No właśnie! Przecież to kartoflisko nie powinno byc dopuszczone do 3 ligi!!! Chyba by mnie wzięła kurwica, jakby ta jebana wiocha awansowała!
Jak dla mnie to wejdzie Stal St.W. Baraże Avia lub Motor. My się raczej nie będziemy liczyc...jak zwykle zresztą.
Polskie myślenie - najpierw awansujmy a później będziemy się martwić:)
Kmita jest ciągle w czołówce, ale jakoś nigdy nie udaje im się przebić i tak też będzie w tym roku.
Avia myślę, że jako beniaminek się wypali i dopiero w przyszłym sezonie jeśli nie popełnią błędów organizacyjnych to będą walczyć.
Dlatego może wreszcie włączy się do walki o pierwsze miejsce Stal Rzeszów i Motor Lublin.
Wydaje mi się ze jesli Kmita byłaby w barażach to dostałaby się !
Przykro się patrzy na transfery w KMICIE ! ;/ Inne kluby też sie wzmacniają a my ?? KICHA , Jedna Wielka !
mamy mlody sklad, ambitny. Jeśli chodzi o juniorów to nie muszę mówic ze jestesmy jedni z lepszych wiec jak nie w tym sezonie, to na 100% w 2 przyszlych bedziemy ogladac 2 lige na SS. BEDA WYNIKI - BEDA PIENIADZE
BEDA PIENIADZE - BEDZIE 2 LIGA "Kto kocha ten wierzy..."
raval pisze:Nasz klub jest kurwa zajbisty kocham go, kurwa ale patologia, ja pierdole
Chcialbym zauwazyc ze to ja wytypowalem avie do wejscia z pierwszego miejsca na drugie miejsce dalbym Stal Rzeszow ale bede konsekwenty i nic nie zmieniam
1. avia
2. Hutnik baraze z szczakowianka i 1000 ludzi w jaworznie
Dodam jeszcze gdzie taka kmita sie laduje do 2 ligi no ale patrzac na heko to czemu nie
Uwazam ze beda handlowac meczami