Transfery 2006/7
Transfery 2006/7
Kto odejdzie a kto wzmocni nasz zespół w przyszłym sezonie !!!??
P.Madej i D.Jarosz z tego co słyszałem szukają nowego klubu .......i kto więcej może odejść ??
P.Madej i D.Jarosz z tego co słyszałem szukają nowego klubu .......i kto więcej może odejść ??
- DorotkaHKS
i znowu robi sie niepotrzebny zamet i niepotrzebne insynuacje n/t odejsc i przyjsc zawwodnikow z/do klubu. jakis bobasek sobie wymislil cos i odrazu kazdy w to wierzy...
bedzie cos wiadome na 100% to dopiero mozna mowic czy to dobry ruch czy tez nie a narazie nie ma co spekulowac bo robi sie niepotrzebny zamet tak jak z mittalem
bedzie cos wiadome na 100% to dopiero mozna mowic czy to dobry ruch czy tez nie a narazie nie ma co spekulowac bo robi sie niepotrzebny zamet tak jak z mittalem
To pewnie źle mi coś wpadło do ucha w kawiarni , ale oczywiście dowiemy się wszystkiego od HDS na stronie
http://www.hutnik-krakow.pl/show.php
czekamy
http://www.hutnik-krakow.pl/show.php
czekamy

Na pewno się dowiesz. Podane info mamy zawsze wiarygodne. Siać fermęt jest zawsze łatwo a trudniej to wyprostować (chyba że siedzisz w polityce to wtedy masz to we krwi
)
Choć podoba mi się dyskusja w której forumowicze upodabniają się do 'Pudelka" z www.o2.pl

Choć podoba mi się dyskusja w której forumowicze upodabniają się do 'Pudelka" z www.o2.pl

Biało - Błękitno - Niebieskie barwy.....Królewskie barwy
i to właśnie jest przykład na :" kolega kolegi powiedział ze słyszał jak ktoś powiedział..."BOBASBK pisze:To pewnie źle mi coś wpadło do ucha w kawiarni ,
a będziesz załamany jeśli jakieś info n/t transferów wrzuci ktoś inny? bo jeśli miał byś z tego powodu - nie wiem- popełnić samobójstwo to postaram się to ja uczynić - wrzucić info, by nie mieć cię na sumieniuBOBASBK pisze:oczywiście dowiemy się wszystkiego od HDS
Na razie nie wiadomo, kto zostanie nowym szkoleniowcem hutników. - Z nikim jeszcze nie rozmawialiśmy. Rozmowy w tej sprawy zaczniemy od poniedziałku - zaznaczył szef Hutnika. I dodał: - Na pewno pożegnamy się z kilkoma starszymi zawodnikami. Odbyło się już spotkanie z piłkarzami, teraz są oni na urlopach. Z klubu odejdzie przynajmniej trzech lub czterech piłkarzy
Źródło: Dziennik Polski
Źródło: Dziennik Polski
Wypowiedzenia złożyło dziewięciu krakowskich piłkarzy, którym kontrakty kończą się 30 czerwca.
Dziewięciu piłkarzy Hutnika Kraków złożyło wypowiedzenia, ale niekoniecznie wszyscy muszą odejść. Nieoficjalnie mówi się, że z kilkoma starszymi zawodnikami Hutnik planuje definitywne rozstanie. O szczegółach nikt nie chce mówić, bo o wszystkim ma zadecydować nowy trener, który zacznie zajęcia 3 lipca. Prezes Handziuk ma świadomość, że nie będzie w stanie zatrzymać najlepszego strzelca Piotra Madejskiego, któremu kończy się kontrakt.
- Od poniedziałku każdy piłkarz będzie mógł porozmawiać o swojej przyszłości w Hutniku. Niektórym zaproponujemy mniejsze wynagrodzenie, a z pewnością zmienimy system wynagradzania. Pieniądze w formie premii za wygrane mecze będą leżały na murawie - informuje członek zarządu klubu Piotr Danek.
źródło: [usuwamy]

- Lukasz_HKS
Niektórym zaproponujemy mniejsze wynagrodzenie, a z pewnością zmienimy system wynagradzania. Pieniądze w formie premii za wygrane mecze będą leżały na murawie - informuje członek zarządu klubu Piotr Danek.
Haha jak im mniej zaproponują to napewno zostaną

Ostatnio zmieniony pt cze 16, 2006 10:00 pm przez Lukasz_HKS, łącznie zmieniany 1 raz.
Hutnik