Kubica w Grand Prix !!!

Czyli wszystko to co nie mieści się w powyższych kategoriach - taki nasz mały hutniczy Hyde Park:)

Moderator: dUfio

HZA_Hutnik

Postautor: HZA_Hutnik » pn sie 07, 2006 2:32 am

Pawel76Nh pisze:Tylko Hutnik kurwa mac !

A reszta to matrix !!!

Awatar użytkownika
KonradHKS

Postautor: KonradHKS » pn sie 07, 2006 8:30 am

SIMON NH pisze:A pamietacie jak podczas olimpiady kajakarce (oczywiście Polce ale nie pamietam nazwiska) zabrakło 100g i odebrali medal! My to jakiegoś pecha mamy..

To była chyba Aneta Pastuszka :wink:

rwd

Postautor: rwd » pn sie 07, 2006 11:19 am

MAX

Postautor: MAX » pn sie 07, 2006 4:11 pm

Robert Kubica będzie kierowcą BMW Sauber do końca sezonu i wystąpi w pięciu pozostałych wyścigach Grand Prix 2006 - poinformował przedstawiciel kierowcy Marcin Czachorski.
21-letni Kubica, dotychczasowy trzeci kierowca teamu, zastąpi w ekipie BMW starszego o 14 lat Kanadyjczyka, mistrza świata Formuły 1 z 1997 r.

Kubica, pod nieobecność Villeneuve'a, zadebiutował w wyścigu Formuły 1 w niedzielę, na torze Hungaroring pod Budapesztem. Dojechał do mety jako siódmy, ale po badaniach technicznych został zdyskwalifikowany za zbyt małą wagę bolidu.
W poniedziałek szwajcarsko-niemiecki zespół Formuły 1 rozwiązał, za porozumieniem stron, obowiązujący do końca sezonu z Villeneuvem. Przed tygodniem, podczas wyścigu o Grand Prix Niemiec, Kanadyjczyk miał wypadek, podczas którego doznał obrażeń, wykluczających - zdaniem zespołu BMW - jego start w Budapeszcie.

za onet.pl

Awatar użytkownika
MarianHKS

Postautor: MarianHKS » pn sie 07, 2006 8:10 pm

rwd -penie chodzilo Ci konkretnie w tym linku ,zeby podkreslic to ,iż jest z Grzegórzek ,a nie jak wiekszosc twierdzi z Nowej Huty.Czy zgadłem?
Hutnik Centrum B

mr.Vitaminka

Postautor: mr.Vitaminka » pn sie 07, 2006 8:47 pm

MarianHKS pisze:rwd -penie chodzilo Ci konkretnie w tym linku ,zeby podkreslic to ,iż jest z Grzegórzek ,a nie jak wiekszosc twierdzi z Nowej Huty.Czy zgadłem?

chyba powód wklejenia tego linka jest oczywisty.

poza tym,

wydawać się może że Sauber wreszcie zaufał RK, ale dalej jestem zdania że dla Krakowianina będzie lepiej jak przejdzie w przyszłym sezonie do mocniejszej grupy - bo nie tylko pod względem doświadczenia, ale i sprzętu są długo długo za czołówką. tak więc owo "zaufanie" BMW Sauber to nic więcej jak zwietrzenie dobrego biznesu, bo widać jak na dłoni że mają w swojej stajni spory talent.
Wawrów! <oklaski> Wawrów!

rwd

Postautor: rwd » pn sie 07, 2006 9:48 pm

Chciałem potwierdzić to o czym wcześniej tu skrobnąłem rzecz jasna.

Awatar użytkownika
MarianHKS

Postautor: MarianHKS » pn sie 07, 2006 9:50 pm

a osobiscie chcialbym zeby zmienil barwy i przeszedl do Hondy lub Ferrari,uwzam ze bylo by to lepsze jezdzic u boku takich kierowców jak Schumacher lub Alonso ,którzy sluzyli by mu dobrą radą i swoim doswiadczeniem ,a dodatkowo mialby lepsze wyarunki do rozwoju bo bylby troszke bardziej w cieniu swoim kolegów i móglby spokojnnie pracowac nad doskonaleniem swoich umiejetnosci
Hutnik Centrum B

