PRZEBUDOWA STADIONU <KONIECZNOŚĆ>
Moderatorzy: dUfio, marketing, HQSa
- marek centrum c
- marek centrum c
pazdzioch pisze:nie jeden stadion 2 ligi jest gorszy niz nasz na Suchych Stawach
orelhks pisze:ktory np.?
odpowiedziałem na pytanie
:R:L:X: pisze:wszystko zrozumiem i zniosę ale nie porównywanie Hutnika do kmity (czyt.prowincjonalno-wiejski klub) , który nie ma swojego stadionu i nie bedzie miał ...
a czy ja hutnika do nich porównuje czytaj uważnie forum

BOBASBK pisze:Z tego co kiedyś czytałem na temat przebudowy stadionu to nie ma zgody aby podwyższyć trybuny bo by zasłaniały klasztor - no może coś się zmieniło ale raczej w to nie wierze.
Jeszcze za czasów 1 ligi mówiono (tak słyszałem z opowiadań), że już dawno temu ''kościół'' podobno zabronił rozbudowy trybun

Zastanawiam się jak długo ''kler'' będzie się wtrącał w każdą dziedzinę życia w tym w SPORT...
Jeśli bedzie postawione oświetlenie naszego stadionu w nowym roku to przy ewentualnej przebudowie trybun(kiedyś) - nie będzie problemów ze strony naszego Klasztoru , zwłaszcza iż uczestniczą w "poświęcaniu" naszych nowo otwieranych inwestycji

NOWA HUTA - TO BRZMI DUMNIE !!
AHA! Kler się w nic nie włącza! Cystersi za straty ziemi na SS odzyskali gdzie indziej. Proboszcz kibicuje Hutnikowi, Cystersi dbają o dusze ludzkie a NIE o to, zeby na złość zrobić SSA Hutnik. Wszelkie pretensje do pokoików na piętrze na SS! Opamiętajcie się w tych wpisach o klerze, opactwie i czymś tam. Jeśli ktoś z klubu chciałby oświetlenie to by zrobił. Modernizacji treningowych 1,2, 3 nie było fachowo bo KOWALSKI nie zgodził się na nawadnianie przez miesiąc świeżej trawy, bo kto by za wodę płacił? On?
A.
Księża nie mają tu nic powiedzenia ani w kwesti pro ani ewentualnie prostestów - zgody na rozbudowy przebudpowy etc. wydaje odpowiedni urząd w oparciu o decyzję m.in. kogoś z urzędu ochronyc zabytków czy jak to się tam nazywa i TO JEST ORGAN DECYDUJĄCY W TEJ SPRAWIE bo Hutnik czy tego chcesz czy nie leży w pobliżu zabytku wysokiej klasy...pzdr
być HUTNIKIEM to być najgorętszym
ten kawałek męczy niekumatych
ten kawałek męczy niekumatych
obudziliście się z tematem po ponad 12 miesiącach hehe
w latach 80-tych były plany co do rozbudowy stadionu coś na wzór stadionu Stali Mielec... i wtedy kościół powiedział NIE...
obecnie dużo się dzieje z zapleczem a przed nami modernizacja głównego stadionu przed Euro 2012. Podobno ma być zadaszony w 70-ciu %-ach , podgrzewana murawa , nowe krzesełka...
pytanie brzmi: czy obecne warunki oglądania meczów tzn. kąt nachylenia trybun, 2 metrowy płot kolczasty... , będą spełniały wymogi UEFA co do stadionu i obiektu treningowego podczas EURO 2012 ??? na remont mamy dostać przez najbliższe 4 lata ok. 40 mln ... co będzie zrobione za te pieniądze ? jestem ciekawy
bo... zaplecze to my już mamy. Rozumiem, że pieniądze nie pójdą jak to gdzieś pisało na drogi dojazdowe pod stadion hehehe
w latach 80-tych były plany co do rozbudowy stadionu coś na wzór stadionu Stali Mielec... i wtedy kościół powiedział NIE...
obecnie dużo się dzieje z zapleczem a przed nami modernizacja głównego stadionu przed Euro 2012. Podobno ma być zadaszony w 70-ciu %-ach , podgrzewana murawa , nowe krzesełka...
pytanie brzmi: czy obecne warunki oglądania meczów tzn. kąt nachylenia trybun, 2 metrowy płot kolczasty... , będą spełniały wymogi UEFA co do stadionu i obiektu treningowego podczas EURO 2012 ??? na remont mamy dostać przez najbliższe 4 lata ok. 40 mln ... co będzie zrobione za te pieniądze ? jestem ciekawy

PRZYWIĄZANIE DO BARW KLUBOWYCH OD 1991 ROKU... HKS NA ZAWSZE !!!
- stefan batory
:R:L:X: pisze:
Hahaahah no smiem watpic zeby za komuny jesli bylyby plany rozbudowy stadionu Hutnika zeby ktos sie przejmowal co o tym mysli kosciol. To jest jakas zaslyszana plotka,tez o tym slyszalem ale nigdy z jakiegos pewnego zrodla.
-
http://ww6.tvp.pl/8979,20080417698480.strona 00:53
Z wizualizacji wynika, że remont ograniczy się do daszku nad trybuną główną i masztów w spadku po Cracovii, a trybun nikt nie ruszy. Wygląda to niestety dość marnie, w porównaniu z apetytem, choć oczywiście lepsze to niż nic. Może to nie jest jeszcze projekt finalny....
Najbardziej mi szkoda, że nie nie pomyślano o podniesieniu trybuny, bo aktualna widoczność jest jaka jest.
Ale zawsze coś.. : )
Z wizualizacji wynika, że remont ograniczy się do daszku nad trybuną główną i masztów w spadku po Cracovii, a trybun nikt nie ruszy. Wygląda to niestety dość marnie, w porównaniu z apetytem, choć oczywiście lepsze to niż nic. Może to nie jest jeszcze projekt finalny....
Najbardziej mi szkoda, że nie nie pomyślano o podniesieniu trybuny, bo aktualna widoczność jest jaka jest.
Ale zawsze coś.. : )