pasiaki-II EDYCJA ODBIÓR PRZED MECZEM Z WISŁĄ!!!

Kupię, sprzedam, zamienię - PAMIĄTKI PIŁKARSKIE

Moderatorzy: dUfio, Gadżety NH2010

dUfio

pasiaki-II EDYCJA ODBIÓR PRZED MECZEM Z WISŁĄ!!!

Postautor: dUfio » czw maja 11, 2006 8:46 pm

zakładam nowy temat bo z tamtego robi się smietnik

ten bedzie słuzył wyłacznie w celu realizacji produkcji najbardziej nietypowych koszulek w historii Hutnika

koszulki beda wyglądały tak:

Obrazek

model otworu na głowe taki jak tu:
http://www.kibicowskie.pl/zdjecia/ubran ... -avia1.jpg

na pewno bedzie tez herb i najprawdopodobniej napis z przodu lub z tyłu lecz to ustali specjalna komisja na meczu w sobote.

koszt koszulki w przypadku wpłaty z góry: 22 zł i po tyle będziemy zbierać od Was.
jesli wszystko pójdzie sprawnie najprawdopodobniej zamówimy więcej sztuk niż zapłaci osób i bedziemy je sprzedawac pod balonem i zegarem, ale będą one wówczas droższe .

osoby którym obojętne jest to jaki bedzie napis niech się już wpisują w tym temacie (takze te które pisały w innym temacie) a wpłacac moga już na meczu z Górnikiem w sobote.

Ci którzy swoją decyzje uzależniaja od napisu niech cierpliwie poczekają do wieczora do soboty

wszelkie uwagi co do projektu prosze zgłaszac do mnie na priv, ale najpozniej do soboty (zostaną one wzięte pod uwage w czasie posiedzenia komisji:) )

i pisze po raz pierwszy i ostatni: jesli komus nie odpowiadaja pasiaki, marzą mu się repliki itd-to nie jest temat stworzony do dyskusji! a jedynie do ułatwienia realizacji celu.

potrzeba dużo chętnych więc przekażcie znajomym którzy nie mają dostępu do internetu!

rozmiarówka będzie znana wkrótce
Ostatnio zmieniony pt paź 27, 2006 6:38 pm przez dUfio, łącznie zmieniany 4 razy.

BarteKSH

Postautor: BarteKSH » czw maja 11, 2006 8:50 pm

Biorę na 100 %

Oświecenia :)

Postautor: Oświecenia :) » czw maja 11, 2006 10:09 pm

no to odrazu dla mnie prosze jedna na 100% !!!!!!!!!

BuA SPW

Postautor: BuA SPW » czw maja 11, 2006 10:20 pm

Biorę, ale interesuje mnie jak największy rozmiar :!:
Obrazek

Awatar użytkownika
Jakuza
Kontakt:

Postautor: Jakuza » pt maja 12, 2006 9:13 am

Biorę jedną dla siebie i jedną dla naszego byłego wspaniałego piłkarza Leszka Przybyłowskiego aktualnie na obczyźnie w USA (koniecznie musi mieć nr 10 - w takim grał w Hutniku)
Biało - Błękitno - Niebieskie barwy.....Królewskie barwy

huteusz
Kontakt:

Postautor: huteusz » pt maja 12, 2006 9:48 pm

Dopisuje Konrada HKSa, jego numer gg: gg: 6125612 prosze z nim wszystko ustalac

Awatar użytkownika
Stefek_Burczymucha

Postautor: Stefek_Burczymucha » sob maja 13, 2006 10:20 pm

ja jestem za tym projektem jak najbardziej, widzialbym tu napis "Nowa [herb] Huta.(herb stary w wiencu) napis powinien byc bialy i znajdowac sie na wysokosci klaty, ładnie wygladalby na błekitnym pasie w czarnej otoczce.czcionka jakas prosta np. windowsowy Impact lub lepiej czcionka PL Motor, raczej bez kombinacji zbednych, prosto i przejzyscie.amen
Wasting time is an important part of living.

