Pilkarze do pozyskania za darmo

Tematy piłkarskie (do 2010 r.)

Moderatorzy: dUfio, majlech

Awatar użytkownika
ciach_bamboocha

Postautor: ciach_bamboocha » pn lis 21, 2005 9:39 pm

A.C.A.B pisze:sprzedawali być może ale jak im nie wypłacali hajsu za gre to z czego mieli żyć :) :?:

a huj to kogo obchodzi, nie ma czegos takiego jak usprawiedliwianie sprzedawania meczy :!: jak im nie pląca to niech idą do klubu gdzie placa no chyba ze sa tak słabi ze ich nigdzie nie chcą to niech idą do normalnej roboty nieroby
chwd sprzedawczykom :!: :evil:
Obrazek

Awatar użytkownika
Michas

Postautor: Michas » czw gru 08, 2005 6:00 pm

Trener Robert Kasperczyk koncentruje się w chwili obecnej na próbie wzmocnienia swojej drużyny z zewnątrz. W orbicie zainteresowań Kasperczyka są piłkarze, którzy mogliby przejść do Hutnika bezpłatnie, bądź na zasadzie wypożyczenia. Trudno napisać cokolwiek o konkretach. Z tego co udało nam się dowiedzieć być może na Suche Stawy trafi brat bliźniak Michała Stolarza – Maciej, który rozstrzelał się w czwartoligowym Przeboju Wolbrom. Kasperczyk przygląda się jednemu z obrońców Kmity Zabierzów. Być może w orbicie zainteresować pojawi się któryś z piłkarzy Puszczy Niepołomice (Kmak?). Jednak najważniejsze dla trenera to utrzymanie obecnej kadry zespołu, dobrze zaplanowany okres przygotowawczy (być może w jednym z ciepłych krajów), oraz stabilna sytuacja finansowa zespołu. O szczegółach ewentualnych wzmocnień będziemy informować na bieżąco. Kto wie, czy na Suche Stawy nie zechce wrócić Dariusz Kołodziej, który zarzeka się jednak, że chciałby zostać w II lidze, a może i Marcin Makuch, który na pewno odejdzie z Podbeskidzia i wróci do Cracovii. Nierealny jest powrót na Suche Stawy w chwili obecnej Dariusza Rozmuzgi (Wisła Płock), choć jak zapewniał sam Romuzga chce zakończyć swoją karierę na Suchych Stawach.

Tekst z www.nowahuta.org.pl

Ciekawe ile z tych nazwisk usa sie potwierdzić.
KTO KOCHA TEN WIERZY!!!

Awatar użytkownika
raval

Postautor: raval » czw gru 08, 2005 9:51 pm

Nie wiem jak w tej chwili gra Bernas ale ja zawsze żałuje ze od nas odeszedł :)

Junior

Postautor: Junior » ndz gru 11, 2005 7:46 pm

Bernasa nie żałuje(ach te jego podania w Płocku ), choć na 3 lige to by się przydał to na 2 zasłaby chyba
"Hutniczy chłopie bądź na Topie"

Awatar użytkownika
MarianHKS

Postautor: MarianHKS » ndz gru 11, 2005 9:22 pm

Bernas w Puszczy to profesor ,dzieli i żadzi.Tak w dwóch słowach mozna opisac jego gre na srodku pomocy w Niepolomicach
Hutnik Centrum B

Drops'05

Postautor: Drops'05 » wt gru 13, 2005 12:24 am

A kurwa mieli Goncerza to kombinują! Jak tu sie niewkurwic? :twisted: Wydaje mi sie ze zawodnicy"wygrani" niemaja zbyt duzych checi na jakies awanse nie awanse, chca sobie spokojnie kopac w 3 lidze na zakonczenia kariery a to niewplywa korzystnie na wyniki...taka prawda

pozdro :)
Moim ukojeniem jest marihuana...!

