Nieoficjalne afisze - wchodzimy na osiedla
Moderatorzy: dUfio, marketing, HQSa
akcja plakatowa ogólnie jak najlepszym pomysłem jest, ja tylko dodam od siebie,że <tak jak to ktoś już wspomniał> często ludzie przechodzą obojętnie obok wszelkich tablic "rzucając" tylko wzrokiem niedbale po ogłoszeniach. wg mnie pomogłoby zrobienie na biało-czarnym plakacie przynajmniej napisu Hutnik niebieskim kolorem - żeby się wyróżniało,żeby już pierwszy kontakt wzrokowy mówił,o co chodzi.. prosta zasada kontrastu - rzuci się w oczy Hutnik - ktośpodejdzie i przeczyta dalej, może zainteresuje się i przyjdzie...a w trosce o zasobność wszystkich drukujących - nie będzie prawie różnic w kosztach 

być HUTNIKIEM to być najgorętszym
ten kawałek męczy niekumatych
ten kawałek męczy niekumatych
-
Cato pisze:akcja plakatowa ogólnie jak najlepszym pomysłem jest, ja tylko dodam od siebie,że <tak jak to ktoś już wspomniał> często ludzie przechodzą obojętnie obok wszelkich tablic "rzucając" tylko wzrokiem niedbale po ogłoszeniach. wg mnie pomogłoby zrobienie na biało-czarnym plakacie przynajmniej napisu Hutnik niebieskim kolorem - żeby się wyróżniało,żeby już pierwszy kontakt wzrokowy mówił,o co chodzi.. prosta zasada kontrastu - rzuci się w oczy Hutnik - ktośpodejdzie i przeczyta dalej, może zainteresuje się i przyjdzie...a w trosce o zasobność wszystkich drukujących - nie będzie prawie różnic w kosztach
Tylko że te plakaty nie są wszystkie drukowane bo to byłoby nieopłacalne. Jest drukowanych kilka kopii i są one kserowane a nawet gdyby niebieski był drukowany to na czarno-białym xero widać tego nie będzie.
- DorotkaHKS
Kolejny mecz, kolejna szansa by każdy z was włączył się w walkę o obudzenie hutniczej fascynacji w mieszkańcach wyjatkowej dzielnicy. Plakaty do odebrania w pokoju 206, sekretariacie, Cafe Corner oraz u dyspozytorów.

"To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady." L.J. Kern TYLKO Hutnik
- ciach_bamboocha
- ciach_bamboocha
ehhh panie "wszystkie słuzby są sk.......i" nie chodziło mi o wielkosc złotówki lecz o sam fakt ze na plakacie NIE MA wyraźnie napisane ze bilet kosztuje złotówke, jest wprawdzie ten rebus z rysunkiem monety ale na 1 rzut oka nie jest zbyt zrozumiały
sprawe rozwiazałby (uzupenił) wyrazny napis na dole "wstep jedynie 1 zł" i byoby po sprawie
sprawe rozwiazałby (uzupenił) wyrazny napis na dole "wstep jedynie 1 zł" i byoby po sprawie