Wybory Prezydenckie

Czyli wszystko to co nie mieści się w powyższych kategoriach - taki nasz mały hutniczy Hyde Park:)

Moderator: dUfio

Awatar użytkownika
PennyWise

Postautor: PennyWise » pt wrz 23, 2005 5:48 am

raval pisze:Po dzisiejszej debacie na polsacie chyba nikt nie zagłosuje na PO.Wiem ze PIS i PO to już jest na 100% przyszła koalicja, ale nie rozumiem czemu PIS nie chce koalicji z LPR(i odwrotnie)-bo z tego co słucham od paru miesiący znacznie im blizej do nich, jedyną róznicą jest to ze Giertych na pierwszym miejscu stawia rozliczenie sprzedawczyków Polski :?

Ja uważam ,że przeciwnie , , w każdym razie mój głos zostaje na pewno oddany na PO , z tego co widzę to wielu ludzi zrobi tak samo , i jak śpiewał Tomek Lipnicki Wreszccię będzie normalnie , czego wszystkim życzę.
BOG Z Nami, chuj z Nimi.
Oldschool Fan

Obłomow

Postautor: Obłomow » pt wrz 23, 2005 9:19 am

Na szczęście wczoraj w tej debacie na Polsacie Kaczyński jasno powiedział, że nie będzie koalicji z LPR. Giertych i Lepper są niebezpieczni dla Polski, więc jedynym rozsądnym rozwiązanienm są własnie rządy PO i PiSu, które reprezentują rozsądną prawicę, a nie populistycznych oszołomów. Ja się jeszcze waham między głosowaniem na PiS lub PO (Sejm), do Senatu oddam głosy na kandydatów z obydwu partii - bo tam mozna oddać więcej niż 1 głos.
LPR zniechęca mnie swoją skrajnie niechętną postawą wobec UE, sympatiami prorosyjskimi, sprzeciwem wobec prywatyzacji w gospodarce, atakami na ludzi związanymi z Solidarnościa.

oszuwar

Postautor: oszuwar » pt wrz 23, 2005 10:41 am

PennyWise pisze:
raval pisze:Po dzisiejszej debacie na polsacie chyba nikt nie zagłosuje na PO.Wiem ze PIS i PO to już jest na 100% przyszła koalicja, ale nie rozumiem czemu PIS nie chce koalicji z LPR(i odwrotnie)-bo z tego co słucham od paru miesiący znacznie im blizej do nich, jedyną róznicą jest to ze Giertych na pierwszym miejscu stawia rozliczenie sprzedawczyków Polski :?

Ja uważam ,że przeciwnie , , w każdym razie mój głos zostaje na pewno oddany na PO , z tego co widzę to wielu ludzi zrobi tak samo , i jak śpiewał Tomek Lipnicki Wreszccię będzie normalnie , czego wszystkim życzę.

:)

Obrazek
Z Hutnikiem od zawsze...

Obłomow

Postautor: Obłomow » pt wrz 23, 2005 11:19 am

A na kogo chcecie głosować konkretnie? Ja się waham między Ziobro a Rokitą.

oszuwar

Postautor: oszuwar » pt wrz 23, 2005 11:21 am

Szczypiński albo Raś z PO mam 2 dni na decyzje
Z Hutnikiem od zawsze...

oszuwar

Postautor: oszuwar » pt wrz 23, 2005 12:41 pm

tomnh pisze:Chcesz na Rasia z JG głosować ?? :shock:

Czy myślimy o tej samej osobie;

Nr 10 Ireneusz Raś
Aktywny samorządowiec, radny miasta, przewodniczący Dzielnicy XVI. W minionej kadencji szef kancelarii Andrzeja Gołasia. Szanse na jego mandat poselski wzrosły, gdy na listach do Sejmu nie znalazł się polityk LPR Maciej Twaróg, który - podobnie jak Raś - jest bardzo aktywny w dzielnicach nowohuckich. Pomysłodawca świętowania jubileuszu 750-lecia lokacji Krakowa, inicjator niezwykle udanego sprowadzenia do Nowej Huty "Łaźni" Bartłomieja Szydłowskiego. Ma 33 lata

Jeśli wiesz coś o czym ja nie wiem bardzo proszę o info
:?: :?: :?:
Z Hutnikiem od zawsze...

SIMON NH

Postautor: SIMON NH » pt wrz 23, 2005 1:44 pm

ja glosuje na RASia..W koncu z Huty-robil cos dla niej.P
ewnei bedzie robil wiecej niz np rokita..
A tak szczerze myslicie zxe to cos zmieni>>??JA MYSLE ZE NIE!!