dUfio

Postautor: dUfio » ndz maja 14, 2006 9:46 am

po burzliwych dyskusjach ustalilismy że na koszulce na 99% na sercu będzie herb i.... nic poza tym. co do herbu na sercu to byli wszyscy zgodni, natomiast za duzo było nieścisłosci co do napisu z tyłu, czy Nowa Huta czy Hutnik Kraków (jakby do tego doszły spory o czcionke to wogole byłby bajzel) i w końcu doszlismy do wniosku że wersja bez napisów bedzie optymalna, a koszulka bedzie promować przede wszystkim nasze BARWY

aktualnie na liscie osób które wpłaciły są:

1. NofaHutaNeferDaj 22 zł
2. Oswiecenia D. 22 zł

Awatar użytkownika
NoFaHuTaNeFeRdAJ I.C.

Postautor: NoFaHuTaNeFeRdAJ I.C. » ndz maja 14, 2006 10:44 am

Obrazek

Tak prezentuje sie ostateczny projekt, oczywiscie herb bedzie bardziej wyrazny :D Co do odcieni staralismy sie aby oddaly one najbardziej te ktore beda w realu , ale jeszcze raz podkresle iz beda one identyczne jak na naszych szalikach pasiakach. Na rekawach pasy beda ulozone pod takim katem jak na koszulce avii i kolniezyk bedzie wykonany tak jak na tej koszulce.
Obrazek

Awatar użytkownika
bolaj

Postautor: bolaj » ndz maja 14, 2006 2:41 pm

ja 2 poproszę
za mamusię, za tatusia, za HUTNICZKA

SIMON NH

Postautor: SIMON NH » ndz maja 14, 2006 5:12 pm

Mam pytanie odnośnie skladu koszulki tzn z jakiego materiału ma być zrobiona?Bawełniana?Bawełniano-poliester itd! I jaki brany jest pod uwage kolnierzyk? Okrągły?Serek?
Każdy człowiek jest głupcem przez pięć minut dziennie. Mądrość polega na tym, aby tylko przez pięć minut.
Elbert Hubbard

luko

Postautor: luko » ndz maja 14, 2006 6:04 pm

dufio ja poprosze o zapisanie i poadanie miejsca gdzie mzona ci akse dostarczyc na priv.
Sami Przeciw Wszystkim

dUfio

Postautor: dUfio » ndz maja 14, 2006 8:08 pm

kkk pisze:czyli nie bedzie napisu z tylu ??? :/ kijowo :/

w krakowie jest mnostwo punktow gdzie mozesz sobie dorobic napis jaki ci sie podoba

Simon czytaj uwaznie.

pieniadze ( 22 zł ) mozna zostawic u Piotrka D. w klubie (pokoj 206) lub "pod balonem" na Hutniku. koniecznie podaj ksywe i rozmiar (radze brac nr wiekszy)

mozna tez ustawic sie ze mna lub NofaHuta indywidualnie -->priv

PIENIĄDZE ZBIERAMY DO KONCA MAJA

zamówimy kilka-kilkanascie szt więcej, ale dodatkowe sztuki beda kosztowac ok 30 zł.

Awatar użytkownika
NH Power

Postautor: NH Power » ndz maja 14, 2006 10:11 pm

czy może ktoś z organizatorów :twisted: powiedzieć z jakiego materiału bedzie koszulka :?:
Power =
n U 1. (authority, control)władza; in ~ u władzy: the party in ~ partia rządząca; balance of ~ równowaga sił. 2. (vigour, strength)moc, potęga, siła. 3. (ability, capacity) zdolność;

czyli mówiąc po prostu "NH Power" = Hutnik

A.C.A.B

Postautor: A.C.A.B » ndz maja 14, 2006 10:17 pm

Jak widac na fotce to poliester koszulka tak zwana "elastyczna" kołnierzyk taki jak na fotce koszulki Avi czyli serek