Moderator: dUfio
Perła17 pisze:R*K*S pisze:Perła17 pisze:Ja sobie troszeczki pogralem, obecnie moj rekord wynosi 102625
Fajnie ze grasz Perła17.
Jesli mozna wiedzieć pod jakim nickiem?
Rekordzik jak na poczatek gry bardzo ładny
pod nickiem hks, a to nie jest poczatek bo juz wczesniej gralem
NH Power pisze:kurwa jak sie strzela te karne![]()
R*K*S pisze:NH Power pisze:kurwa jak sie strzela te karne![]()
MóJ CYTAT Z WCZESNIEJSZYCH POSTóW:
"ja juz wiem jak strzelac 10/10 karne to wybieram zawsze za max liczbe pkt.Jesli ugrasz powyzej 60.000 tys masz karnego za 40 tys i szybko mozesz zdobyc<jak oczewiscie strzelisz> 100.000tys.
Aby strzelic karnego nalezy obrac jeden z rogów i gdy strzałka jest mniej wiecej na trzy czwarte napisu SHOTS nalezy przytrzymac na sekunde myszka i strzelic-tak sie reguluje wysokosc strzału.Na poczatku mało karnych mi wchodziło a teraz prawie kazdy "
PrEdAtOr pisze:R*K*S pisze:NH Power pisze:kurwa jak sie strzela te karne![]()
MóJ CYTAT Z WCZESNIEJSZYCH POSTóW:
"ja juz wiem jak strzelac 10/10 karne to wybieram zawsze za max liczbe pkt.Jesli ugrasz powyzej 60.000 tys masz karnego za 40 tys i szybko mozesz zdobyc<jak oczewiscie strzelisz> 100.000tys.
Aby strzelic karnego nalezy obrac jeden z rogów i gdy strzałka jest mniej wiecej na trzy czwarte napisu SHOTS nalezy przytrzymac na sekunde myszka i strzelic-tak sie reguluje wysokosc strzału.Na poczatku mało karnych mi wchodziło a teraz prawie kazdy "
gdzie ty tam masz jakis napis shoot?
ja wiem tylko ze trzeba klikac w pilke zeby ja w ogole kopnal, ale trafic bramke, to trafiam +\- 4/15
luko pisze:no to teraz chodzby grali do wieczora to juz nie nadrobia