Kto za Kasperczyka???

Tematy piłkarskie (do 2010 r.)

Moderatorzy: dUfio, majlech

HAMAS

Postautor: HAMAS » czw cze 29, 2006 9:03 pm

Nie ważne kto będzie trenerem ,liczy się odwaga w podejmowaniu decyzi gra i zangażowanie zawodników reszte to można wybaczyć (dość tej menczarni oglądac)
CZAS NA OFENZYWNY STYL GRY I WIDOWISKOWOŚĆ.

Awatar użytkownika
hutnik_hks

Postautor: hutnik_hks » czw cze 29, 2006 9:12 pm

Jakuza pisze:Zadajcie sobie pytanie czy Pan O. nie kieruje się względami finansowymi. Czy oferty Wisły nie wybrał ze względów finansowych? ktoś mu oczywiście pomógł objąć tę posadę i dobrze wiemy kto (Boguś P. - teściu).

chcialbym tu nalozyc takie sprostowanie
zastanow sie najpierw co piszesz bo w jaki sposob pietrzak moze byc tesciem skoro sa w tym samym wieku!!
czlowieku czy ty wiesz kto to w ogole jest tesc!!
jak nie wiesz to lepiej nie pisz

Awatar użytkownika
MarianHKS

Postautor: MarianHKS » czw cze 29, 2006 10:25 pm

Pan Orrłowski jest tak dobrym terenerem jak Kolejny fachowiec Pan Szczesniewski.Tylko nie on
Hutnik Centrum B

Marcin_SuchaBeskidzka

Postautor: Marcin_SuchaBeskidzka » czw cze 29, 2006 11:52 pm

Perła17 pisze:Ja to odebralem jako jedyna i dobta kandytatura na trenera hutnika. Tak mi sie wydaje :D

Mi też tak się wydaje.

Bardzo proszę, nie traktujcie tego co piszę, jako jakiś kolejny atak itp., nie znam żadnego z tych ludzi (poza znajomością absolutnie podstawową, którą ma każdy, komu choć o uszy obijają się nazwiska związane z nowohucką czy szerzej - krakowską piłką), nie wiem, kto jest dobry, kto jest zły; ci, którzy faktycznie wg mnie mogliby okazać się dobrzy odpadli w przedbiegach. Chcę tylko powiedzieć o zwykłym, moim, całkiem subiektywnym odczuciu wydźwięku tego rodzaju pisma. Otóż podanie w tym kontekście jakiegokolwiek nazwiska sugeruje jednoznacznie, że właśnie TA osoba jest Waszym faworytem. I nie ma tu znaczenia żadne "na przykład" albo "między innymi", bo nazwisko pojawia się jedno, konkretne. Pismo BEZ podania jakiegokolwiek nazwiska byłoby protestem przeciwo kandydaturze trenera Kruka; pismo z wymienieniem nazwiska już nie jest pismem "przeciw", ale pismem "za", sugerującym konkretnego, właściwego kandydata.

Jeszcze raz powtarzam - nie twierdzę czy to dobrze, czy to źle, bo po prostu nie wiem, nie znam się, nie mam żadnego zdania, który z wymienianych tu kandydatów jest najlepszy. Reaguję tylko na głosy o "czytaniu tekstu ze zrozumieniem". Ja to "rozumiem" podobnie jak jakuza czy Perla17; taki jest wydźwięk w taki sposób sformułowanego pisma, być może mimowolnie.

Awatar użytkownika
ImPeRiUm CzYżYnY

Postautor: ImPeRiUm CzYżYnY » pt cze 30, 2006 12:53 am

TEMU NIE PASUJE TEN TAMTEMU TAMTEN I TAK W KÓLKO :/:/
Ziomka wspieraj w działanich osłaniaj gdy na handlu go przyczaja kurwa ..

Perła17

Postautor: Perła17 » pt cze 30, 2006 8:07 am

ImPeRiUm CzYżYnY pisze:TEMU NIE PASUJE TEN TAMTEMU TAMTEN I TAK W KÓLKO :/:/

To chyba dobrze , kazdy ma przynajmniej swoje zdanie i moze sie tutaj wypowiedziec. Chcialbys aby na forum panowal jeden wspolny glos wszyscy sie nie zgadzaja albo wszyscy sie zgadzaja. To tak na bialorusi jest 99,8% "idzie" do wyborow
Bohaterów Września- Zawsze Wierni

Awatar użytkownika
metal
Site Admin
Kontakt:

Postautor: metal » pt cze 30, 2006 8:24 am

Admin pisze:Wierzymy, że władze Hutnik Kraków SSA w poszukiwaniu osób godnych piastowania tak zaszczytnego stanowiska będą kierowały się nie tylko względami finansowymi i zażyłością kandydata
z Czlonkami Rady Nadzorczej. Proponujemy wzięcie pod rozwagę kandydatur innych trenerow jak choćby zasłużony dla hutniczych barw p. Robert Orłowski.

