Wybory Prezydenckie

Czyli wszystko to co nie mieści się w powyższych kategoriach - taki nasz mały hutniczy Hyde Park:)

Moderator: dUfio

Awatar użytkownika
PennyWise

Postautor: PennyWise » sob wrz 17, 2005 10:17 pm

luko pisze:Po 1 zaczne na temat Cimoszewicza i Tuska. Chcielibyście mieć prezydenta który zna wiele języków który siedział dużo za granicą czy debila Tuska ?:D Moim zdaniem szkoda że się Cimoszeiwcz wycofał ale cóż. Teraz mój głos należy do Borowskiego. Jeśli chdozi o aprtie to albo sdpl albo sld (sdpl dlatego że Bowoski) sld (dlatego ze zaczeli tam rządzić młodzi a starych wywalili (nie wszystkich ejszcze oczywiście ale zmiany są ku lepszemu)). To chyba tyle :)

Ty Loko serio piszesz czy jaja sobie robisz :roll:
BOG Z Nami, chuj z Nimi.
Oldschool Fan

luko

Postautor: luko » sob wrz 17, 2005 10:21 pm

serio mowie i takie jest moje zdanie :)

Awatar użytkownika
PennyWise

Postautor: PennyWise » sob wrz 17, 2005 10:27 pm

luko pisze:serio mowie i takie jest moje zdanie :)

Kaktycznie Cimoszenko siedział dużo za granicą , był w jaskini kapitalizmu na stypendium , gdzie szpiegował pewnie dla wywiadu prl , ale , jak przystało na prawdziwego komuniste swoje dzieci tam urządził :lol: .Całe szczęscie , ze juz dał se spokoj z polityką , czas na nastepnych czerwonych pajaców , wszstkim im mówimy serdeczne wypierdalać :twisted:
BOG Z Nami, chuj z Nimi.

Oldschool Fan

Ares

Postautor: Ares » sob wrz 17, 2005 10:38 pm

zluzuj troche, kazdy mam prawo glosowac na tego na kogo chce i kazdy ma prawo miec swoje poglady polityczne. Nie ma sensu sie co podniecac i klocic o krawaciarzy ktorzy chca sie nachapac przy korycie

Awatar użytkownika
PennyWise

Postautor: PennyWise » sob wrz 17, 2005 10:41 pm

Ares pisze:zluzuj troche, kazdy mam prawo glosowac na tego na kogo chce i kazdy ma prawo miec swoje poglady polityczne. Nie ma sensu sie co podniecac i klocic o krawaciarzy ktorzy chca sie nachapac przy korycie

Ale ja sie nie podniecam i nie kłoce , pozatym nieuwarzam , że każdy chce się nachapać przy korycie , rzeczywistość jest trochę bardziej skomplikowana;]
BOG Z Nami, chuj z Nimi.

Oldschool Fan

MUSTAFA PL

Postautor: MUSTAFA PL » sob wrz 17, 2005 10:53 pm

Co do Cimoszewicza i wogóle komunizmu w 100% zgadzam się z Pennym . Ale chciałbym jeszcze powiedzieć coś o SLD i SDPL , nie daj boże żeby oni doszli znów do władzy bo wtedy by po ulicach latały pedały , a tego bym już niewytrzymał . Pozatym nie rozśmieszajcie mnie z Borowskim czy Olejniczakiem , pierwszy to stary komuch robiący sie na wielkiego reformatora , który walczył z Komuną poprostu paranoja a co do Olejniczaka to jest to gość który przez swoje "panowanie" na stanowisku ministra rolnictwa nie zrobił nic pozatym , że przypisuje sobie zasługi za dopłaty dla rolników z U.E. Ale jak ktoś tam powiedział każdy ma prawo do swojego zdania , a ja tylko wygłaszam swoją opinie .
Obrazek Hutnik DYWIZJONU 303 !
thk

Awatar użytkownika
PennyWise

Postautor: PennyWise » sob wrz 17, 2005 10:57 pm

MUSTAFA PL pisze:Co do Cimoszewicza i wogóle komunizmu w 100% zgadzam się z Pennym . Ale chciałbym jeszcze powiedzieć coś o SLD i SDPL , nie daj boże żeby oni doszli znów do władzy bo wtedy by po ulicach latały pedały , a tego bym już niewytrzymał . Pozatym nie rozśmieszajcie mnie z Borowskim czy Olejniczakiem , pierwszy to stary komuch robiący sie na wielkiego reformatora , który walczył z Komuną poprostu paranoja a co do Olejniczaka to jest to gość który przez swoje "panowanie" na stanowisku ministra rolnictwa nie zrobił nic pozatym , że przypisuje sobie zasługi za dopłaty dla rolników z U.E. Ale jak ktoś tam powiedział każdy ma prawo do swojego zdania , a ja tylko wygłaszam swoją opinie .

