Kolejny marsz tolerancji w krakoofku... ?

Czyli wszystko to co nie mieści się w powyższych kategoriach - taki nasz mały hutniczy Hyde Park:)

Moderator: dUfio

krowodrzaHKS

Postautor: krowodrzaHKS » pn sty 30, 2006 10:07 pm

ja lubie lazio, ale rasista nie jestem wiec naleze do zwolennikow mussoliniego wiec tez jestem NR :-]
raval pisze:Nasz klub jest kurwa zajbisty kocham go, kurwa ale patologia, ja pierdole

Obrazek

BIMBER

Postautor: BIMBER » wt sty 31, 2006 3:54 pm

krowodrzaHKS pisze:ja lubie lazio, ale rasista nie jestem wiec naleze do zwolennikow mussoliniego wiec tez jestem NR :-]

...a no bo Krowodrza Olsza,Prądniki to sami narodowcy i skini 8)
BIEDA NIGDY NIE JEST SMUTNA

krowodrzaHKS

Postautor: krowodrzaHKS » wt sty 31, 2006 8:24 pm

BIMBER pisze:
krowodrzaHKS pisze:ja lubie lazio, ale rasista nie jestem wiec naleze do zwolennikow mussoliniego wiec tez jestem NR :-]

...a no bo Krowodrza Olsza,Prądniki to sami narodowcy i skini 8)
to by sie zgadzalo :-D
raval pisze:Nasz klub jest kurwa zajbisty kocham go, kurwa ale patologia, ja pierdole

Obrazek

BIMBER

Postautor: BIMBER » wt lut 14, 2006 4:18 pm

Obrazek[/img]

BIMBER

Postautor: BIMBER » pt kwie 21, 2006 4:04 pm

W Krakowie dojdzie do spotkania uczestników dwóch pochodów

Może być gorąco w piątek 28 kwietnia w centrum Krakowa! Marsz Tolerancji spotka się tam z Marszem Tradycji i Kultury, czyli uczestnicy gejowsko-lesbijskiego festiwalu z Młodzieżą Wszechpolską.

W czwartek 27 kwietnia rozpoczyna się w Krakowie trzecia edycja Krakowskiego Festiwalu Kultury Gejowskiej i Lesbijskiego. Jednym z głównych punktów programu jest planowany na następny dzień Marsz Tolerancji. W tym roku pochód przejdzie spod Barbakanu, Plantami, ul. Szewską, okrąży Rynek i zatrzyma się pod Wieżą Ratuszową. - Będą goście z Niemiec, Szwecji i Czech. Jeśli policja się zgodzi, weźmiemy ze sobą 20-metrową tęczową flagę - zapowiada Samuel Nowak, rzecznik prasowy festiwalu.

Dokładnie w tym samym czasie przez Rynek przejdą w Marszu Tradycji i Kultury członkowie i sympatycy Młodzieży Wszechpolskiej. Oba zgromadzenia odbędą się legalnie.

MW złożyła wniosek o organizację swojego marszu pod koniec marca. - Napisali, że przez cztery dni po 12 godzin na dobę będą chodzić dookoła Rynku - mówi Krystyna Kollbek, dyrektor Wydziału Spraw Społecznych UMK. - Wniosek był prawidłowo wypełniony, więc nie było podstaw, aby marszu zakazać - podkreśla.

Kilka dni później do magistratu wpłynął wniosek Kampanii przeciw Homofobii i Fundacji Kultura dla Tolerancji. Jego organizatorzy nie mają wątpliwości, że pochód MW to wymierzona w nich kontrmanifestacja. - Nie trudno było zdobyć informację, kiedy odbędzie się nasz marsz. Młodzież Wszechpolska nie znała jedynie jego trasy - komentuje Nowak. Jak przyznaje, każdy ma prawo do pokojowej manifestacji i nie można tego nikomu zabronić.

Tymczasem nie słychać, by ktoś oficjalnie protestował przeciwko Marszowi Tolerancji. Ale huczą już o tym fora dyskusyjne na stronach internetowych nacjonalistów. "W najbliższych dniach w Krakowie dojdzie do największego prawdopodobnie w historii naszego kraju zlotu pederastów! Nadszedł czas, by udowodnić, czy jesteśmy gotowi bronić swojej kultury przed dewiantami i zboczeńcami" - można na nich przeczytać. Późnym wieczorem do redakcji dotarła też informacja, że w mieście znów pojawiły się plakaty ultrakatolickiego Stowarzyszenia im. Piotra Skargi "STOP homoseksualizmowi".

Przypomnijmy, że w 2004 r. Marsz Tolerancji zaatakowali nacjonalistyczni bojówkarze. - Teraz większych kłopotów nie przewiduję - uważa jednak rzecznik małopolskiej policji Dariusz Nowak.

