Gratulacje dla Jeziorka

Tematy piłkarskie (do 2010 r.)

Moderatorzy: dUfio, majlech

pazdzioch

Postautor: pazdzioch » sob kwie 15, 2006 1:14 pm

poczekajcie do konca rundy z tymi gratulacjami i zarzutami pozyjemy zobaczymy czy jest warty gry w Hutniku
HWDP HWDP HWDP HWDP

Marcin_SuchaBeskidzka

Postautor: Marcin_SuchaBeskidzka » sob kwie 15, 2006 1:21 pm

forever pisze:widać ze wie co pisze i nie smaruje nikomu niczym dupy!

Jak sądzę, ja na przykład zapewne smaruję Jeziorkowi dupę :lol: Ogłaszam konkurs - jaki mam w tym interes? Dla autora najciekawszego wytłumaczenia nagroda w postaci biletu wstępu (ulgowego ;) ) na dowolnie wybrany mecz Hutnika.

Normalnie czasami na tym Forum można się lepiej pośmiać niż na najlepszym kabarecie :)

Awatar użytkownika
forever

Postautor: forever » sob kwie 15, 2006 1:50 pm

widać masz problemy z poprawnym rozumowaniem tekstu ale takie rzeczy sie zdarzaja! Nie chodzi o smarowanie dupy Jeziorkowi bo Jeziorek, bajorko czy kaczuszka chuj mnie obchodzą tak więc zastanów się głębiej nad tym smarowaniem to może zrozumiesz gdzie tkwi kwintesencja!
A jak narazie to ja sie śmieje z tego jak na siłe próbujesz coś komuś udowodnić! Tylko w sumie co?? :roll: że umiesz pisać posty?
Jeśli chciałeś mnie ośmieszyć albo nie wiem co było Twoim zamiarem to garatuluje udało Ci sie :oops: (haha)
IH IK S - IN IH

Awatar użytkownika
OŻÓG 1950

Postautor: OŻÓG 1950 » sob kwie 15, 2006 2:41 pm

Tak się składa forever, że Marcin zawsze pisze konstruktywną krytykę, a poza tym przedstawia jakiś problem rzeczowo, można z nim dyskutować, polemizować... Ty za to tylko go zaatakowałeś. Poza tym co się tak uczepiłeś tego Jeziorka? Masz kasę? Kupisz nam lepszego bramkarza? Ja osobiście uważam, że w tych dwóch meczach zrobił swój postęp, bo jak większość Was bałem się, gdy usłyszałem, że on stoi w bramce... To, że wykopywał piłkę na aut, to chwała mu za to, że oceniał swoje umiejętności z pokorą, nie bawił się, strzegł bezpieczeństwa i wybierał rozwiązania pewne, choćby były niepopularne i skazane na krytykę krzykaczy.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
forever

Postautor: forever » sob kwie 15, 2006 3:39 pm

Ożóg 1950 piszesz że zaatakowałem Marcina no to ciekawa teoria że nie zauważyłeś kto z kogo się zaczął naśmiewać :roll:
a Twój post pokazuje właśnie smarowanie
Mimo wszytsko panowie po szalu pozdrawiam nie nie mam zamiaru z nikim sie tutaj napinać bo nie o to chodzi!
IH IK S - IN IH

Marcin_SuchaBeskidzka

Postautor: Marcin_SuchaBeskidzka » sob kwie 15, 2006 3:54 pm

forever pisze:a Twój post pokazuje właśnie smarowanie

Wytłumacz może jaśniej na czym to "smarowanie" polega, bo ja, ciemna pała, naprawdę nie jestem w stanie "zrozumieć słowa pisanego" w Twoim wykonaniu, a bardzo jestem ciekaw co masz na myśli... Bo na razie wynika z tego, że "smaruje" ten, co Jeziorka chwali, a "nie smaruje" i jest "obiektywny" ten, co wiesza na nim psy. Czy tak?

Awatar użytkownika
forever

Postautor: forever » sob kwie 15, 2006 4:08 pm

nie no zostawmy juz tego Jeziorka w spokoju bo nie o niego chodzi!
no cóż widac nadajemy na innych falach ale jak napisałem nie chodzi mi o jakies niepotrezbne napinki czy cos w tym stylu wiec zostawmy juz ten durny temat!
a jesli chodzi o to smarowanie to pewnie zaraz odezwie sie jakiś "dobry wujek"
Pozdro i bez odbioru
IH IK S - IN IH

Awatar użytkownika
OŻÓG 1950

Postautor: OŻÓG 1950 » sob kwie 15, 2006 4:19 pm

hehe no i tak powinno być :)

Każdy ma inne zdanie, po prostu :)

Pozdrawiam 8) i sorki, jeśli Cię forever uraziłem.

dzuhas
Kontakt:

Postautor: dzuhas » sob kwie 15, 2006 4:34 pm

jako ze czuje sie wspolodpowiedzialny za powstaly konflikt apeluje o rozwage i spokoj,hehe w koncu swieta!

z okazjii swiat zycze wszystkim wszystkiego najlepszego a Jeziorkowi zycze dodatkowo przejscia do Wisly albo Cracovii! ;)
pzdr Osiek

Krzycho

Postautor: Krzycho » sob kwie 15, 2006 5:01 pm

i widzisz dzuhas co narobiles ?
i to w swieta, wstyd !

dzuhas
Kontakt:

Postautor: dzuhas » sob kwie 15, 2006 6:11 pm

smarowanie dupy Jeziorkowi bo Jeziorek, bajorko czy kaczuszka chuj mnie obchodzą

hehe to jest dobre.

Mozliwe ze punkt widzenia na temat Jeziorka wynika z punktu siedzenia na meczu,ja i Krzycho i kilku innych dzikow siedzielismy cala druga polowe przy jego bramce i to był bład-szkoda nerwow.Argument ze sie rozwinal do mnie absolutnie nie przemawia gdyz pytam ponownie.Matko Boska to co bylo wczesniej ?!
pzdr Osiek

Krzycho

Postautor: Krzycho » sob kwie 15, 2006 6:28 pm

jeziorek ma przejebane u nas, bo nasza znajomosc pilkarzy ogranicza sie do rozroznienia bramkarza od reszty grajkow, ale to i tak tylko po strojach.

po innych nie mozemy cisnac bo nie nie wiemy kto jest kto.

Awatar użytkownika
SopL

Postautor: SopL » sob kwie 15, 2006 6:58 pm

Krzycho pisze:jeziorek ma przejebane u nas, bo nasza znajomosc pilkarzy ogranicza sie do rozroznienia bramkarza od reszty grajkow, ale to i tak tylko po strojach.

po innych nie mozemy cisnac bo nie nie wiemy kto jest kto.

Bez większego problemu można rozpoznac Piotrka Madejskiego, bo tylko on potrafi przy każdym rajdzie "15 kółeczek" wokól przeciwnika zrobić :wink:
Rozpoznanie Pawła Kępy tez do trudnych nie należy. Wkoncu tylko on ma taka fryzure :wink:
Biało-Błekitno-Niebieskie - te barwy mówia WSZYSTKO...

Rybak

Postautor: Rybak » sob kwie 15, 2006 8:15 pm

Jeziorek- prawie jak pilkarz... Prawie robi WIELKA ROZNICE... :lol: :P :D
Obrazek

Awatar użytkownika
OŻÓG 1950

Postautor: OŻÓG 1950 » ndz kwie 16, 2006 12:05 am

i co? Ulżyłeś sobie? Dobrze Ci?

Rybak - prawie jak kibic :?