Hutnik KRAKÓW : Wisła II Kraków
-
Dla większości "musimy wygrać" prawdopodobnie dlatego, bo to Wisła, a dla mnie "musimy wygrać", bo to jest naprawdę ważny mecz. Biorąc pod uwage terminarz i tabelę sytuacja ułożyla się tak, że zwycięstwo ponownie przybliża nas do ścisłej czołówki, a biorąc pod uwagę fakt, że po meczu w Wieliczce gramy ostatnie pięć spotkań z zespołami, które absolutnie są w naszym zasięgu, dałoby to możliwość walki o naprawdę wysoką lokatę ze stosunkowo niewielką stratą punktową do liderów po rundzie jesiennej.
Z kolei remis lub porażka spowoduje, że lądujemy już na dobre w czeluściach tabeli i jakiekolwiek emocje w tym sezonie wlaściwie się kończą.
Z kolei remis lub porażka spowoduje, że lądujemy już na dobre w czeluściach tabeli i jakiekolwiek emocje w tym sezonie wlaściwie się kończą.
- DŻORDŻ_Z_BUSZU
DŻORDŻ_Z_BUSZU pisze:Przykro mi to stwierdzic , ale uważam że ten mecz przegramy , po dzisiejszym rewanżu w pucharze UEFA-a , 80% pierwszego składu Wisły za "bardzo dobrą" grę zostanie przeniesiona do rezerw , i cięzko bedzię pokonać bądź co bądź mistrza Polski
Weź sie chłopie nie ośmieszaj.Napewno przeniosą 80% do rezerw.Ciekawe kim będą grać.Hutniczek spokojnie wygra ten mecz.
KTO KOCHA TEN WIERZY!!!
Marcin z Suchej masz trochę racji z tym, że musimy wygrac, bo to Wisła.
Ale gołym okiem widac, że musimy też wygrac, by miec jakies szansę na nawiązanie kontaktu z czołówką-o czym także piszesz-więc oba powody wydają się byc równie ważne. Wieliczka też jest w naszym zasięgu i naprawdę jestem optymistą jeżeli chodzi o nasze miejsce w tabeli na koniec rundy.
Ale gołym okiem widac, że musimy też wygrac, by miec jakies szansę na nawiązanie kontaktu z czołówką-o czym także piszesz-więc oba powody wydają się byc równie ważne. Wieliczka też jest w naszym zasięgu i naprawdę jestem optymistą jeżeli chodzi o nasze miejsce w tabeli na koniec rundy.
-
- DorotkaHKS