Odpowiedz na pytanie
Moderator: dUfio
- tenco się zdusił szlugiem
-
- tenco się zdusił szlugiem
Troublemaker pisze:Wydaje mi się, że było to na meczu Malchem Chynów-Broń Radom.
Bodajże 4 osoby od nas.
Był to mecz Górnik Łęczna- Hutnik ale Twoją odpowiedź też można uznać jako pierwsza wyprawa do Broniarzy po odnowieniu zgody.
Zadawajesz ; )
Jasny gwint! Viceroy'e lighty już 9,80!
Ch*j z akcyzami karton na targu jest tani!
Ch*j z akcyzami karton na targu jest tani!
-
tenco się zdusił szlugiem pisze:Troublemaker pisze:Wydaje mi się, że było to na meczu Malchem Chynów-Broń Radom.
Bodajże 4 osoby od nas.
Był to mecz Górnik Łęczna- Hutnik ale Twoją odpowiedź też można uznać jako pierwsza wyprawa do Broniarzy po odnowieniu zgody.
Zadawajesz ; )
Właśnie tym się zasugerowałem. Ponadto mecz w Chynowie miał o wiele większy wydźwięk, niż spotkanie w Łęcznej

Przypominam sobie juz ten mecz. Na dobitkę mam zdjęcie naszego sektora z tego spotkania...
Jakie "atrakcje ultrasowskie" zprezentowalismy na pamietnym meczu ze Śląskiem w 2000 roku?
Quam dulce et decorum est pro patria mori
-
-
dan1950 pisze:Jeśli rozchodzi sie o "takie ultras", to była to stara dobra świeca wojskowa.
Mam nadzieje że mam racje Panie Troublemaker.
Prawdę mówiąc mógłbym Ci nie zaliczyć tej odpowiedzi lecz skoro zwracasz sie per Pan postanowiłem, że nie będę aż tak skrupulatny.

Efekt był taki jak po odpaleniu wojskowej świecy ale na tym meczu była to saletra.
Dajesz!
Pzdr!
Quam dulce et decorum est pro patria mori