PennyWise pisze:BuA SPW pisze:PennyWise pisze:Ja zgadzam się z Patrią dla mnie Hutnik zawsze bedzie Hutnik , ja mają nam dać milion pln ,w zamian za włożenie nazwy mittal pomiędzy Hutnik a Kraków , to uważam to za dobry biznesowy deal pozdro
To czemu Real nie ma Real Siemens Madryt?Albo hmm Manchester Vodafone United?Ja tam nie byłbym zadowolony ze zmiany nazwy, ale nie nam o tym decydować
Wiesz Real czy M.utd ma o wiele wieksza pozycje marketingowa jako Real niz jako Real Siemens , my niestety mamy malutka i dla ewentualnego sponsora , to fakt nie do przecenienia,pozdro
Ale Hutnik ma na pewno większą pozycję marketingową jako Hutnik niż jako Hutnik Mittal Steel Poland.
HaKaeS pisze:Bo tylko chyba w Polsce jest taka mania na zmiany nazw klubów. Sponsorzy wiedzą, że kluby będące w trudnej sytuacji finansowej i mające nóż na gardle, zgodzą się na wszystko - a im to będzie na rekę, bo później w gazetach i wiadomościach ich firma będzie dodatkowo reklamowana.
Przypuszczam, że wspomniane przez Ciebie - Siemens i Vodafone nie śmiałyby nawet poddać takiej propozycji tym klubom, bo odrazu by uzyskały podziękowania i zobaczyli wyjście.
Tu się z Tobą jestem w stanie zgodzić, ale pieniądze pieniędzmi, a historia i godność historią i godnością, pieniądze są ważne, ale nie za wszelką cenę.