Kubica w Grand Prix !!!

Czyli wszystko to co nie mieści się w powyższych kategoriach - taki nasz mały hutniczy Hyde Park:)

Moderator: dUfio

HZA_Hutnik

Postautor: HZA_Hutnik » ndz sie 06, 2006 2:12 pm

fubu pisze:Ja wiem ze w Neewseku kiedyś pisali ze to człowiek z Nowej Huty:> ale to dawno było.

Pamiętam, że portal NH NS! także tak podawał. Nie wiem skąd było to info.

pazdzioch

Postautor: pazdzioch » ndz sie 06, 2006 4:27 pm

Słyszalem ze mieszkal na os.Jagielonskim i tam zaczynal jezdzic swoim gokardem

zajoł 7 miejsce w swoim 1 wystepie :)
HWDP HWDP HWDP HWDP

FAN86

Postautor: FAN86 » ndz sie 06, 2006 4:54 pm

Jeśli tak bardzo to was interesuje to jestem w stanie dowiedziec sie na 100% gdzie sie wychował.

Co do wyścigu to poprostu marzenie.2 punkty w debiucie.Można mówic ze nie ukonczyli Alonso,Schumacher,Fisichela,Raikonnen itp. ale tym bardziej uznanie dla niego ze potrafil dojechac do mety na punktowanym miejscu.

mr.Vitaminka

Postautor: mr.Vitaminka » ndz sie 06, 2006 5:09 pm

dokładnie! Kubica też miał pecha, tak więc 2 punkty i to debiucie to coś wspaniałego!

Schumi, o ile dobrze pamiętam był co prawda 4. w debiucie, a wygrał wyścig GP już po roku, jednak w jego przypadku mamy do czynienia z fenomenem, inni debiutanci zwykle muszą wyjeździć swoje by potem zapunktować.

tym bardziej - BRAWO!
Wawrów! <oklaski> Wawrów!

Ares

Postautor: Ares » ndz sie 06, 2006 6:23 pm

Według mnie bardzo udany debiut Kubicy i należą mu sie za to gratulacje, widać było że walczył inawet po tych błedach mozolnie odrabiał straty. Poza tym zespół BMW Sauber startuje dopiero pierwszy sezon jako samodzielna ekipa i ich bolidy ustępują troche tym ktorymi dysponuje Ferrari, Reanault czy McLaren dlatego dzisiejszy wynik Kubicy nalezy uznac za sukces

rwd

Postautor: rwd » ndz sie 06, 2006 6:35 pm

FAN86 pisze:Jeśli tak bardzo to was interesuje to jestem w stanie dowiedziec sie na 100% gdzie sie wychował.

Dokladnie na ulicy Francesco Nullo, przynajmniej wtedy jak ja tam mieszkałem czyli bankowo w latach gdzieś 94-98.
Pewnie wcześniej i później także - tego już nie sprawdzałem i głowy uciąć sobie nie dam.
Grzegórzki Nowe i Dąbie często są mylone z Hutą (jak był na przykład gdy w TV mówili o zabójstwie Fujina)

Awatar użytkownika
KonradHKS

Postautor: KonradHKS » ndz sie 06, 2006 8:44 pm

Niestety :? :
Komisja techniczna FIA zdyskwalifikowała Roberta Kubicę, który zajął siódme miejsce w wyścigu o Grand Prix Węgier. Pomiar samochodu po wyścigu wykazał, że bolid jest o dwa kilogramy lżejszy niż norma.
W związku z dyskwalifikacją polskiego kierowcy na siódmym miejscu sklasyfikowany został Felipe Massa, a na ósmym Michael Schumacher (obaj Ferrari).

FAN86

Postautor: FAN86 » ndz sie 06, 2006 8:51 pm

Poza tym zespół BMW Sauber startuje dopiero pierwszy sezon jako samodzielna ekipa i ich bolidy ustępują troche tym ktorymi dysponuje Ferrari, Reanault czy McLaren dlatego dzisiejszy wynik Kubicy nalezy uznac za sukces

No i niestety nie wykazał się zespół BMW przygotowując bolid na dzisiaj :? Szkoda,ale jeszcze wszystko przed nim.

