No teraz to może być już tylko lepiej... Graliśmy do tej pory prawie z samą czołówką (Motor, Korona, Orlęta, Kolejarz) nie licząc Sandecji

tommyl pisze:Jeden z najsłabszych meczy w wykonaniu Hutnika w mojej ponad dwudziesto-letniej kibicowskiej historii :/
Najsłabszy mecz Pazdana w barwach Hutnika, gigantyczne przerwy miedzy formacjami, brak pomysłu na gre, trudności z wyprowadzaniem i wymienianiem podań. Motor nic wielkiego nie pokazał - zagrał tak samo jak w rundzie jesiennej ( a wtedy przywieźlismy remis ). Drużyna całkowicie starciła wiare we własne siły - to nie są te same chłopaki co na jesień!!!
Pozytywne wrażenie wywarł na mnie Obierak - mam nadzieje że będą z niego ludzie!.
Przyglądałem sie grze Gajka i Świerczyńskiego - momentami nawet nawet - ale co potem, jak już oddali piłkę - to kolejny nasz zawodnik tracił.
Waleczny Wasyl nic sam nie zdziała. Co sie stało z Paszkiewiczem???????
1-2 rajdy Kępy to też mało!
W Hutniku zawsze mocna była bramka - zawsze.... aż do tej rundy...
Ciężko patrzeć na tak słaba, bezradną drużyne Hutnika - to boli...
NH Power pisze:tommyl pisze:Jeden z najsłabszych meczy w wykonaniu Hutnika w mojej ponad dwudziesto-letniej kibicowskiej historii :/
Najsłabszy mecz Pazdana w barwach Hutnika, gigantyczne przerwy miedzy formacjami, brak pomysłu na gre, trudności z wyprowadzaniem i wymienianiem podań. Motor nic wielkiego nie pokazał - zagrał tak samo jak w rundzie jesiennej ( a wtedy przywieźlismy remis ). Drużyna całkowicie starciła wiare we własne siły - to nie są te same chłopaki co na jesień!!!
Pozytywne wrażenie wywarł na mnie Obierak - mam nadzieje że będą z niego ludzie!.
Przyglądałem sie grze Gajka i Świerczyńskiego - momentami nawet nawet - ale co potem, jak już oddali piłkę - to kolejny nasz zawodnik tracił.
Waleczny Wasyl nic sam nie zdziała. Co sie stało z Paszkiewiczem???????
1-2 rajdy Kępy to też mało!
W Hutniku zawsze mocna była bramka - zawsze.... aż do tej rundy...
Ciężko patrzeć na tak słaba, bezradną drużyne Hutnika - to boli...
chyba sobie żartujesz ... Obierak to totalne nieporozumienie wogole nie wiedział co sie dzieje na boiskuon jest dobry na 4 lige
a Gajek chyba za dużo wczoraj pizzy wpierdolił bo biegał jakby mu sie kupe chciało .... a Świerczyński też słabo ... najlepiej jeśli wogole mozna tu powiedzieć że ktoś coś próbował był znowu i poraz kolejny KEMPES jego trzeba zatrzymaćbo na takich graczach trzeba budować ten zespół ale oczywiscie wąsacze z marynarkach go wysprzedadza za kilka tys. do stróż albo do wieliczki go Kacper weźmie żeby tylko miał se jeden z drugim co do rączki wziąć ... to samo Wasyl po raz kolejny mi sie wydaje że Kmita zrobiłą dobry interes dając go nam
![]()
tommyl pisze:Jeden z najsłabszych meczy w wykonaniu Hutnika w mojej ponad dwudziesto-letniej kibicowskiej historii :/
majlech pisze:tommyl pisze:Jeden z najsłabszych meczy w wykonaniu Hutnika w mojej ponad dwudziesto-letniej kibicowskiej historii :/
No nie przesadzaj!!!! Nie siegajac daleko w przeszlosc mecz z Kolejarzem sprzed 2 tygodni, albo z Wisla II w pazdzierniku 2006 byly znacznie znacznie gorsze....
Nie bylo milo, ale znajmy miare w krytyce!!!