Awatar użytkownika
Dario GT'02

Postautor: Dario GT'02 » wt gru 13, 2005 7:04 pm

Moze ktos mnie oswiecic co to za czarnoskory pilkarz trenuje z nasza ekipa?
Sok Z Gumijagód Jest Najlepszy

Awatar użytkownika
Jakuza
Kontakt:

Postautor: Jakuza » śr gru 14, 2005 9:47 am

Ten murzynek to jesli mnie oko nie myli to Daniel Onyekachi. Tyle że ten chłopak tylko sobie trenuje za zgodą trenera.
Dziś portal 90minut podał informację iż będzie on grał w Górniku Wieliczka.
Biało - Błękitno - Niebieskie barwy.....Królewskie barwy

Awatar użytkownika
HDS

Postautor: HDS » wt gru 20, 2005 10:03 pm

Michas pisze:... Z tego co udało nam się dowiedzieć być może na Suche Stawy trafi brat bliźniak Michała Stolarza – Maciej, który rozstrzelał się w czwartoligowym Przeboju Wolbrom. ....
Lider klasyfikacji strzelców grupy zachodniej IV ligi małopolskiej nie zamierza jednak opuszczać Wolbromia. Maciej Stolarz, lider klasyfikacji strzelców grupy zachodnej IV ligi małopolskiej, podjął treningi w Hutniku Kraków.

Taką informację podała oficjalna strona trzecioligowca. Wiadomość lotem błyskawicy rozeszła się wśród czwartoligowej konkurencji, która liczyła, że siła ognia rewelacyjnego beniaminka zostanie znacznie osłabiona. Stolarz zdobył jesienią 13 goli i jest samodzielnym liderem klasyfikacji strzelców grupy zachodniej IV ligi. Wiadomość dotarła także do trenera Antoniego Szymanowskiego. - O tym, że trenuje w Hutniku o niczym jeszcze nie świadczy - uspokaja wiceprezes Przeboju Andrzej Kondziołka. - Wiem o tym, ale jestem po rozmowie z zawodnikiem i mam jego słowo, że nie skłania się do zmiany barw klubowych. Po prostu czynnie odpoczywa. Gdzie ma trenować, jak nie w klubie, w którym się wychował. Powiedział mi, że chciałby dostać pracę w Krakowie. Z kolei ja zobowiązałem się do spełnienia jego warunku. Większe możliwości mielibyśmy w Wolbromiu, ale i w rodzinnym mieście naszego snajpera mamy przyjaciół, potrafiących rozwiązać ten problem - podkreśla wiceprezes Przeboju.

Awatar użytkownika
Michas

Postautor: Michas » śr gru 21, 2005 12:04 pm

Jasne kurwa niech wszyscy trenują u nas Hajto,Węgrzyn,Koźmiński i inni jeszcze.Jak tak dalej pójdzie to nikt do nas nie przyjdzie.
KTO KOCHA TEN WIERZY!!!

LOKO

Postautor: LOKO » czw gru 29, 2005 8:30 am

Istnieje szansa na powrót na Suche Stawy Bartłomieja Jamroza, niegdyś czołowego piłkarza Hutnika, gdy odgrywał główne role w piłkarskiej ekstraklasie. Jamróz może być obrońcą i pomocnikiem. Jeśli jego piłkarska sytuacja na Cyprze gdzie teraz przebywa się nie rozwiąże pomyślnie, Jamróz wyraża ochotę gry w Hutniku. Byłoby to bezwzględnie niezłe wzmocnienie młodej drużyny dowodzonej przez Roberta Kasperczyka.

Junior

Postautor: Junior » czw gru 29, 2005 11:06 am

......wyraża ochotę gry w Hutniku za nizbyt małe pieniądze jak na nasze warunki. I trzeba się zastanowić czy sprowadzenie doswiadczonego żeby nie powiedzieć podstarzałego obrońcy na zakończenie kariery jest dobrym pomysłem( vide Lewandowski, Jałocha )
"Hutniczy chłopie bądź na Topie"

Awatar użytkownika
MarianHKS

Postautor: MarianHKS » pt gru 30, 2005 12:31 pm

vide Orzeszek itd:P moim zdaniem przydalby sie doniedawna rozgrywalem jescze mecze w eklstraklasie i nie szlo mu zle .Ja chetnie widzialbym go w skladzie Hutnika
Hutnik Centrum B

HAMAS

Postautor: HAMAS » pt gru 30, 2005 12:46 pm

Bartek przydałby się za Pasionka ma warunki i głową razem z Marcinem Kosterą by wymiatali piły .
Jestem za ,tym bardziej że chłopak z NOWEJ HUTY.

Awatar użytkownika
Jakuza
Kontakt:

Postautor: Jakuza » pt gru 30, 2005 12:59 pm

vide Orzeszek

Dla mnie nie ma porównania. Andrzej to był gość - ogromny szacunek!
Bartek - też by się przydał - doświadczenie robi swoje. Z tym że Ja (powtarzam JA) - wydałbym (jeśli bym miał) pieniążki na kogoś młodszego ale już z bagażem doświadczeń.
Biało - Błękitno - Niebieskie barwy.....Królewskie barwy