BOISKO WIELOFUNKCYJNE - odpalenie!

Tematy piłkarskie (do 2010 r.)

Moderatorzy: dUfio, majlech

Awatar użytkownika
raval

Postautor: raval » pt lis 18, 2005 10:52 pm

Penny Ty w prawie kazdym temacie na tym forum zupełnie nie związanych z polityką/poglądami/subkulturami nawiązujesz włsnie do tych 3 elementów :P Po co?

Awatar użytkownika
Stefek_Burczymucha

Postautor: Stefek_Burczymucha » sob lis 19, 2005 12:04 am

edit: dobra, koniec prowokacji
http://www.nepal.ru/fotos/lumbini/svastika.jpg
Ostatnio zmieniony pn lis 21, 2005 3:00 pm przez Stefek_Burczymucha, łącznie zmieniany 1 raz.
Wasting time is an important part of living.

Awatar użytkownika
RVN

Postautor: RVN » sob lis 19, 2005 8:54 am

:? :roll: błyszczysz...Masz jeszcze czym sie pochwalic?...
>>>RePuBlIc Of MaNcUnIa<<<
Obrazek

SIMON NH

Postautor: SIMON NH » sob lis 19, 2005 8:56 am

ten emblemat jest troche nie na miejscu....
Każdy człowiek jest głupcem przez pięć minut dziennie. Mądrość polega na tym, aby tylko przez pięć minut.
Elbert Hubbard

Awatar użytkownika
Stefek_Burczymucha

Postautor: Stefek_Burczymucha » sob lis 19, 2005 9:48 am

czego wy chcecie od indyjskiego symbolu słońca?
ja bym sie raczej przyczepil do avatara Pennywise'a, chyba że nie wiecie kim jest Szamil Basajew - w takim razie polecam choćby taką krótką notkę - http://pl.wikipedia.org/wiki/Szamil_Basajew
chyba ze jestescie jednymi z tych gamoni co to na pewną symbolikę plują z pogardą natomiast sami bezmyślnie smigają w koszulkach z Che Guevarra albo sierpem i młotem...?
Wasting time is an important part of living.

suchystaw50

Postautor: suchystaw50 » sob lis 19, 2005 12:15 pm

raval pisze:Penny Ty w prawie kazdym temacie na tym forum zupełnie nie związanych z polityką/poglądami/subkulturami nawiązujesz włsnie do tych 3 elementów :P Po co?

jakbyś idąc z chłopakiem za rekę dostaw wpierdul od łyso obciętych facetów to też by Ci sie wszystko kojarzyło z faszyzmem.
Suche Stawy-
były ryby
są piłkarze

Awatar użytkownika
PennyWise

Postautor: PennyWise » sob lis 19, 2005 12:26 pm

suchystaw50 pisze:
raval pisze:Penny Ty w prawie kazdym temacie na tym forum zupełnie nie związanych z polityką/poglądami/subkulturami nawiązujesz włsnie do tych 3 elementów :P Po co?

jakbyś idąc z chłopakiem za rekę dostaw wpierdul od łyso obciętych facetów to też by Ci sie wszystko kojarzyło z faszyzmem.

A tobie suchy sie wszystko kojarzy z gejami , bo co ksiadz proboszcz jak ministrantem byles ,obmacywal cie po pupci , czy pan od wf w kantorku ci siusiaka glaskal , i co na stare lata kompleksy wychodza z kobietami sie nie uklada i szukasz winnych
BOG Z Nami, chuj z Nimi.
Oldschool Fan

Awatar użytkownika
HDS

Postautor: HDS » sob lis 19, 2005 12:30 pm

przypominam ze to nie jest temat o gejach ledzbijkach onanistach, macaniu, wfie, ksiezach sfastykach, znakach slonca etc tylko o BOISKU WIELOFUNKCYJNYM

dziekuje za wysluchanie

JOK_NH

Postautor: JOK_NH » sob lis 19, 2005 12:31 pm

Stefek_Burczymucha pisze:czego wy chcecie od indyjskiego symbolu słońca?
ja bym sie raczej przyczepil do avatara Pennywise'a, chyba że nie wiecie kim jest Szamil Basajew - w takim razie polecam choćby taką krótką notkę - http://pl.wikipedia.org/wiki/Szamil_Basajew
chyba ze jestescie jednymi z tych gamoni co to na pewną symbolikę plują z pogardą natomiast sami bezmyślnie smigają w koszulkach z Che Guevarra albo sierpem i młotem...?

