KOSZULKI HUTNIKA !!

Kupię, sprzedam, zamienię - PAMIĄTKI PIŁKARSKIE

Moderatorzy: dUfio, Gadżety NH2010

Troublemaker

Postautor: Troublemaker » wt kwie 25, 2006 10:19 pm

Jak do tej pory wszyscy chętni byli na koszulki z kołnierzykiem...więc przeczuwam, że znów w tej kwestii będzie ciężko osiągnąć consensus.... :roll:
Quam dulce et decorum est pro patria mori

Awatar użytkownika
ciach_bamboocha

Postautor: ciach_bamboocha » wt kwie 25, 2006 10:20 pm

takie życie
Obrazek

Troublemaker

Postautor: Troublemaker » wt kwie 25, 2006 10:22 pm

...wolałbym żyć jednak z tymi koszulkami...

...ktoś się musi poświęcić... :wink:
Quam dulce et decorum est pro patria mori

Awatar użytkownika
Grzesiek_Z.W.

Postautor: Grzesiek_Z.W. » wt kwie 25, 2006 10:52 pm

Ja równierz wizialbym koszulke w paski jesli projekt bedzie zrealizowany, i obojetne mi czy z kolnierzykiem czy bez :wink:
-ZŁOTY WIEK Hutnik 1950 KRAKÓW!-

- O swe walczyć bedziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy na ojczystej ziemi o barwie bieli i czerwieni...!-

KSH74NH

Postautor: KSH74NH » wt kwie 25, 2006 10:58 pm

BuA SPW pisze:
Troublemaker pisze:
BuA SPW pisze:
mr.Vitaminka pisze:tak jak dzuhas - jak bedzie kołnierzyk (najlepiej biały) to biorę

kunzuś - nie wiem czy jeszcze zostały ,ale kiedyś były do kupienia koszulki ze starszych sezonów, z obecnej serii to ciężko - trzeba poczekać az chłopaki rzuca je na trybuny :)
No to jest nas trzech :wink:

...mylisz się...czterech...zapomniałeś o mnie...
Przepraszam mój błąd - jest nas 4 :wink:

dodac 3 razem 7 :)

Krzycho

Postautor: Krzycho » śr kwie 26, 2006 9:20 am

8 :D
jak z kolniezykiem to biore, zajebisty projekt

huteusz
Kontakt:

Postautor: huteusz » śr kwie 26, 2006 11:36 am

bamboocha a gdzie ja pisze ze pozżeralem wszystkie umysly swiata? To ze ci sie wydaje ze taka koszulka kosztuje 150 zł? Zainteresowalem sie tym tematem tylko dlatego ze na kibicowskie.pl pisało że kosztują od 17zł w górę czyli myśle że ceny 30 zł replika oryginalnej koszulki Hutnika nie przekroczy! A jak chcecie sobie robic pasiaki to w sumie mnie to nie obchodzi, róbcie sobie. Ale świetną sprawą bylo by zrobic taką koszulke, tylko ze trzeba by bylo sie popytać o te loga. Łukasz_HKS ma racje, zaoszczędzic na koszulke za 30 zł to nie taki problem :roll: ... Moze to byc replika jakiejs starszej koszulki np. z PHS-em czy HTS-em. Nalezy się zwrócić do klubu o pomoc, i zgode na zrobienie koszulek, poniewaz słyszalem że nie można zrobić identycznych koszulek w jakich grają piłkarze i że repliki może robić tylko klub :roll:

Tyle klubów sobie poradziło ze zrobieniem takich koszulek nawet bez jakichs reklam tylko z barwami i herbem. Jakis sponsor moglby nam doplacic za miejsce na koszulce ;)

Stal Rz. na przykład zrobiła to tak:

Obrazek

albo świt

Obrazek

albo łks

Obrazek

Nam w zasadzie wystarczyła by taka sama jak Stali tylko z herbem Hutnika.
No i ewentualnjie z jakims sponsorem

mój projekt nie gadać że złe herby bo lepszych nie mogłem naleść.