BIMBER

Postautor: BIMBER » ndz sie 06, 2006 9:10 pm

FAN86 pisze:
Poza tym zespół BMW Sauber startuje dopiero pierwszy sezon jako samodzielna ekipa i ich bolidy ustępują troche tym ktorymi dysponuje Ferrari, Reanault czy McLaren dlatego dzisiejszy wynik Kubicy nalezy uznac za sukces

No i niestety nie wykazał się zespół BMW przygotowując bolid na dzisiaj :? Szkoda,ale jeszcze wszystko przed nim.

Nie przejąłem sie zbytnio tym że brakło dwóch kilo bo po prostu nie ma w tym winy Roberta a Team BMW to niech se kupi normalną wage elektroniczną a nie kurwa szalkową z odważnikami 8)
BIEDA NIGDY NIE JEST SMUTNA

hoffeer

Postautor: hoffeer » ndz sie 06, 2006 10:04 pm

C-Bool_NH pisze:i taka mała ciekawostka... :P Jest z Huty :P

Niestety nie jest z Huty.
Robert pochodzi z grzegórzek a dokładnie z F.Nullo

Awatar użytkownika
SopL

Postautor: SopL » ndz sie 06, 2006 10:09 pm

hoffeer pisze:
C-Bool_NH pisze:i taka mała ciekawostka... :P Jest z Huty :P

Niestety nie jest z Huty.
Robert pochodzi z grzegórzek a dokładnie z F.Nullo

Ja poszperalem w necie i znalazlem info ze jest z Kościelników, choc od znajomego slyszalem ze z Grzegorzek nowych jest!
Biało-Błekitno-Niebieskie - te barwy mówia WSZYSTKO...

mr.Vitaminka

Postautor: mr.Vitaminka » ndz sie 06, 2006 10:19 pm

Boże Boooożeeeeeeeeeeeee!

BMW Sauber = pełna amatorka! niech RK stamtąd ucieka szybciutko, kurwa rozumiem że pewnych rzeczy nie da się przewidzieć, ale chyba wiedzieli że jak jedzie 50 okrążeń na jednych gumach to się muszą zużyć! rozumiem też że pewnie ostro się tasowali na widok Heidfelda na pudle i debiutanta punktującego no ale bez przesady! zawsze musi na nas trafić, to Małysz ma za krótkie narty, to za lekki bolid, co jeszcze?

ale się wkurwiłem niemiłosiernie!

a niech nam zapierdolą srebro za Mundial'74 bo piłka była niedopompowana.
Wawrów! <oklaski> Wawrów!

BIMBER

Postautor: BIMBER » ndz sie 06, 2006 10:40 pm

OSZUKALI NAS BANDA DECYDENTÓW KURWA ICH MAĆ!!!! :D
BIEDA NIGDY NIE JEST SMUTNA

SIMON NH

Postautor: SIMON NH » ndz sie 06, 2006 11:02 pm

A pamietacie jak podczas olimpiady kajakarce (oczywiście Polce ale nie pamietam nazwiska) zabrakło 100g i odebrali medal! My to jakiegoś pecha mamy..

Jak Mr Vitaminka wspomniał Małyszowi tez brakło kilka mm i pozniej jakie sukcesy odnosił wiec może Kubica pojdzie w jego ślady i zdobedzie 3-krotnie tytul MŚ! :)
Każdy człowiek jest głupcem przez pięć minut dziennie. Mądrość polega na tym, aby tylko przez pięć minut.
Elbert Hubbard

Awatar użytkownika
Pawel76Nh

Postautor: Pawel76Nh » ndz sie 06, 2006 11:07 pm

Tylko Hutnik kurwa mac !