Mozliwa inna nazwa klubu niż Hutnik ??

Tematy piłkarskie (do 2010 r.)

Moderatorzy: dUfio, majlech

BarteKSH

Postautor: BarteKSH » czw sty 12, 2006 7:11 am

Najważniejsza jest duma i historia. Przy zmianie nazwy to tak jakbyśmy ZOSTAWILI Hutniczka. Równie dobrze możemy się przeżucić n Wisłe czy Craxe. I nie mówcie że to nie to samo, bo to też klub, też z krk, tylko nazwa inna.

fan

Postautor: fan » czw sty 12, 2006 8:40 am

Jeśli zmiana to tylko i wyłącznie pomiędzy Hutnik a Kraków nazwa sponsora a nie całkowity brak w nazwie "Hutnik".
I to jest najważniejsze, a to że w tabeli w Dzienniku Polskim pojawi się inna nazwa to chyba niezbyt istotne.

Bardzo istotne ! Należy pamiętać że po tylu latach gnicia w 3 lidze dość duża liczba kibiców w Polsce niekoniecznie musi skojarzyć, że Mittal Kraków to Hutnik Kraków

Krzycho

Postautor: Krzycho » czw sty 12, 2006 9:15 am

Hutnik Mittal Kraków jest do zaakceptowania
nie jestesmy pilkarskim imperium abysmy to my stawiali warunki
walka z pijaństwem obowiązkiem społecznym

Awatar użytkownika
Michas

Postautor: Michas » czw sty 12, 2006 11:42 am

HDS w GW w tym samym artykule co wkleiłeś w temacie Hutnik wznawia treningi jest w zmianka że Mittal zaproponował wzamian za pieniążki aby dodali właśnie do Hutnika ich nazwe.
Było by więc Hutnik Mittal Kraków.
Mnie to w sumie nie przeszkadza.
KTO KOCHA TEN WIERZY!!!

SIMON NH

Postautor: SIMON NH » czw sty 12, 2006 12:01 pm

Michas pisze:Hutnik Mittal Kraków...Mnie to w sumie nie przeszkadza.

To jest jeszcze do zaakceptowanie ale MITTAL KRAKÓW czy ISPAT POLSKA STAL KRAKÓW :shock: brzmialoby conajmniej dziwne..
Wiadomo ze cos musza dostac w zamian za reklamowanie sie na Hutniku i nie ma co wybrzydzac bo pojdzie gdzies indziej np na Śląsk...
Każdy człowiek jest głupcem przez pięć minut dziennie. Mądrość polega na tym, aby tylko przez pięć minut.
Elbert Hubbard

SEBA_HKS

Postautor: SEBA_HKS » czw sty 12, 2006 12:27 pm

cos mi sie wydaje ze jednak bedziemy musieli sie pogodzic z nowa nazwa Hutnik Mittal KRAKÓW
osobiscie mi ta nazwa jakos do gustu nie przypadła ale jesli to ma byc cena za 2 lige a moze nawet i 1 to jakos to chlopaki WYTRZYMAMY :!: :twisted: :!:
B'98

Awatar użytkownika
raval

Postautor: raval » czw sty 12, 2006 1:22 pm

Co wy gadacie? na co wy się zgadzacie?
Teraz jeżeli juz ktoś z zarządu to przeczytał (bo nie wierze ze ktoś z imperium hindusa to czyta) to nawet jak nie było takiego pomysłu wcześniej to teraz na 100% to beda chcieli wykorzystac, kibice innych drózyn zawsze stawiali opór i byli główną przeszkodą w zmianianu nazwy a kibice Hutnika sami się tego domagają!!! A za zmiane nazwy to już musi byc naprawde porządna kasa, nowy stadion itp bo jeżeli beda chcieli zmienic nazwe za 800 tyś rocznie to nie mozna się na to zgodzic-bo to by było upokorzenie i zeszmacenie naszego klubu

Awatar użytkownika
Grzesiek_Z.W.

Postautor: Grzesiek_Z.W. » czw sty 12, 2006 1:59 pm

Zgadzam sie z ravalem :!: Nie mozemy pozwolic na zmiane w nazwie, bo wedlug mnie sa to smieszne pieniadze, za taka kwote owszem omzna sie zgodzic na reklamy na stadionie, koszulkach, ale bez przesady zeby za takie pieniadze zmienac odrazu nazwe klubu :!: Zebym cos takiego zaakceptowal to musiala by byc jakas naprawde pozadna suma i gwarancja sukcesów sportowych :!:
-ZŁOTY WIEK Hutnik 1950 KRAKÓW!-

- O swe walczyć bedziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy na ojczystej ziemi o barwie bieli i czerwieni...!-

Awatar użytkownika
OŻÓG 1950

Postautor: OŻÓG 1950 » czw sty 12, 2006 2:40 pm

Eee nie bredźcie...

