Prezydent FC Barcelona w Krakowie

Czyli wszystko to co nie mieści się w powyższych kategoriach - taki nasz mały hutniczy Hyde Park:)

Moderator: dUfio

marketing

Prezydent FC Barcelona w Krakowie

Postautor: marketing » pn lis 21, 2005 2:09 pm

23 listopada, godz. 17:30 Akademia Ekonomiczna w Krakowie (ul. Rakowicka 27), Budynek Główny, Nowa Aula - III wykład rektorski z cyklu "Football and Business" - Joan Laporta President of FC Barcelona, pt. "The spirit of Football Club Barcelona".
Po wykładzie odbędzie się dyskusja.

Awatar użytkownika
Jakuza
Kontakt:

Postautor: Jakuza » pn lis 21, 2005 2:21 pm

Ja na pewno będe. Nie przegapię spotkania z prezydentem mojego ukochanego klubu (oprócz Hutnika)
Z tego co wiem już zapowiedziało się mnóstwo ludzi a salka tylko na 200 osób...
Biało - Błękitno - Niebieskie barwy.....Królewskie barwy

krystianNH

Postautor: krystianNH » pn lis 21, 2005 4:02 pm

no to może coś wykombinują skoro salka na 200 osób jest :?:
::::....Hutnik KRAKÓW....::::

SIMON NH

Postautor: SIMON NH » pn lis 21, 2005 4:38 pm

A moze bedzie na hali sportoweej,jak był Engel na AE to tam mial spotkanie.Jak na salce to wielka LIPA..Wejda zapewne tylko ludzie z senatu uczelniango....
Każdy człowiek jest głupcem przez pięć minut dziennie. Mądrość polega na tym, aby tylko przez pięć minut.
Elbert Hubbard

krystianNH

Postautor: krystianNH » pn lis 21, 2005 8:24 pm

no ale może takich wałków nie wykręcą skoro piszą o tym ? bo chyba gruba afera by tam była ? no może przeniosą na tą salę jak to SIMON mówił... :!: bo jak tam idę, to już mam nadzieję tam wejść i słuchać tego co Laporta mówi ... :!: :!: :!: a nie ....
::::....Hutnik KRAKÓW....::::

Awatar użytkownika
Jakuza
Kontakt:

Postautor: Jakuza » wt lis 22, 2005 1:42 pm

No i po ptokach....
Właśnie dostałem newsa od kumpla, który organizował to spotkanie że el Presidente nie przyjedzie....
Mam tylko nadzieję iż zmieni się jedynie termin spotkania.
Dla zainteresowanych więcej info wkrótce.
Biało - Błękitno - Niebieskie barwy.....Królewskie barwy

HaKaeS

Postautor: HaKaeS » wt lis 22, 2005 2:04 pm

Szkoda że nie przyjedzie, bo miałem ochotę się przejść na spotkanie z prezydentem swojego ukochanego klubu.

Jako zadość uczynienie jak przyjedzie w innym terminie niech weźmie ze sobą Ronaldinho albo innego zawodnika blaugrany :)
Obrazek

Perła17

Postautor: Perła17 » wt lis 22, 2005 10:04 pm

Niestety sie wystawil :( problemy rodzinne ma :evil:
Bohaterów Września- Zawsze Wierni

_YOGI_78_

Postautor: _YOGI_78_ » śr lis 23, 2005 2:36 pm

Moje uszanowanie dla Panstwa

dzien dobry

Miełem swoje zdanie napisac w temacie Real-Barcelona ale wpisz ego tutaj....

Ja nie wiem czym mozna sie k..podniecac ze jakis typ przyjedzie do Krakowa i cos tam bedzie bredzil za co zgarnie pewnie kase.....

Czy wy nie rozumiecie tego ze prawdziwych fanatykow jest juz prawie znikoam ilosc na trybunach zarowno na Meczach Realu jak i Barcelony??

Tym prezesikom zalezy tylko na kasie i wymianie publicznosci na bardzuiej zamozniejasza...co juz po czesci nastapilo.....

Radze sie dowiedziec jakie sa stosunki zagorzalych fanatykow zarowno z Boixos Nois jak i Ultras Sur z tymi prezesikami....tak naprawde przecietnego kibica za niedlugo juz nie bedzie stac na przyjscie na mecz bo bilety sa cholernie drogie juz nie wpominajac o meczach na szczycie...zreszta ostatni mecz to pokazal w Madrycie ...gdzie fanatycznych kibicow bylo jak na lekarstwo....z wiadomo jakiego wzgledu...