MAX

Postautor: MAX » ndz sie 27, 2006 12:31 pm

dzisiaj w Tv 4

13:00 Grand Prix Turcji - kwalifikacje
13:40 Okrążenie toru z Robertem Kubicą - wywiad
13:45 Grand Prix Turcji - wyścig

Awatar użytkownika
C-Bool_NH

Postautor: C-Bool_NH » ndz sie 27, 2006 4:00 pm

MarianHKS pisze:a osobiscie chcialbym zeby zmienil barwy i przeszedl do Hondy lub Ferrari,uwzam ze bylo by to lepsze jezdzic u boku takich kierowców jak Schumacher lub Alonso ,którzy sluzyli by mu dobrą radą i swoim doswiadczeniem ,a dodatkowo mialby lepsze wyarunki do rozwoju bo bylby troszke bardziej w cieniu swoim kolegów i móglby spokojnnie pracowac nad doskonaleniem swoich umiejetnosci

Najpierw musi udowadnić że jest wart Hondy lub Ferrari(jeden wyścig nic nie pomorze) spekulować można dopiero po sezonie...
Pozdro

Awatar użytkownika
SopL

Postautor: SopL » ndz wrz 10, 2006 3:35 pm

Treraz czas na F1 =] Kierowca teamu BMW Sauber Robert Kubica ukonczył wyscig na włoskim torze Monza na TRZECIM miejscu Wyscig wygral Michael Schumacher z teamu Ferrari,a na drugim miejscu wyscig ukonczyl fin Kimi Raikkonen z teamu McLaren Mercedes!

Mamy pierwszy raz POLAKA na podium w wyscigu Formuły 1 !!!! Aż sie łezka w oku kręci tnx Robert =]

A ci co nie ogladali wyscigu niech żałują :D :wink:

Az milo ze moj 100 post o tak milym wydarzeniu =]
Biało-Błekitno-Niebieskie - te barwy mówia WSZYSTKO...

BIMBER

Postautor: BIMBER » ndz wrz 10, 2006 4:58 pm

Cosik mi sie wydaje że jeśli ktoś z taką prędkością i konsekwencją dąży do tego by mieć jak najlepsze wyniki to za niedługo możemy sie chyba spodziewać że Robert bedzie stawał na 1 miejscu na podium a poźniej walczył o mistrzostwo świata w F1 bo nic nie wskazuje na to by mogło być inaczej...
BIEDA NIGDY NIE JEST SMUTNA

mr.Vitaminka

Postautor: mr.Vitaminka » ndz wrz 10, 2006 5:18 pm

co jak co, ale chłopak teraz sobie wysoko podniósł poprzeczkę, bo następnym razem każdy będzie liczył conajmniej na powtórkę. niemniej jednak, jestem zdania że RK w przyszłym roku stanie na podium w walce o mistrzostwo F1. Kubicomania nas czeka :)

PS już nawet komentatorzy szaleją - a jak jeden z nich pierdolnął - "mnóstwo Polaków przyjechało tu kubicować" to padłem na ryj :P
Wawrów! <oklaski> Wawrów!

Awatar użytkownika
C-Bool_NH

Postautor: C-Bool_NH » ndz wrz 10, 2006 9:37 pm

mr.Vitaminka pisze:PS już nawet komentatorzy szaleją - a jak jeden z nich pierdolnął - "mnóstwo Polaków przyjechało tu kubicować" to padłem na ryj :P

Nietety mi nie było dane oglądnąć Rupcia Kubice na torze ale widziałem fragmęty w wiadomościach.
Już naszemu w F1 przepowiadają świetną przyszłość wielkie gwiazdy i chyba :P mają racje , a to dobiero 3 wyścigi za nim i już szaleje oby tak dalej :D :!:

Awatar użytkownika
MarianHKS

Postautor: MarianHKS » ndz wrz 10, 2006 11:25 pm

no nie wiem czy slyszeliscie komentarz"...Robert nasz Robercik ..." ...jak juz o komentatorach to odrazu mi sie wprzypomnial taki off topic Szpakowski w meczu Polska -Serbia ....Ruszyl Jakubowski,Jakubowski,dalej Jakubowski znaczy Jakub Błaszczykowski ...heh
Hutnik Centrum B