Będzie Hutnik Mittal, będzie kasa, klub się rozwinie i będzie dobrze!

A co wielkości ekwiwalentu (heh) to wydaje mi się oczywiste, że to będzie więcej niż 800 tys.

Pozdro :)

KSH74NH

Postautor: KSH74NH » czw sty 12, 2006 2:55 pm

Moim zdaniem jezeli bedzie Hutnik-Mittal to bedzie do przyjecia lepsze to niz nie miec zadnej kasy i gnic

Awatar użytkownika
MarianHKS

Postautor: MarianHKS » czw sty 12, 2006 3:28 pm

grzesiek z.w. nie zgadzam sie z Tobą 800 tysiecy to jest nic ,no to fajnie macie ,800 000 : 12 = ok 66 tys . miesiecznie wszyscy sponsorzy razem wzieci nie przynoszą Hutnikowi takiego zysku
Hutnik Centrum B

Awatar użytkownika
TERROR

Postautor: TERROR » czw sty 12, 2006 3:46 pm

A mojim zdaniem jesli juz MIttal wsadzic te pieniadze w nasz klub no i w nazwie bedzie jego szyld no to bedzie robil wszystko zeby promowac ten klub chyba nie?nikt przeciez kto mysli o wylozeniu nawet tych 800 tys czy ile to tam ma byc nie wyzucal by tego w błoto przeciez!Wydaje mi sie ze na sam poczatek Hutnik mialby dostac te pieniadze za reklame i zmiane nazwy a potem to juz bedzie robione wszystko aby sie wybic w gore!Sami popatrzcie na inne kluby ktore zrobily wlasnie to np.Wisla Płock wczesniej ORLEN.Dospel itd.przypomnijcie sobie ze te kluby i jeszcze inne ktorych nieprzytoczylem wtedy mialy swoje 5 minut z tego co pamietam to sam Dospel zajmowal 3 miejsce na koniec rundy a Orlen weszedl to upragnionej w Płocku 1 ligi!Z tego co wiem no to jeszcze jest Amica ktora jak wiecie ostatnio polaczyla sie z LEchem ale wczeniej grala w europejskich pucharach i jej szlo w lidze dobrze a i chyba Groclin dalej dobrze sie czyma!Trzeba to zrozumiec ze taka Cracovia niezmienila by nazwy klubu za nic ale za nia stoji tyle ludzi i takiej jakosci ze niema o czym gadac a Wisla na Tyskie czy co tam tez niezmieni bo maja wyrobiona renome w europie i trzeba sie tego czymac ze zmiana nazwy w naszym przypdaku daje tylko kozysc moijim zdaniem

Awatar użytkownika
Michas

Postautor: Michas » czw sty 12, 2006 4:03 pm

Dziwie się niektórym wypowiedziom.Przecież to nadal będzie nasz Hutnik co z tego że będzie drugi człon w nazwie.Ważne że ruszyło się coś w kwestii finansowej,pamiętacie ile czasu czekaliśmy na ten moment.
Ja tam się bardzo ciesz z tego i nie uważam żeby to było jakieś zeszmacenie!
KTO KOCHA TEN WIERZY!!!

Awatar użytkownika
abcdefgh

Postautor: abcdefgh » czw sty 12, 2006 4:28 pm

:shock: :shock:
Po co wogóle taki temat jeszcze ktoś z zarzadu albo z M.S.P. to przeczyta i będzie handlował naszą nazwą.
Jak dla mnie jest to wogóle nie do przyjęcia, mamy szczęście że nie nazywamy się Stal ani Wisła bo co 3 klub w Polsce sie tak nazywa, my mamy oryginalną nazwę kiedy mówisz że kibicujesz Hutnikowi każdy wie o kogo chodzi. W innych krajach rzadko zdarza się żeby sponsor wpierdalał się w emblematy klubowe, a u nas... :x
Hutnik SKARPA

Awatar użytkownika
MIRAS vel YARI

Postautor: MIRAS vel YARI » czw sty 12, 2006 4:48 pm

Przeciez nikt nam nie karze zrezygnowac z nazwy Hutnik kazdy bedzie wiedzial ze jest Hutnik Krakow - a ze w gazecie bedzie Hutnik Mittal Krakow to co z tego
I tak bedziemy chodzili dopingowac Hutnika
Dla mnie moze byc Hutnik Mittal Krakow jesli to pomoze w podniesieniu i rozwinieciu naszego klubu -cos kosztem czegos
Forza HKS !!!