Takze sluchajcie sobie wywodow prezesa jak to zarabia na Barcelonie...placac miliony tzw gwiazdom..podnoszac ceny biletow a prawdziwych fanatykow majac za nic... itd...

Zreszta kibice ci bardziej kumaci maja gwiazdy w dupie bo pojda zawsze tam gdzie bedzie lepsza kasiorka...

Bywajcie zdrowi......

Ze sportowym pozdrowieniem YOGI_78

ULTRAS SUR SEGOVIA:ddd

HaKaeS

Postautor: HaKaeS » śr lis 23, 2005 6:25 pm

Niestety się Yogi z Tobą zgodzić nie mogę - z tego co widze to masz informacje tylko z tego co wyczytasz. Na szczęście mogę coś więcej powiedzieć na ten temat gdyż mam rodzinkę w Barcelonie i wiem dokładnie jak to wszystko wygląda. Jeśli chodzi o ceny biletów to każdy mieszkaniec może sobie pozwolić na to, aby pójść na piłkę nożną, jeśli chodzi o miejsca to raczej też ich nie zabraknie bo stadiony to są tam pojemne (wyjątkiem są jedynie bardzo ważne spotkania na których jest komplet).

A odnośnie tego, czy ktoś się cieszy z przyjazdu prezydenta swojego ukochanego klubu to nie powinieneś się wypowiadać, bo to dobrowolna sprawa każdego.

Pozdrawiam :)
!Visca el Barca!
Obrazek

pazdzioch

Postautor: pazdzioch » śr lis 23, 2005 10:45 pm

Niestety wizyta w Krakowie odwolana a szkoda
HWDP HWDP HWDP HWDP

_YOGI_78_

Postautor: _YOGI_78_ » czw lis 24, 2005 1:30 pm

Buehehehe Hakaes myslisz ze jak nabiles 830 postow to myslisz ze wiesz wszystko?? zejdz k.. na ziemie to tylko net

1.Powiem tobie tylko tyle pracowalem jakis czas temu w Segovii i wiem jaki jest stosunek kibicow Realu do prezesa......na marginesie dodam ze w Segovii dziala jedna z najzagorzalszych grup kibicow Realu......

2.Rodzinke mozesz miec w Barcelonie ale widze ze oni nie maja zielonego pojecia o stosunkach na linii kibice ---zarzad.....oczywiscie nie kibice ktorzy zra popcorn i otuleni sa w cieplutkie szaliki i pierdza w krzeselka....

3.Moge pisac co mi sie podoba i mam prawo sie wypowiadac w kazdym temacie.....o ktorym mam pojecie nie tak jak ty ze napierdalasz co temat 10 postow ......Radze ci wyjsc z domu........

Narazie chlopie zycze milego netowego zycia.....

LIGA REPUBLIKAŃSKA

HaKaeS

Postautor: HaKaeS » czw lis 24, 2005 8:47 pm

Chodziło mi oczywiście o kibiców tzw. pikników, którzy stanowią większą cześć widowni na Camp Nou. Nie znam niestety zdania ludzi tam mieszkających na temat sytuacji na linii zarząd - bojówki bo szczerze powiedziawszy nie rozmawiałem z rodzinką akurat na temat tej części kibiców. Jednak wiem z różnych źródeł, że zarówno Ultra Sur jak i Boixos Nois nie żyją w przyjaznych stosunkach ze swoim zarządem.

Jednak jeszcze raz Ci pokreśle - nie chodziło mi o tą część kibiców, więc bez spinki. A tak poza tym, napisałem w kulturalny sposób, że nie zgadzam się z Tobą więc oczekuje od Ciebie tego samego.

A tak btw - jak nie wiesz nic na temat mojego pisania na forum to nie wypowiadaj się. Od długiego czasu "nabijam" te 830 postów i z reguły moje wypowiedzi, nie byly krytykowane więc odbij. Od kilku miesięcy "nabiłem" (w Twoim mniemaniu) AŻ kilka/kilkanaście postów, gdyż nie mam czasu siedzieć na kompie.
Obrazek

Awatar użytkownika
ciach_bamboocha

Postautor: ciach_bamboocha » czw lis 24, 2005 10:06 pm

co to znaczy BTW :? :?:

100% poparcia dla Yogiego

Tylko Hutnik, kurwa mać :!: :D
Obrazek

Awatar użytkownika
HDS

Postautor: HDS » czw lis 24, 2005 10:54 pm

By The Way