Hutniczy marketing
Moderatorzy: dUfio, marketing, HQSa
-
-
wszystko ok
tylko jest jedno ale !!! Czy wiecie ile kosztuje utrzymanie klubu???
A długi ciągle rosną ,wobec samego ZUS-u jest tego bagatela ok. 1,5 mln PLN !!! O czym wy tu wypisujecie- o bzdurach, które nic nie znaczą wobec kondycji finansowej klubu. Sponsor (sponsorzy)potrzebny i to z dużą kasą od zaraz, bo za chwilę pozostanie tylko wspomnienie o HUTNIKU.Są do wykupienia akcje SSA i tu jest pole do popisu dla tych wiernych najwierniejszych, co to wykrzykują głośno że klub to my, anie wy . POWODZENIA .pozdro HKS!!!
A długi ciągle rosną ,wobec samego ZUS-u jest tego bagatela ok. 1,5 mln PLN !!! O czym wy tu wypisujecie- o bzdurach, które nic nie znaczą wobec kondycji finansowej klubu. Sponsor (sponsorzy)potrzebny i to z dużą kasą od zaraz, bo za chwilę pozostanie tylko wspomnienie o HUTNIKU.Są do wykupienia akcje SSA i tu jest pole do popisu dla tych wiernych najwierniejszych, co to wykrzykują głośno że klub to my, anie wy . POWODZENIA .pozdro HKS!!!
Re: wszystko ok
źródlo informacji proszeMustek pisze:...
A długi ciągle rosną ,wobec samego ZUS-u jest tego bagatela ok. 1,5 mln PLN...
-
Marcin1950 pisze:z tego powodu ze nie zawsze mam czas i dostep do internetu i nie mam zbyt czasu by cyztac forum mam pytanie:
jakich nowych sponsorow pozyskal nasz nowy marketingowiec? i czy szuka dalej sponsorow?
strona 23 tegoż tematu:
marketing pisze:Sprawozdanie z pracy marketingowca, wrzesień:
.....
2. Przywrócenie (po przerwie) sponsoringu (baner) firmy Sentel;
3. Negocjacje z firmą pośredniczącą w handlu powierzchniami reklamowymi – obecnie jest pat związany z rozbieżnościami nt wysokości/formy prowizji;
4. Poszukiwania sponsorów:
o Dla spółki – rozmowy z 8 firmami, jedna (Budimex Kraków) wyraziła zainteresowanie, umowa zostanie podpisana w październiku;
o Na potrzeby juniorów Hutnika – rozmowy z 4 firmami, żadna nie była zainteresowana pomocą;
.......
8. Opracowanie projektu oferty kupna akcji klubu;
......
Mam pytanie-czy mozliwe jest w Naszym Klubie a Klub oddał kilka banerów NAM KIBICOM i my sami znajdziemy sponsorów??Kasa moglaby pusc np na oprawy albo premie dla naszych kopaczy!!!
Każdy człowiek jest głupcem przez pięć minut dziennie. Mądrość polega na tym, aby tylko przez pięć minut.
Elbert Hubbard
Elbert Hubbard
Marchewa pisze:SIMON NH pisze:Mam pytanie-czy mozliwe jest w Naszym Klubie a Klub oddał kilka banerów NAM KIBICOM i my sami znajdziemy sponsorów??Kasa moglaby pusc np na oprawy albo premie dla naszych kopaczy!!!
tak juz jest od dawna, mamy swoje banery
A które sa nasze i ktos sie na nich reklamuje??
BOG Z Nami, chuj z Nimi.
Oldschool Fan
Oldschool Fan