Apropo Olejniczaka , te bilbordy z nim to mają chyba za zadanie napedzić do urn kolegów pana S., tego wiecie od zdjęc na śmietniku :wink:
BOG Z Nami, chuj z Nimi.

Oldschool Fan

luko

Postautor: luko » sob wrz 17, 2005 11:21 pm

To ja mam w takim razie pytanie skad sie wzial Tusk ??? I skad wiecie ze bedzie lepiej za jego kadencji ??;]

oszuwar

Postautor: oszuwar » ndz wrz 18, 2005 1:24 am

Ares pisze:
oszuwar pisze:Tusk 51% i kończymy wybory w pierwszej turze :D

Rozumiem ze te 51 % społeczeństwa jest tak bogate ze korzysta z II i III progu podatkowego, no albo dali sie otumanic spot-om reklamowym i chca glosowac za tym zeby placic wyzsze podatki :D Ciekawe tylko czy chociaz polowa z tych 51 % zna choc pobieżnie program i polityke Tuska i reszty PO :wink:

Co ty człowieku piszesz, jakie wyzsze podatki. Znam dokładnie program gospodarczy PO (ideologia mnie wali) i mam nadzieje że bedą sami u władzy bo PiS to ugrupowanie które boi sie niepopularnych decyzji. Większość moich znajomych którzy nie byli zdecydowani na kogo głosowac, po tym jak PO sprzeciwiła się emeryturom dla górników (jako jedyna) zdecydowali że na nich oddać głos

PS jestem w pierwszym progu

pozdro
Z Hutnikiem od zawsze...

Marchewa

Postautor: Marchewa » ndz wrz 18, 2005 9:35 am

Do Parlamentu LPR, na prezydenta Maciej Giertych tyle.

Awatar użytkownika
dziadekrk

Postautor: dziadekrk » ndz wrz 18, 2005 2:29 pm

luko pisze:Po 1 zaczne na temat Cimoszewicza i Tuska. Chcielibyście mieć prezydenta który zna wiele języków który siedział dużo za granicą czy debila Tuska ?(...)

Jak taki z niego poliglota to niech zostanie tłumaczem. Wcale nie jestem taki pewny czy w ogóle zna jakiś język obcy, bo do tego przydaje się dobra pamięć, a chłop grał X lat na giełdzie i "zapomniał" umieścić w zeznaniu podatkowym akcji Orlenu. Dla mnie to jest wystarczająca rekomendacja.
Obrazek
Hinduskie ścierwo won z Nowej Huty!!

suchystaw50

Postautor: suchystaw50 » ndz wrz 18, 2005 6:53 pm

Jeśli chdozi o aprtie to albo sdpl albo sld (sdpl dlatego że Bowoski) sld (dlatego ze zaczeli tam rządzić młodzi a starych wywalili (nie wszystkich ejszcze oczywiście ale zmiany są ku lepszemu)).

niech żyje naiwność
Suche Stawy-
były ryby
są piłkarze

Awatar użytkownika
PSKNHKS

Postautor: PSKNHKS » ndz wrz 18, 2005 10:16 pm

Borowski "Prawy człowiek Lewicy" to on w koncu gdzie jest ?? Prawica, Lewica czy moze Demokraci.pl :wink:
Cimoszewicz wyszedł na niby strasznie potraktowane niewiniatko... KOMUCH jeden dobrze że zrezygnował :twisted:

Ja tam jestem za Kaczyńskim lub Tuskiem, najwyrażniej zwycieży Tusk ale wg mnie Kaczyński jest bardziej stanowczy a Tusk to taki dyplomata.
Mając u władzy PO premierem będzie Rokita tzw. Premier z Krakowa,
a przy rządach PiS-u prezydenta i premiera nie odróżnimy...:lol:
Tak więc czy pójdziemy do urn 25.09 i 09.10 to Polską i tak rządzić będzie Prawica :wink: a czy PO i PiS będą ze soba współpracować i nie zmarnują tej szansy to juz zalezy od nich samych... :wink:
I tak jak wcześniej powiedział Ares kazdy ma prawo do swojej opinii a to jest moja :wink:

Awatar użytkownika
PennyWise

Postautor: PennyWise » ndz wrz 18, 2005 10:17 pm

PSKNHKS pisze:Borowski "Prawy człowiek Lewicy" to on w koncu gdzie jest ?? Prawica, Lewica czy moze Demokraci.pl :wink: To taka gra językowa , prawy znaczy tyle co uczciwy , szlachetny , etc , nawet fajnie pomysłane
BOG Z Nami, chuj z Nimi.

Oldschool Fan

Obłomow

Postautor: Obłomow » ndz wrz 18, 2005 10:55 pm

Dziwię się ludziom, któryz chcą głosować na SLD lub SDPL. Przeciez oni sie skompromitowlai do cna. Ich wyborcy to chyba jacys masochiści albo skrajni naiwniacy. Dla mnie te komusze partie powinno się zdelegalizować a więskzość z kierownictwa szczególnie SLD powinna oglądac świat zza kratek.