Tylko mysla o sobie..Wszyscy!!! :evil:
Każdy człowiek jest głupcem przez pięć minut dziennie. Mądrość polega na tym, aby tylko przez pięć minut.
Elbert Hubbard

Awatar użytkownika
Monka

Postautor: Monka » pt wrz 23, 2005 4:37 pm

tak, zrobił-zmienił nazwę Placu Centralnego...rzeczywiście działanie godne poparcia... :roll:

a tak co do wyborów to to już przechodzi wszelkie granice-przed chwilą dzwonił telefon, odbieram i słysze nagrany głos:"Dzień dobry, tu Wojciech Olejniczak, przewodniczący SLD..." dalej już nie wiem co było bo odłożyłam słuchawkę :evil: :roll: To już jest normalnie paranoja co ci politycy robią żeby się dorwać do koryta :roll:
Barwy Królewskie Biało-Błękitno-Niebieskie!!

tomnh

Postautor: tomnh » pt wrz 23, 2005 5:10 pm

Oszuwar tak piszemy o tej samej osobie...

Nie kto inny jak on w radzie miasta wyzywał się z MT od "Gumiorów" i "członków JG". Jest między nimi duuuża rywalizacja. Jak dla mnie jakby startował MT to bym na niego zagłosował ale na gościa z Huty który jest otwarcie kibicem starszej koleżanki z Błoń sumienie mi nie pozwala. Ty rób jak chcesz.

murdock

Postautor: murdock » pt wrz 23, 2005 6:21 pm

....niedługo Raś to by chętnie pozamieniał nazwy osiedli jeszcze pewnie.... :evil:

Marchewa

Postautor: Marchewa » pt wrz 23, 2005 7:09 pm

Nie do wiary jak widze co niektorych wpisy. Raś najwiekszy palant w NH, z jego inicjatywy zmieniono nazwe Placu Centralnego na Regana, w dodatku żyd cały czas propaguje cracovie w Nowej Hucie wyzywa radnego Macieja Twaroga od gumiorów a taki debil simon i oszuwar pojda na niego glosowac, pierdolnijcie sie w łeb i wypierdalajcie na cracovie, bo jak was spotkam na Hutniku to was zajebe.

1979

Postautor: 1979 » sob wrz 24, 2005 1:14 am

wybory to jest jeden z najwazniejszych czynnikow demokratycznych. kazdy glosuje na kogo chce lub w ogole nie idzie do urn wyborczych i nikt nie moze tego zmienic czy sie to komus podoba czy nie. Chyba, ze z Polski niektorzy chca zrobic drugi Irak gdzie Husajn dostawal 99% gloso- w jaki sposob chyba kazdy wie. Ja ze swojej strony popierdalam całe wybory i nie glosuje NA NIKOGO
od swych narodzin przez wszystkie lata
NA ZAWSZE Hutnik
powstrzyma nas tylko koniec świata

BYLISMY - JESTESMY - BEDZIEMY

oszuwar

Postautor: oszuwar » sob wrz 24, 2005 11:11 am

tomnh pisze:Oszuwar tak piszemy o tej samej osobie...

Nie kto inny jak on w radzie miasta wyzywał się z MT od "Gumiorów" i "członków JG". Jest między nimi duuuża rywalizacja. Jak dla mnie jakby startował MT to bym na niego zagłosował ale na gościa z Huty który jest otwarcie kibicem starszej koleżanki z Błoń sumienie mi nie pozwala. Ty rób jak chcesz.

Dlatego poprosiłem Cie że jak coś wiesz to żebyś napisał. Nie ma ludzi nieomylnych :oops: . Dzięki za info

Te Marchewa bo Ci żyłka pęknie i kto mnie wtedy zleje na SS
Z Hutnikiem od zawsze...

Awatar użytkownika
DorotkaHKS

Postautor: DorotkaHKS » sob wrz 24, 2005 10:10 pm

a wiec tak moral jest tak:
NIE GLOSUJEMY NA RASIA!
jesli zaglosujemy na PO i na Tuska to bedzie nasza najwieksza porazka zyciowa!
ludzie prosze Was ja mialam glosowac na tego czlowieka ale jak zaczelam ogladac TV i sluchac co On mowi to zwatpilam! glosujcie na kazdego ale nie na Tuska:/ normalnie juz lepiej na Andrzeja zagloswac niz na Donalda...

nie głosujemy na Tuska!!!
HKS ---=== Zawsze i wszędzie nieważne jak będzie ===--- HKS

suchystaw50

Postautor: suchystaw50 » sob wrz 24, 2005 10:22 pm

oszuwar pisze:Szczypiński albo Raś z PO mam 2 dni na decyzje

Raś to porażka. Jeszcze kilka lat temu był na garnuszku Kaczyńskich teraz w PO za parę lat w ...!!!
syn p. Szczypińskiego to kibic Cracovii(np. zatrzymany w czasie zadymy w Staszowie), wiec tatuś też raczej z tych obrzezanych.
Suche Stawy-
były ryby
są piłkarze