Transfery 2006/7
-
Jamróz będzie grał w Garbarni
Bartłomiej Jamróz od trzech dni trenuje z Garbarnią Kraków. - Jeszcze nie podpisałem umowy, ale jesteśmy po słowie i wygląda na to, że po 14 latach wrócę na Rydlówkę - powiedział nam 33-letni piłkarz.
źródło - Futbol.org
http://www.futbol.org.pl/news.php?id=9710
Bartłomiej Jamróz od trzech dni trenuje z Garbarnią Kraków. - Jeszcze nie podpisałem umowy, ale jesteśmy po słowie i wygląda na to, że po 14 latach wrócę na Rydlówkę - powiedział nam 33-letni piłkarz.
źródło - Futbol.org
http://www.futbol.org.pl/news.php?id=9710
Hutnik 1950 KRAKÓW.
Na Wisłę i Cracovię nie miał szans. W Kmicie Zabierzów usłyszał, że jest za stary, a w Hutniku nie spełniono by jego wymagań finansowych: - Wygląda na to, że Garbarnia ma większe możliwości. Poza tym w Hutniku jest sama młodzież, z którą ciężko byłoby mi złapać kontakt. W Garbarni spotkałem Stasia Śliwę, z którym spędziłem tu sezon w... 1992 roku. Z Jackiem Matyją grałem w Wiśle i w Ruchu, z Robertem Ziółkowskim w Hutniku. Przy nich będzie mi raźniej.
Jaki widać oprócz finansów był też inny aspekt
"Świątek napisał pismo do klubu, że chce iść z powrotem do Wolbromia, że boi się podjąć rywalizację z innymi zawodnikami"
www.hutnik-krakow.pl
Dobrze wiedzieć

www.hutnik-krakow.pl
Dobrze wiedzieć

- NoFaHuTaNeFeRdAJ I.C.
Jarosz wychowankiem Hutnika
Coś mi nie pasuje w tej aktualności.Jak już coś to powinno być w cudzysłowie
.
Spokojnie to na pewno nie będzie
. Każdemu co sezon ubywa cierpliwości do oglądania naszych piłkarzy
. Wytrwają twardziele
.
Oglądnąłem kawałek treningu rannego i biegał sobie jeden japoniec , a drugi siedział nie przebrany . Atak azjatów na HKS hahaha . Za wysocy to nie są
.

Spokojnie to na pewno nie będzie

Oglądnąłem kawałek treningu rannego i biegał sobie jeden japoniec , a drugi siedział nie przebrany . Atak azjatów na HKS hahaha . Za wysocy to nie są

-