W tej grze masz 1 , 2 i 3 lige !! Wraz z naszym ukochanym Hutniczkiem !!

Moderator: dUfio
Daro pisze:MAX_HKS pisze:Czy na Fifie 2006 jest Liga Czeska?
Hehe pewnie nie ma gdzie by tam dali taką lige.Choć gry nie widziałem więc nie wiem.
MAX_HKS pisze:Daro pisze:MAX_HKS pisze:Czy na Fifie 2006 jest Liga Czeska?
Hehe pewnie nie ma gdzie by tam dali taką lige.Choć gry nie widziałem więc nie wiem.
Ja też gry nie widziałem ale słyszałem że jest tam ok 19 lig w tym nasza Liga Polska więc dlatego zapytałem.A i według mnie jeżeli jest Liga Polska to tym bardziej powinna być Czeska wkońcu mają chyba lepszą lige od nas...
Daro pisze:Oj Max mylisz sie.Czesi nie mają wcale lepszej ligi od nas.To że reprezentacja gra dobrze nie znaczy że ich liga jest mocna.Zresztą sam popatrz ilu zawodników występujących w czeskiej ekstraklasie gra w reprezentacji swego kraju.
MAX_HKS pisze:Daro pisze:Oj Max mylisz sie.Czesi nie mają wcale lepszej ligi od nas.To że reprezentacja gra dobrze nie znaczy że ich liga jest mocna.Zresztą sam popatrz ilu zawodników występujących w czeskiej ekstraklasie gra w reprezentacji swego kraju.
A ilu polakow gra w reprezentacji narodowej z polskiej ligiZresztą popatrz na wyniki czeskich drużyn w europejskich pucharach.
Poważnie jest polski komentarz?PennyWise pisze:MAX_HKS pisze:Daro pisze:MAX_HKS pisze:Czy na Fifie 2006 jest Liga Czeska?
Ja też gry nie widziałem ale słyszałem że jest tam ok 19 lig w tym nasza Liga Polska więc dlatego zapytałem.A i według mnie jeżeli jest Liga Polska to tym bardziej powinna być Czeska wkońcu mają chyba lepszą lige od nas...
To nie zależy od poziomu ligi ,tylko od poziomu sprzedaży gry w danym kraju i od tego ,czy jest tam filia EA odkąd w polsce powstała filia Ea dbaja o polskiego gracza i sta jest dostepny polski komentarz w nowej fifie