PŚ w skokach
Moderator: dUfio
PŚ w skokach
jw. Jesli ktos cos wie na temat sprzedazy biletów na konkurs w Zakopanem (gdzie, za ile) to niech napisze. ps.wybiera sie ktos z Was ??
od swych narodzin przez wszystkie lata
NA ZAWSZE Hutnik
powstrzyma nas tylko koniec świata
BYLISMY - JESTESMY - BEDZIEMY
NA ZAWSZE Hutnik
powstrzyma nas tylko koniec świata
BYLISMY - JESTESMY - BEDZIEMY
- młody bojownik
Co tak skaczący czy coś ci się nie podoba?
Hehe to napewno najlepszy sportowiec w historii Polski i zapewniam że chyba ostatni
dla mnie miejsca w pierwszej 10 zawsze są sukcesem w łącznej jest już w piewrwszej 15 a jak i on jak i Kutin mówili że szykują 2 szczyty formy na turniej niemiecko-austryjacki i na mistrzostwa świata i to jeszcze przed sezonem
nie martw się jeszcze w tym roku bedziesz pił za jego sukcesy
Bardziej martwi forma pozostałych polaków tragedia, bałwanów z siebie robią lepiej niech na jeżdżą na te turnieje
Rutkowski miał być talent w końcu pokonał samego Morgensterna ale chłopak jak to Polak się rozpił palma uderzyła do łba i mamy kolejnego z seri Mateja, Skupień, Bachleda itd
I mam odrazu pytanko jakich skoczków lubicie najbardziej oprócz Polaków?
Jak tak:
Wszystkich Japończyków
A Goldberger, A Widhoelzl, M. Hoelwatrh
J Ahonen
P. Peterka
M. Schmitt

Hehe to napewno najlepszy sportowiec w historii Polski i zapewniam że chyba ostatni

Bardziej martwi forma pozostałych polaków tragedia, bałwanów z siebie robią lepiej niech na jeżdżą na te turnieje

I mam odrazu pytanko jakich skoczków lubicie najbardziej oprócz Polaków?

Jak tak:
Wszystkich Japończyków
A Goldberger, A Widhoelzl, M. Hoelwatrh
J Ahonen
P. Peterka
M. Schmitt

A ja lubi tego...no jak mu jest.......hmm...taki mlokos 10 letni co ostatnio prawie rekord duzej krokwi pobil...On ma jakies dziwne imie...nie wiem jak sie nazywa ale ja bym na niego stawial...nazisko coś jakiś Muranek czy coś takiego.
I jeszcze mój faworyt od kilku lat Grzegorz Śliwka

I jeszcze mój faworyt od kilku lat Grzegorz Śliwka

"Hutniczy chłopie bądź na Topie"
- Lukasz_HKS
Harada oooooo pamiętam jego skok na olipmiadzie w Alberwil 92 kiedy to japończycy mieli pewne zwycięstwo w drózynowym a Harada skacząca jako ostatni wylądował na buli
hehe też go bardzo lubiałem a pamiętacie Okabe albo Saitoha? hehe stare japońskie dziadki
A dla pocieszenia powiem Ci że Goldi dalej skacze i to dobrze w Kusamo go nie było ale teraz w Trondheilm w pierwszym konkursie go zdyskwalifikowali był by 20 po 1 seri a w drugim zajoł chyba 10 miejsce

A dla pocieszenia powiem Ci że Goldi dalej skacze i to dobrze w Kusamo go nie było ale teraz w Trondheilm w pierwszym konkursie go zdyskwalifikowali był by 20 po 1 seri a w drugim zajoł chyba 10 miejsce

- młody bojownik
- Lukasz_HKS