Obrazek

Awatar użytkownika
KuNzUś

Postautor: KuNzUś » śr kwie 26, 2006 2:52 pm

Heh taka koszulka by wystarczyła, moze wzór nieco archaiczny ale i tak fajny, takie jest moje skromne zdanie na ten temat 8)
Obrazek

telipinus

Postautor: telipinus » śr kwie 26, 2006 7:07 pm

Podoba mi sie taka koszulka. Mam tylko jedno zastrzezenie: nazwa sponsora jest zupelnie niepotrzebna.
tylko Hutnik HKS

Awatar użytkownika
MarianHKS

Postautor: MarianHKS » śr kwie 26, 2006 8:02 pm

po 1 nie mówi sie "pisalo" tylko bylo napisane
po 2 po co ten sponsor
po 3 in "+" wzór takie jak to nazwaliscie archaiczne calkiem ok
po 4 ja sie dalej upieram przy pasiakach
tyle
Hutnik Centrum B

PoMpOn eNHa

Postautor: PoMpOn eNHa » śr kwie 26, 2006 8:31 pm

A mnie szczerze mowiac nie obchodzi czy beda pasiaki czy normalne repliki wazne zeby wkoncu byly jakies koszulki.
Oczywiscie chcial bym zeby moj projekt zostal zrealizowany tylko powstaje pytanie:
Czy istnieje wogule taka osoba ktora by sie tym zajela? :roll:
Ostatnio zmieniony śr kwie 26, 2006 8:33 pm przez PoMpOn eNHa, łącznie zmieniany 1 raz.
Fanatyczna Emigracja - Hutnik Nowa Huta

huteusz
Kontakt:

Postautor: huteusz » śr kwie 26, 2006 8:32 pm

Wlaśnie doszły mnie słuchy od producenta, że replika piłkarska (czytak taka w jakiek obecnie grają piłkarze -> z nowahuta, stow ss, i Sport Shopem Adi kosztuje -> 25 zł <- :shock:

Biorąc pod uwage to ze w projekcie MOIM wszystko jest jednokolorowe, i ze jeszcze chcecie wymazać sponsora koszt moze spasć do około 21 zł
Oczywiscie to nie problem wymazać spnsora :wink:
Najlepiej by było zrobić głosowanie.

A co do pasiaków to mój kolega ze szkoły ma identyczny tylko bez Hutniczych nadruków :wink:

Aa i minimum 50 sztuk :roll: Od razu mówię że biore 2, jak bedzie mój wzór :wink:

HaKaeS

Postautor: HaKaeS » śr kwie 26, 2006 8:43 pm

Jeśli dojdzie do skutku realizacja replik piłkarskich, prosze mnie od razu wpisać na liste chętnych.

Jak dla mnie ciekawiej koszulka prezentuje się z logiem sponsora, tak jak to jest na zdjęciu Huteusza.

Obrazek
ewentualnie taka :
Obrazek

Jeszcze taka biała była, co swego czasu można ją było kupić w Księgarni na Centralnym (jak była wyprzedaż koszulek). Zdjęcia niestety nie posiadam, ale jak ktoś chce zobaczyć to Dufio w niej na meczach bywa ostatnio.
Obrazek

A.C.A.B

Postautor: A.C.A.B » śr kwie 26, 2006 8:59 pm

HaKaeS właśnie dałem do wyceny tą koszlke niebieską 2 opcja i taką samą tylko że białą (patrz na poprzednią strone)na kibicowskie.pl .Tyle tylko że bez znaczka nike wiadome czemu i bez sponsora cene wpisze na forum jak uzyskam odpowiedź.

sikorek_nh

Postautor: sikorek_nh » śr kwie 26, 2006 9:15 pm

To tak jesli beda te koszulki co mowi o nich A.C.A.B. to bede sie zastanawiał ! ale co do replik tych co proponuje Huteusz ! Jestem Pewnaikiem ! Biore napewno !! ;)
Hutnik 1950 KRAKÓW.