SRODMIESCIE szalik --- zapisy i projekt !
Moderatorzy: dUfio, Gadżety NH2010
Szkoda ze nie uzyles tego hasla abcdefgh "podwawelscy fani w Hutniku zakochani" (moim zdaniem najlepsze ze wszystkich proponowanych), poza tym troche przeszkadza mi ten tzw. 'efekt slonca" , ale jak juz ktos napisal to Ty jestes tworca tego szala, wiec ostateczna decyzja nalezy do Ciebie.
Ja nadal jestem chetny. Rozumiem ze projekt juz jest prawie gotowy, wiec kiedy przypuszczalnie bedziemy mogli je odebrac?
Ja nadal jestem chetny. Rozumiem ze projekt juz jest prawie gotowy, wiec kiedy przypuszczalnie bedziemy mogli je odebrac?
tylko Hutnik HKS
-

Chętni juz nie są niezbędni ale dalej mile widziani

Oficjalna wersja szalika, juz nic nie zmienie!
no więc lista chętnych
- Dżuhas
- Huteusz
- HZA x2
- Ares
- Telpinus
- BIMBER
- Murdock
- DawidHKS
- Sagram
- BatowiceHKS
- dziadekrk
Kase bedzie sie wplacalo na konto ktore podam a odbior na jakims sparingu!
Ostatnio zmieniony sob lis 05, 2005 2:10 pm przez huteusz, łącznie zmieniany 1 raz.
termin wykonania to 10 dni, wiec jak sie sprezycie to moze zdazycie w grudniu je zobaczyc
dzuhas przepraszam, z 10 razy przeglądałem temat, a raz cie zapomnialem zapisac, a potem sie nie moglem doszukac... chyba wybaczysz takiemu matołowi jak ja
Przepraszam i mam nadzieje ze mi wybaczysz

dzuhas przepraszam, z 10 razy przeglądałem temat, a raz cie zapomnialem zapisac, a potem sie nie moglem doszukac... chyba wybaczysz takiemu matołowi jak ja

- Dżuhas
- Huteusz
- HZA x2
- Ares
- Telpinus
- BIMBER
- Murdock
- DawidHKS
- Sagram
- BatowiceHKS
- dziadekrk
- Martin_Kleparz
Ostatnio zmieniony wt lis 08, 2005 10:00 pm przez huteusz, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Re: SRODMIESCIE szalik --- zapisy i projekt !
[quote="huteusz"]Jezeli tyle szalikow jest produkowanych to sie pytam czy ktos jest chetny na szalik Srodmiescie, projekt ponizej, jak macie cos do niego podbijac na PW
Ja jestem osobą z Sródmieścia, ścisle ze Starego Kleparza, i kibicuje Hutnikowi, i interesuje mnie jak najbardziej ten szalik. Został on już zrobiony? Jest już do kupienia? Niedawno bowiem odwiedzam to forum.
Ja jestem osobą z Sródmieścia, ścisle ze Starego Kleparza, i kibicuje Hutnikowi, i interesuje mnie jak najbardziej ten szalik. Został on już zrobiony? Jest już do kupienia? Niedawno bowiem odwiedzam to forum.
Więc robię wyjątek i dodaje Martina do listy
Jak pójdzie tak dalej to cena spadnie do 18 zł czy coś koło

Jak pójdzie tak dalej to cena spadnie do 18 zł czy coś koło

- Dżuhas
- Huteusz
- HZA x2
- Ares
- Telpinus
- BIMBER
- Murdock
- DawidHKS
- Sagram
- BatowiceHKS
- dziadekrk
- Martin_Kleparz
- BuA SPW
Ostatnio zmieniony ndz lis 06, 2005 9:51 am przez huteusz, łącznie zmieniany 2 razy.