Transfery 2007/8

Tematy piłkarskie (do 2010 r.)

Moderatorzy: dUfio, majlech

Oświecenia :)

Postautor: Oświecenia :) » pt lip 06, 2007 8:31 pm

Max , nie przesadzaj Jeziorek niech idzie z tego klubu slaby jest i tyle !!!!!!!!! zmiany zmiany i jeszcze raz zmiany

Awatar użytkownika
MarianHKS

Postautor: MarianHKS » pt lip 06, 2007 9:55 pm

ponieważ Max nie liczy sie jak bramkarz broni na treningu ,a liczy sie to jak radzi sobie w sytuacji stresowej czytaj meczu ,on nie radzi sobie wcale ,a każdy strzał ,dośrodkowanie ,czy wykop z Jeziorkiem w roli głównej jest dla ,niektórych widzów psychicznie nie do przezycia.. Zawału moźna dostać, a za Sotnickim płakał też nie będę jak sobie przypomne jego puszczone bramki tomi go wcale nie szkoda,w tym sezonie moze i "baboli" nie puszczał ale co tu soe oszukiwać po oknach też nie latał i nie wyciągał piłek niewiadomo jakich:)
Hutnik Centrum B

Oro

Postautor: Oro » pt lip 06, 2007 11:07 pm

No jak Soto baboli nie puszczal, to ja pare lat na mecze innego klubu niz przedmowca chodze ;> Moim zdaniem on byl slaby i kazdy jego wykop mnie o zawal przyprawial. On byl slaby, a Jeziorek.... jeszcze slabszy. Swego czasu uslyszalem na trybunie honorowej w momencie kiedy Soto byl kontuzjowany i musial bronic Jezior : "Nie dosc, ze normalnie mamy pol bramkarza, to ten, to tyle co recznik na poprzecce powiesic." Obrazowo i przesadnie, tym niemniej nieco w tym racji jest i mysle, ze lepszych, albo chociaz rownych Sotnickiemu bramkarzy jest do znalezienia na peczki.

GallAnonim

Postautor: GallAnonim » pt lip 06, 2007 11:18 pm

szkoda ze Marian pzredwczesnie zakończył piłkarska kariere to nie było by problemu :P(pozdro Maniek).. a tak powaznie to z Techamńskim nie robcie sobie zartów jeszce nie teraz... a Soto - zaden wielki bramkarz duzo takich i lepszych od niego w naszej 3 Lidze. Pozdro.

Awatar użytkownika
Michas

Postautor: Michas » sob lip 07, 2007 9:45 am

Dokładnie. Trzeba podziękować Waldkowi za te pare lat gry, ale myśle, że znajdzie się następca. Nie szkoda mi go wcale.
KTO KOCHA TEN WIERZY!!!

vitoss

Postautor: vitoss » sob lip 07, 2007 10:34 am

A mi go szkoda bo jak sobie pomysle ze sie nie wzmocnimy bramkarzem [ tez tak moze byc] i w pierwsym skladzie bedzie bronil Jeziorek to juz dostaje nerwicy choc ten sezon sie jescze nie zaczal

Awatar użytkownika
MarianHKS

Postautor: MarianHKS » sob lip 07, 2007 11:32 am

GallAnonim - jak mi załatwisz kontrakt to moge wrócić tylko trzeba by jeszcze jednego trenera specjalnie dla mnie ,dobrego speca od zbijania kilogramów hehe
Hutnik Centrum B

GallAnonim

Postautor: GallAnonim » sob lip 07, 2007 12:12 pm

Marian myśle ze juz za późno, postawiłes na nauke , Twój wybór...a co do tuszy toz to same mieśnie są .Dobra koniec zasmiecania, reszta na priv. pozdro dla kumatych. KMWTW:D

Fan Hutnika

Postautor: Fan Hutnika » wt lip 10, 2007 11:56 am

http://www.kmitazabierzow.pl/index.php? ... all&no=336

Stolarz wolny ,murzynek wolny
przydaliby sie nam

Awatar użytkownika
KonradHKS

Postautor: KonradHKS » wt lip 10, 2007 12:00 pm

http://www.hutnik-krakow.pl/show.php?id ... 1048&fpg=0

Wydaje się to całkiem niezły transfer :wink: Czołowy zawodnik w czołowej drużynie IV Ligowej to jak na ambicje naszego zarzadku nieżłu transfer...Moim zdaniem przydał by się jednak jakiś środkowy pomocnik i jakby nikogog nie sprzedali ( :lol: ) to mozna by o tą II lige powalczyć;] Trzeba jeszcze trzymac kciuki żeby Kmita byl w 2 lidze to ubędzie groźny rywal :)

Awatar użytkownika
CENTRUM D NH

Postautor: CENTRUM D NH » wt lip 10, 2007 12:28 pm

Na tą chwilę zawodnikami Kmity są:
bramkarze: Różalski, Wróbel
obrońcy: Jędrszczyk, Kocis, Zontek, Pokrywka, Ibrahim, Krauz, Kozubowski
pomocnicy: Bębenek, Ankowski, Gajek
napastnicy: Fabianowski, Chlipała, Kajca, Woniakowski, Asseh
W drużynie będą również występować najlepsi juniorzy z drużyny, która wywalczyła awans do I ligi.

A gdzie Romuzga ??
Każdy Głos, Każdy Cios Oddany Za Ten Klub, Za Te Barwy HKS !!!

Fan Hutnika

Postautor: Fan Hutnika » wt lip 10, 2007 12:52 pm

pisza na www.hutnik-krakow.pl ze u nas ,ale kazdy sobie moze tam jaja robic bo nie trzeba miec loginu

GallAnonim

Postautor: GallAnonim » wt lip 10, 2007 2:40 pm

CENTRUM D NH pisze:Na tą chwilę zawodnikami Kmity są:
bramkarze: Różalski, Wróbel
obrońcy: Jędrszczyk, Kocis, Zontek, Pokrywka, Ibrahim, Krauz, Kozubowski
pomocnicy: Bębenek, Ankowski, Gajek
napastnicy:Fabianowski, Chlipała, Kajca, Woniakowski, Asseh
W drużynie będą również występować najlepsi juniorzy z drużyny, która wywalczyła awans do I ligi.

A gdzie Romuzga ??

a gdzie Wasyl ?

Awatar użytkownika
Michas

Postautor: Michas » wt lip 10, 2007 4:07 pm

Co do Romuzgi to podobno u nas. Stolarz też niech wróci, może i pije ale jak dla mnie to by się napewno przydał. Lepszy jest od Świerczyńskiego na 100%. Wasyl też przecież jest u nas.
Nie ma na tym forum kogoś kto był na jakimś treningu??
KTO KOCHA TEN WIERZY!!!

flagus

Postautor: flagus » wt lip 10, 2007 4:54 pm

Dokładnie, jak mamy nie mieć nikogo a mieć Stolarza, to ja bardzo proszę żeby Michał wrócił na stare śmieci.
http://www.pajacyk.pl
http://www.pustamiska.pl
Jedno kliknięcie dziennie --- to chyba niewiele.