Rozmowa z Krystyną Kollbek, dyrektorem Wydziału Spraw Społecznych Urzędu Miasta Krakowa

Czy wiedzieliście w urzędzie, że 27 kwietnia spotkają się w centrum miasta dwie odmienne ideowo manifestacje?

Krystyna Kollbek: Nie, nie wiedzieliśmy. Najpierw wpłynęło zgłoszenie od Młodzieży Wszechpolskiej, kilka dni później od organizatorów Marszu Tolerancji. Nie łączyliśmy tych dwóch spraw.

Nie obawiacie się zamieszek?

- Jesteśmy w kontakcie z policją. Zdajemy sobie sprawę, że może być niebezpiecznie, ale naszym zadaniem jest ochrona uczestników obu marszy. Dopóki członkowie manifestacji zachowują się pokojowo, jest ona legalna.

Młodzież Wszechpolska, zgłaszając swój marsz, zastrzegła, by miasto nie zezwoliło na żadne inne zgromadzenia w tym czasie.

- Ten wniosek nie był w ogóle brany pod uwagę. Nie ma takiej możliwości, aby jedna organizacja miała wpływ na zakaz lub zgodę na manifestację organizowaną przez innych.

Obłomow

Postautor: Obłomow » sob kwie 22, 2006 12:35 pm

Znów się zaczynają prowokacje lewaków. Cała hucpa będzie po to żeby dowalić Kaczynskim, a "prawa" homoseksualistów będą tylko wygodnym pretekstem.

kkk

Postautor: kkk » sob kwie 22, 2006 1:12 pm

omg co sie dzieje :shock: :shock: :shock: Pedaly jebane !!!

Awatar użytkownika
Cato

Postautor: Cato » czw kwie 27, 2006 10:39 am

dziendobry

czy w piątek się to wydarzy :?:
być HUTNIKIEM to być najgorętszym
ten kawałek męczy niekumatych

Awatar użytkownika
HDS

Postautor: HDS » czw kwie 27, 2006 2:19 pm

mowisz o marszu "teczy"czy o marszu "normalnym" - zreszta - oba sie odbeda

HZA_Hutnik

Postautor: HZA_Hutnik » czw kwie 27, 2006 4:02 pm

Są jakieś godziny podane??

BIMBER

Postautor: BIMBER » czw kwie 27, 2006 4:25 pm

15:00 - 17:00 Marsz Tolerancji. Organizatorzy: Kampania Przeciw Homofobii i Fundacja Kultura dla Tolerancji. Marsz rozpoczynamy spod Barbakanu. Następnie przejdziemy Plantami do ulicy Szewskiej, obejdziemy Rynek i zakończymy apelem pod Wieżą Ratuszową. Trasa: Barbakan -> Planty -> Szewska -> Rynek Główny

Junior

Postautor: Junior » czw kwie 27, 2006 5:24 pm

BIMBER pisze:15:00 - 17:00 Marsz Tolerancji. Organizatorzy: Kampania Przeciw Homofobii i Fundacja Kultura dla Tolerancji. Marsz rozpoczynamy spod Barbakanu. Następnie przejdziemy Plantami do ulicy Szewskiej, obejdziemy Rynek i zakończymy apelem pod Wieżą Ratuszową. Trasa: Barbakan -> Planty -> Szewska -> Rynek Główny

:shock: :shock: Bimber ciebie niepodjrzewałem o "taka" tolerancje :D
"Hutniczy chłopie bądź na Topie"

BIMBER

Postautor: BIMBER » czw kwie 27, 2006 6:24 pm

Junior pisze:
BIMBER pisze:15:00 - 17:00 Marsz Tolerancji. Organizatorzy: Kampania Przeciw Homofobii i Fundacja Kultura dla Tolerancji. Marsz rozpoczynamy spod Barbakanu. Następnie przejdziemy Plantami do ulicy Szewskiej, obejdziemy Rynek i zakończymy apelem pod Wieżą Ratuszową. Trasa: Barbakan -> Planty -> Szewska -> Rynek Główny

:shock: :shock: Bimber ciebie niepodjrzewałem o "taka" tolerancje :D

Powiedział co wiedział kurwa 8) A ja cie nie podejrzewałem ze jesteś za Liverpoolem :D

Botanik W'04

Postautor: Botanik W'04 » czw kwie 27, 2006 8:17 pm

wybieracie sie ?? bo ja z chęcia sie przejde :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
"Zawsze znajdzie sie ktos kto uzupełni braki, kto podniesie na duchu ZA TO DZIĘKI CHŁOPAKI"

Awatar użytkownika
HDS

Postautor: HDS » czw kwie 27, 2006 10:21 pm

nie zapomnij wziasc z domu tęczowej flagi