

Nie ma Ktoś Football Menagear 2005 ??
Pożyczyć lub przerać !! ??
Chcętnie dziś bym jeszcze podskoczył do ktoregos z was po gre !!
Prosze o Odp !! Pozdro :lol:
Hutnik 1950 KRAKÓW.

Awatar użytkownika
bolaj

Postautor: bolaj » wt sie 23, 2005 8:42 pm

TYLKO AMERICAS ARMY
CS TO SOBIE MOŻE......
za mamusię, za tatusia, za HUTNICZKA

sikorek_nh

Postautor: sikorek_nh » pt sie 26, 2005 2:03 pm

Ejjjj !! Taka jest sprawa !! Kto Ma NA Dziś pożyczyć lub przegrać Fma !! ??

Wazne !! Prosze o Szybką odpowiedz
Hutnik 1950 KRAKÓW.

sikorek_nh

Postautor: sikorek_nh » czw wrz 01, 2005 7:08 pm

Pomóżcie :(

Powiedzcie mi jak w Fifie 2002 moge zagrac przez internet !! Z kolegą z innego osiedla !!

Proszę o szybką odpowiedz !!
Z góry thx :]
Hutnik 1950 KRAKÓW.

Tomek1950

Postautor: Tomek1950 » czw wrz 01, 2005 7:48 pm

Musicie miec orginalne wersje fify z orginalnym cd-key'em,a jak niemacie to mozecie pomazyc o grze jezeli niejestecie w jednej sieci
Hutnik 1950 Kraków

Awatar użytkownika
PennyWise

Postautor: PennyWise » sob wrz 03, 2005 12:49 pm

Z nowosci Fable , gra mistrzostwo swiata , Lionhead Studios geniusze , tak wyglada gra z dusza , gra wciaga , jak najlepsza ksiazka , polecam wszystkim , tylko trzeba troche kumac angieslki , no i wciaga strasznie .
BOG Z Nami, chuj z Nimi.

Oldschool Fan

Tomecz

Hutnik

Postautor: Tomecz » sob wrz 03, 2005 3:38 pm

PRZEPRASZAM BYŁ HACC KONTA I KTOŚ WYPISYWAŁ BUJDY!!
Ostatnio zmieniony pt gru 01, 2006 8:50 pm przez Tomecz, łącznie zmieniany 1 raz.