Odpowiedz na pytanie
Moderator: dUfio
-
SopL pisze:Odpowiedz Dobra ale proponuje bys jako ten, ktory dobrze odpowiedzial zadal nastepne pytanko =]
Ale to logiczne....

Przecież to jest jedna z głównych zasad tej "zabawy"...
Jakim pseudonimem posłużył się autor niedawno wydanej książki o kibicach ŁKS-u?
Quam dulce et decorum est pro patria mori
Troublemaker pisze:SopL pisze:Odpowiedz Dobra ale proponuje bys jako ten, ktory dobrze odpowiedzial zadal nastepne pytanko =]
Ale to logiczne....![]()
Napisalem to dlatego ze nie napisales pytania w tym poscie co odpowiedz i chcialem zachowac plynnosc i w razie czego rzypominec

Pozdro

Biało-Błekitno-Niebieskie - te barwy mówia WSZYSTKO...
-
SopL pisze:Troublemaker pisze:SopL pisze:Odpowiedz Dobra ale proponuje bys jako ten, ktory dobrze odpowiedzial zadal nastepne pytanko =]
Ale to logiczne....![]()
Napisalem to dlatego ze nie napisales pytania w tym poscie co odpowiedz i chcialem zachowac plynnosc i w razie czego rzypominec![]()
Pozdro
...nie napisałem gdyz czekałem na Twoje "formalne" potwierdzenie...

-
-
-
Znajduje sie on na osiedlu Górali-tego jestem pewien!
Natomiast wydaje mi się, że sprowadzili go członkowie dawnego ZBOWiDu, który sie chyba w poblizu znajdował.
Być może był ten czołg reliktem II wojny światowej...ale w tej kwestii pewności niestety nie mam.
Natomiast wydaje mi się, że sprowadzili go członkowie dawnego ZBOWiDu, który sie chyba w poblizu znajdował.
Być może był ten czołg reliktem II wojny światowej...ale w tej kwestii pewności niestety nie mam.
-
Jest to Zwiazek Bojowników o Wolność i Demokrację...i znajdował sie dawniej tuz obok tego czołgu...Został on tak jak wyzej wspomniałem przez nich sprowadzony, ale skąd to niestety nie orientuje sie dokładnie.
Czerpię to info z pewnego źródła
Skoro zaliczyłas odpowiedź to cos zapodam...
Jakie dwie ekipy będące FC Zagłębia Sosnowiec mają jednocześnie ze soba kosę?
Czerpię to info z pewnego źródła

Skoro zaliczyłas odpowiedź to cos zapodam...
Jakie dwie ekipy będące FC Zagłębia Sosnowiec mają jednocześnie ze soba kosę?
Troublemaker pisze:Jest to Zwiazek Bojowników o Wolność i Demokrację...i znajdował sie dawniej tuz obok tego czołgu...Został on tak jak wyzej wspomniałem przez nich sprowadzony, ale skąd to niestety nie orientuje sie dokładnie.
Tak dla uzupełnienia jest to czołg IS-2 (Josif Stalin 2 ) (czyli nie popularny Rudy 102