Kto wedlug Ciebie awansuje
Moderator: dUfio
-
Kto wedlug Ciebie awansuje
Czesc
Ciekawy jestem kogo obstawiacie w walce o 2 lige w tym sezonie . Patrzac na transfery obstawiam nastepujaca .
1. Kmita
2. Motor z barazy
3. Hutnik
Na chwile obecna obstawiam w ten sposob
Ciekawy jestem kogo obstawiacie w walce o 2 lige w tym sezonie . Patrzac na transfery obstawiam nastepujaca .
1. Kmita
2. Motor z barazy
3. Hutnik
Na chwile obecna obstawiam w ten sposob
-
Dobry skład nieznaczy 1wsze miejsce w tabeli pokazała to pierwsza runda gdzie Motor był znaczącym faworytem pierwszego miejsca.Moim zdaniem pierwszych 7 drużyn powalczy o awans a która awansuje Bóg jedyny to wie bo ta grupa jest o tyle specyficzna że każdy z każdym może wygrać.Drużyna która będzie grała na równym poziomie piłkarskim awansuje.Pierwsze 3 miejsca obstawiam takie:
Stal Rzeszów
Hutnik
Motor Lublin
Kmity tu nie biore pod uwage bo oni zawsze pierwsze mecze przesypiają rozkręcają się dopiero w środku rundy.Stalówka i Avia jakoś nie przekonują mnie.

Kmity tu nie biore pod uwage bo oni zawsze pierwsze mecze przesypiają rozkręcają się dopiero w środku rundy.Stalówka i Avia jakoś nie przekonują mnie.
Proste że Hutnik !!!! niema Innej Opcji !! musi być II LIGA !! Baraże Kmita !! Ja nie awansujemy to nie wyobrażam sobie ligi bez stalówki i Stali Rzeszów !!
Jeśli stalówka by awansowała to przepadnie jeden z najciekawszych meczów ligi !! A Stal Rzeszów bardzo lubie i chciałbym żeby wkącu zawitali na suche stawy(w normalnych warunkach pogodowych) !!

J**** Policje Tylko Bóg Nas Może Sądzić
Hutnik KrAkóW
Hutnik KrAkóW