Penny przerobił juz nawet Ernesto 8)
Wiesz, grunt to byc innym.
Ja nie mam nic przeciw symbolom sierpa i młota, tym bardziej Che ( byleby nie był to symbol np.: na skarpetkach...). Chodzi raczej o świadomośc ich używania.

SIMON NH

Postautor: SIMON NH » sob lis 19, 2005 12:36 pm

Ja nie mam nic przeciw symbolom sierpa i młota, tym bardziej Che ( byleby nie był to symbol np.: na skarpetkach...). Chodzi raczej o świadomośc ich używania.

ALE STALIN zabił wiecej ludzi niz Hitler!!!Hitler mordował Żydów, Polaków, Romów itd a Hitler dodatkowo swoich rodaków..Kto nie zgadzał sie z nim od razu na Sybir!!!! Znak sierpa i mlota choc nie jest zakazany w przeciwienstwie do swastyki tez oznacza(Ł) zniewolenie itd..Tu i to mordowano MILIONY LUDZI!! tU ŁAGRY A TAM LAGRY...Obozy pracy itd..
Ale jak pisal HDS o nie ten temat!
Każdy człowiek jest głupcem przez pięć minut dziennie. Mądrość polega na tym, aby tylko przez pięć minut.

Elbert Hubbard

JOK_NH

Postautor: JOK_NH » sob lis 19, 2005 12:45 pm

Poczytaj o idei komunizmu. Potem zobacz na poczynania Stalina. Odpowiedz sobie na pytanie: Co ma jedno z drugim? A potem zabierz głos w dyskusji.

I mam pytanie: Ty nie jesteś pijany stary? Bo nie żebym się czepiał, ale przeczytaj swojego posta i znajdź w nim sens...

Awatar użytkownika
raval

Postautor: raval » sob lis 19, 2005 1:22 pm

ALE STALIN zabił wiecej ludzi niz Hitler!!!Hitler mordował Żydów, Polaków, Romów itd a (w tym miałscu chyba miało pisac Stalin...) dodatkowo swoich rodaków..Kto nie zgadzał sie z nim od razu na Sybir!!!!

Tu akurat było jedyne dobre co robił Stalin :lol:

Według mnie nie mozna porównywac celtyków, sfastyk do sierpa i młota no bo sierp i młot kojarzy się z wyłącznie jednym krajem a celtyk i sfasytyka nie (choć do sfastyki napewno wielu się przyczepi)

SIMON NH

Postautor: SIMON NH » sob lis 19, 2005 1:46 pm

Dzieki RAVAL..Zapomnialem tego jednego acz waznego wyrazu i zdanie calkiem zmienilo sens...

Kazdy system ktory jest przeciwko ludziom, ktory zabija ludzi (rodakow czy innych) jest ZLY...

Jak to mówili o KOMUNIZMIE--SYSTEM DOBRY TYLKO LUDZIE NIE CI...

Elbert Hubbard

JOK_NH

Postautor: JOK_NH » sob lis 19, 2005 1:48 pm

Jeżeli Polakowi swastyka nie kojarzy się jednoznacznie ze zbrodnią przeciw jego narodowi to...dziwne i trochę tragiczne. W przypadku faszyzmu bowiem jasno określone zostały motywy jego działania. A np.: komunizm w czystej postaci nie zakładał zagłady.
Pzdr

BIMBER

Postautor: BIMBER » sob lis 19, 2005 4:10 pm

No to sieg heil pszczółki moje kochane :D I prosze mi sie od celtów odpierdolić.
BIEDA NIGDY NIE JEST SMUTNA