Kogo upatrujesz za faworyta
-
Kogo upatrujesz za faworyta
Pomimo ze mamy za soba dopiero kilka meczy mozna pospekulowac nt faworytow do awansu do 2 ligi kogo widzicie jak glownych kandydatow
Wedlug mnie
Motor
Stal Rzeszow
Orleta
Pomimo ze Orleta slabo wypadly dzisiaj czytalem ich forum i maja naprawde swietna druzyne obawiam sie ze jak co roku rzadzic bedzie beniaminek (heko, Kmita) to druzyny ktore nie dlugo siedzialy w 3 lidze
Z tych trzech druzyn mysle ze najwieksze szanse ma Motor
Wedlug mnie
Motor
Stal Rzeszow
Orleta
Pomimo ze Orleta slabo wypadly dzisiaj czytalem ich forum i maja naprawde swietna druzyne obawiam sie ze jak co roku rzadzic bedzie beniaminek (heko, Kmita) to druzyny ktore nie dlugo siedzialy w 3 lidze
Z tych trzech druzyn mysle ze najwieksze szanse ma Motor
-
moim zdaniem sezon ten moze byc sensacyjny, bo wejsc moze jakas druzyna której sie nikt nie spoedziwa a bedzie konsekwentie ciułac punkty ,faworytem jest Motor i Stal...na papierze ,a ale ja w to nie wierze i wejsc moze jakis klub który konsekwentnie bedzie sie trzymal czolowki i wkoncu awansuje, mysle tu Kogutach, Górniku W. czy nawet Orletach..Zobaczymy bisko poklaze
Hutnik Centrum B
OŻÓG 1950 pisze:Zaczyna się...
2 liga, 2 liga hej heeeejjj
Ludzie...
Nie peniaj pogdybać każdy może...Nikt przecierz nie mówi dosłownie II liga będzie nasza

Sam nasz trener mówił w ciągu 2 lat będzie awans do II ligi. Ja go trzymam za słowo

-
-