Dobra Panowie jedziemy z nimi
Zaczynam grac.....
PIŁKA NOZNA-FAJNA GIERKA!
Moderator: dUfio
luko pisze:ale mi nie chdozi o karne tylkos ama gre :_) bo karne to rozgryzlem chdozimi mi o gre cz probowqac trafiac w rogi czy nie konczienie mzoe ktos ma jaaks taktyke ?:)
Co do gry to nie ma konkretnej taktyki chociaz ja 75% strzałów celnych wykonuje w prawe okienko a 25% w lewe.W prawe lepiej i pewniej siedzą

Zgadza sie PrEdAtOr
nh i hks ładnie wymiatają - wielkie dzieki panowie
Jutro do południa jak mozecie to grajcie-mamy przewage ale trzeba ja kontrolowac bo Chicago cały czas gra i ostro cisnie
Ja bede grał po południu.
Jutro ostatni dzien gry<gra konczy sie o 21:00> tak wiec trzeba sie sprężyc zeby nie zaprzepaścić tylu punktów i tej przewagi...............
nh i hks ładnie wymiatają - wielkie dzieki panowie
Jutro do południa jak mozecie to grajcie-mamy przewage ale trzeba ja kontrolowac bo Chicago cały czas gra i ostro cisnie
Ja bede grał po południu.
Jutro ostatni dzien gry<gra konczy sie o 21:00> tak wiec trzeba sie sprężyc zeby nie zaprzepaścić tylu punktów i tej przewagi...............
Witam.
W poprzednim tygodniu nie mogłem grać i niestety przegraliśmy
Najbardziej szkoda serii 28 wygranych z rzędu-trudno ....
Myśle ze w tym tygodniu zrewanżujemy sie drużynie Chicago <która od dwóch tygodni zaskakujaco dobrze gra > Myśle ze teraz co tydzień nie bedzie nudno i rywalizacja na pewno bedzie-w ostatniej kolejce bylismy dopiero na 3 miejscu.......
Nh i Hks licze na Wasza pomoc tak jak w przedostatniej kolejce
Ja dzis zaczynam grac od ok 17
Jedziemy z nimi.......
Link do gry -> http://www.playforyourclub.com/play16.php
POZDRAWIAM
W poprzednim tygodniu nie mogłem grać i niestety przegraliśmy

Myśle ze w tym tygodniu zrewanżujemy sie drużynie Chicago <która od dwóch tygodni zaskakujaco dobrze gra > Myśle ze teraz co tydzień nie bedzie nudno i rywalizacja na pewno bedzie-w ostatniej kolejce bylismy dopiero na 3 miejscu.......
Nh i Hks licze na Wasza pomoc tak jak w przedostatniej kolejce

Ja dzis zaczynam grac od ok 17
Jedziemy z nimi.......
Link do gry -> http://www.playforyourclub.com/play16.php
POZDRAWIAM
luko pisze:Fajnie ze wrociles probowalem cos dzdzialac wczoraj i dzisiaj ale ciezko jestmoj nick to luk wiec do roboty panowie
LUK piekna sprawa ze grasz i tyle punktów natrzaskałeś<1 miejsce na liscie indywidualnych strzelców http://www.playforyourclub.com/pfyc_pla ... y.php?l=15 i przeszło 9 mln zdobytych-naprawde super wyniki> - gratulacje i wieeeelkie dzięki za gre.Bez Ciebie cięzko byłoby wygrać w tej kolejce.Oby tak dalej.
Dajemy panowie w tej kolejce musimy wygrac i zrewanzowac sie za ubiegłotygodniową porażkę.......
LUK jeszcze raz wielkie dzięki za gre!!!!
89 zwyciestwo dla Chivasków to przede wszystkim Twoje zwycięstwo.
Nigdy bym sie nie spodziewał ze natrzaskasz tyle punktów-przeszło 15 milionów
jestem w szoku-jestes na pierwszym miejscu na liscie indywidualnych strzelców , ja mam drugie
Oby tak dalej w kolejnych kolejkach i zwycięstwa będa nasze.W tej kolejce nie daliśmy szans Chicago choć we wtorek rano to oni prowadzili....
Tak wiec za tydzień jesli bedziesz grał tak jak w tej kolejce plus ja i inni i będzie kolejna wygrana<choć wiem ze za tydzien Chicago bardziej pocisnie niż teraz>
Pozdrawiam i dziekuje równiez innym którzy grali dla naszej druzynki
P.S.jeszcze małe pytanko do Ciebie Luko jaki jest Twój najlepszy rekordzik w tej gierce?
89 zwyciestwo dla Chivasków to przede wszystkim Twoje zwycięstwo.
Nigdy bym sie nie spodziewał ze natrzaskasz tyle punktów-przeszło 15 milionów

Oby tak dalej w kolejnych kolejkach i zwycięstwa będa nasze.W tej kolejce nie daliśmy szans Chicago choć we wtorek rano to oni prowadzili....
Tak wiec za tydzień jesli bedziesz grał tak jak w tej kolejce plus ja i inni i będzie kolejna wygrana<choć wiem ze za tydzien Chicago bardziej pocisnie niż teraz>
Pozdrawiam i dziekuje równiez innym którzy grali dla naszej druzynki
P.S.jeszcze małe pytanko do Ciebie Luko jaki jest Twój najlepszy rekordzik w tej gierce?
luko pisze:140 z groszami
To naprawde niezły rekordzik.Mi w tej kolejce jesli chodzi o rekordy szło fatalnie<mój rekordzik ogólny w tej grze wynosi 462 tys > ale udało mi sie pobic taki rekordzik:

Miałem 15 piłek i 106.600 tys i szybko nacisnałem PRINT SCREENA i dobrze gdyz nastepnej piłki nie strzeliłem a później szło mi juz fatalnie-ugrałem cos koło 230 tys.Wczesniejszy rekord bez starcenia piłki wynosił cos koło 70-80 tys
Ogólnie najważniejsze ze wygralismy i zrewanżowaliśmy sie im za zeszłotygodniową porażke.
Do zobaczenia w poniedziałek
POZDRAWIAM