Szaliki FC GÓRALE
Moderatorzy: dUfio, Gadżety NH2010
-
MAX_HKS pisze:Troublemaker pisze:....ale w jednym z poprzednich postów to Max właśnie zaznaczył, że istnieje mozliwość zmiany w projekcie....Ja tylko się żartobliwie to tego odniosłem...Nieprawdaż![]()
prawda, prawda... mój błąd, zle sprecyzowałem swoją wypowiedz za co przepraszam![]()
tak gwoli wyjaśnienia bo może ludzie z Krk i NH nie wiedzą co to są górale...Troublemaker pisze:Bardzo ów projekt mi sie spodobał, gdyż ja również znajduje się poniekąd na góralskim terytorium....
Oczywiście, że nie wszyscy ale duża cdzęść byłego woj. nowosądeckiego to raczej tak....![]()
Pzdr!
hehehe zaraz usłyszę, że wszystkie miejscowości i ich mieszkańcy na południe od Krakowa to górale![]()
![]()
Oczywiście, że nie wszyscy ale duża część byłego woj. nowosądeckiego to raczej tak....

Pzdr!
Quam dulce et decorum est pro patria mori
ZBIÓRKA KASY
Kase na szale będziemy zbierać w przerwie sobotniego meczu z Pogonią Leżajsk (03-06-2006), pod zegarem. Prosimy w miare możliwości wszystkich ktorzy sie zapisali zeby z kasą przyszli. Zbierać będziemy po 20 PLN, 

Re: ZBIÓRKA KASY
KuNzUś pisze:Kase na szale będziemy zbierać w przerwie sobotniego meczu z Pogonią Leżajsk (03-06-2006), pod zegarem. Prosimy w miare możliwości wszystkich ktorzy sie zapisali zeby z kasą przyszli. Zbierać będziemy po 20 PLN,

Co do tego że na meczu wpłaciły tylko dwie osoby a chętnych na szale wpisało się 7 to dajemy możliwość aby pozostałe osoby też mogły zakupić szale, kase można mi wpłacić na konto, po dane do przelewu prosze podbić na PRIVA, czas dajemy do następnej niedzieli czyli do 11.06.06 , jeżeli nikt więcej do tego czasu nie wpłaci to nie będzie mógł już nabyć tych szali, bo zamówienie zostanie i tak zrealizowane i szale wyjdą. pozdro 4 all 

Widze że chyba będzie powtórka z pasiaków, termin sie znacznie opóźni, trudno musimy czekać, mam nadzieje że wszystko w pożądku będzie, gościu napisał mi 2 tygodnie temu że za 10-12 dni szale powinny być u nas na miejscu, przed samym tym jak zaczął je robić to miał jesce wysłać projekt z poprawkami przez niego wniesionymi do naszej akceptacji( tylko miały zostać powięksozne herby aby były czytelne)do dziś dnia nie wysłał tego projektu a jak mu przedwczoraj napisałem maila to jeszcze nie odpisał. Mam nadzieje że opóźnienie nie będzie jakieś duże. Pozdrawiam i prosze o cierpliwość.

-