Żeby już nie męczyć w kółko - jeszcze raz podkreślę - p. Orłowski podany jest tu jako przykład osoby naszym (Stowarzyszenia) zdaniem spełniającej kryteria zawarte w liście.
Co do argumentów Jakuzy to żadnych merytorycznych nie przeczytałem (co nie wpływa na fakt ze TO TYLKO PROPOZYCJA KANDYDATURY).
Jakuzo czy nie jest tak, że negujesz tę kandydaturę z powodu jakiegoś prywatnego sporu z p. Orłowskim?
Pozdrawiam.
Metal

Edit: Bardzo przepraszam Jakuzę za podanie Jego imienia na Forum.
Ostatnio zmieniony pt cze 30, 2006 10:54 am przez metal, łącznie zmieniany 1 raz.
ObrazekStaram się pisać poprawnie po polsku!

Awatar użytkownika
Jakuza
Kontakt:

Postautor: Jakuza » pt cze 30, 2006 10:20 am

Po pierwsze kłania się regulamin forum....

Nie mam prywatnych sporów z Panem O. Nie będę rozwodził się juz na ten temat. Wiecie lepiej więc nie ma o czym dyskutować.
Biało - Błękitno - Niebieskie barwy.....Królewskie barwy

Awatar użytkownika
NH Power

Postautor: NH Power » pt cze 30, 2006 10:23 am

MarianHKS pisze:Pan Orrłowski jest tak dobrym terenerem jak Kolejny fachowiec Pan Szczesniewski.Tylko nie on

nie wiem jak wy ale wdg. mnie trener Szcześniewski jest lepszym trenerem od P. Orłowskiego :!:
Power =
n U 1. (authority, control)władza; in ~ u władzy: the party in ~ partia rządząca; balance of ~ równowaga sił. 2. (vigour, strength)moc, potęga, siła. 3. (ability, capacity) zdolność;

czyli mówiąc po prostu "NH Power" = Hutnik

Awatar użytkownika
metal
Site Admin
Kontakt:

Postautor: metal » pt cze 30, 2006 10:56 am

Jakuza pisze:Po pierwsze kłania się regulamin forum....

Nie mam prywatnych sporów z Panem O. Nie będę rozwodził się juz na ten temat. Wiecie lepiej więc nie ma o czym dyskutować.

No tak, zamiast rzeczowych argumentów: FOCH :)

Wiemy jedno - nie podoba nam się kandydatura p. Kruka.

Pozdrawia Metal.
ObrazekStaram się pisać poprawnie po polsku!

Awatar użytkownika
C-Bool_NH

Postautor: C-Bool_NH » pt cze 30, 2006 11:05 am

METAL pisze:Wiemy jedno - nie podoba nam się kandydatura p. Kruka.
Pozdrawia Metal.

Nikt nie chce aby pies piastował stołek trenerski u nas ale czy my jeszcze mamy coś do powiedzenia :?: Raczej nic poza protestami :evil:

Awatar użytkownika
Jakuza
Kontakt:

Postautor: Jakuza » pt cze 30, 2006 11:35 am

Oczywiście jak zwykle zwycięża władza forum!!!
Co o Was to zawsze źle.
Wali mnie to czy podasz moje dane na forum. Kłania się tylko regulamin, który sam tak poważnie ustalasz i przycinasz każdemu jak trzeba.
Albo wszyscy albo nikt.

Nikt - powtarzam - nikt nie jest wyrocznią.
Wiem że nie jestem lubiany w określonym gremium i też mam to gdzieś. Mój wybór - nie muszę korzystać z tego forum. Ot taki foch i kaprys...
Biało - Błękitno - Niebieskie barwy.....Królewskie barwy

Awatar użytkownika
_KaeS_
Kontakt:

Postautor: _KaeS_ » pt cze 30, 2006 10:33 pm

Może mi ktoś wymienić sukcesy pana Kruka z ost. 5 lat. O ile ma jakieś wogóle... :roll:

Awatar użytkownika
BOBASBK

Postautor: BOBASBK » sob lip 01, 2006 12:01 am

Kiedy będzie jakaś decyzja naszego kochanego zarządu w sprawie trenera ??? Czas leci i niewiemy na czym stoimy.....brak słów.
Hutnik Kraków

GallAnonim

Postautor: GallAnonim » sob lip 01, 2006 11:42 am

JA nie wypowiadam sie na temat warsztatu trenera Kruka ponieważ praktycznie nico nim nie wiem , i nie wiem czy zatrudnieni jego osoby jest dobrym posuunięciem. Sądzę natomiast zezatrudninie trenera z poza "hutniczych" "układów" było dobrym posunięciem. Dął bym szanse nowemu trenerowi. Jak to mawiał pewnien trener Hutnika "wszytsko pokaże boisko".