Trener Hutnika .

Tematy piłkarskie (do 2010 r.)

Moderatorzy: dUfio, majlech

Awatar użytkownika
bolaj

Postautor: bolaj » pn wrz 03, 2007 11:41 pm

nokaut pisze:Zrozum, ze trzeba kogoś nowego co "kopnie" z buta i wypi*** w powietrze ten cały burdel, tak żeby zaczęło się coś dziać, a nie następnego krasnoludka... to tak jakbyś za Lecha Kaczyńskiego dawał jego "super" brata Jarka

1. A co niby trener może zrobic?? Najwyżej zgłosić zapotrzebownaie na zawodnika. A Zarządowi to może najwyżej bić pokłony
2. Wcale nie mówię ze głosowałbym na PiS, ale: każdy wie że premier to " mądrzejszy z braci, Jarosław". Zresztą sam chcialbym byc taki obrotny jak kaczyńscy. dwie najważniejsze osoby w państwie. prezydent i premier. Słabo. Więc pisanie postów typu "super" brat Jarek jest troszkę nie na miejscu, bo w porównaniu do nich to jesteśmy daleko za murzynami. Jeśli zsumujemy nasze pozycje społeczne.
edit: a na koniec ot, to nie piszę tego dla uruchamiania lawiny postów typu PO jest super lid do dupy. chodzi mi o to zeby szanować ludzi za ich osiągnięcia. Nawet ten niby jełop Roman giertych jest prawnikiem z wykształcenia. Więc jednak coś tam ma oleju w głowie. A my ich oceniamy rpzez pryzmat wiadomośc, faktów, wydarzeń, bo pewnie nikt z nas nawet nie zapoznawał się z programem politycznym partii tych ludzi
za mamusię, za tatusia, za HUTNICZKA

Marcin_SuchaBeskidzka

Postautor: Marcin_SuchaBeskidzka » wt wrz 04, 2007 12:15 am

majlech pisze: Mimo powszechnehj krytyki trener Kruk przy zmianach kadrowych i oslabieniach staral sie cos z tej druzyny wycisnac.
W mojej pamieci ten rok z Krukiem zapisze sie lepiej niz ostatnie dwa lata z Kasperczykiem.

Brawo. Gratuluję odwagi.

mr.Vitaminka

Postautor: mr.Vitaminka » wt wrz 04, 2007 10:27 am

Brawo! Kruczek wróć!
Wawrów! <oklaski> Wawrów!

BuA SPW

Postautor: BuA SPW » wt wrz 04, 2007 11:00 am

bolaj pisze:
nokaut pisze:Zrozum, ze trzeba kogoś nowego co "kopnie" z buta i wypi*** w powietrze ten cały burdel, tak żeby zaczęło się coś dziać, a nie następnego krasnoludka... to tak jakbyś za Lecha Kaczyńskiego dawał jego "super" brata Jarka

1. A co niby trener może zrobic?? Najwyżej zgłosić zapotrzebownaie na zawodnika. A Zarządowi to może najwyżej bić pokłony
2. Wcale nie mówię ze głosowałbym na PiS, ale: każdy wie że premier to " mądrzejszy z braci, Jarosław". Zresztą sam chcialbym byc taki obrotny jak kaczyńscy. dwie najważniejsze osoby w państwie. prezydent i premier. Słabo. Więc pisanie postów typu "super" brat Jarek jest troszkę nie na miejscu, bo w porównaniu do nich to jesteśmy daleko za murzynami. Jeśli zsumujemy nasze pozycje społeczne.
edit: a na koniec ot, to nie piszę tego dla uruchamiania lawiny postów typu PO jest super lid do dupy. chodzi mi o to zeby szanować ludzi za ich osiągnięcia. Nawet ten niby jełop Roman giertych jest prawnikiem z wykształcenia. Więc jednak coś tam ma oleju w głowie. A my ich oceniamy rpzez pryzmat wiadomośc, faktów, wydarzeń, bo pewnie nikt z nas nawet nie zapoznawał się z programem politycznym partii tych ludzi
a co to ma wspólnego z naszym byłym (uff!wreszcie) trenerem?

lucero

Postautor: lucero » wt wrz 04, 2007 12:47 pm

Zajebiscie, w takim razie zostawmy Kruka bo byl lepszy od Kasperczyka. Od dzisiaj mamy juz sie tylko porownywac do najslabszych opcji? ja bym wolal, abysmy wreszcie zaczeli patrzec do gory a nie w dol. Kasperczyk fajny chlop, ale trenerka wychodzila mu srednio, ale to nie oznacza, iz nalezy trzymac Kruka, nawet jezeli bylby troche lepszy. Od 3 lat gramy kiszke na maksa i wypadaloby znalezc kogos z jakakolwiek wizja dla tego zespolu

94HKSNH

Postautor: 94HKSNH » wt wrz 04, 2007 1:09 pm

Nie zostawimy kruka bo klub to tez kibice, a jesli kibice chca zmiany trenera to trzeba to uszanować, mysle ze Wójs da rade na tym stanowisku, a drugim trenerem jest byly trener w Cracovi ( taka informacja ) btw: co sadzicie o tym ze sie osmieszamy, dajac wchodzic na stadion najebanym ludziom ze szok ? Rozumiem piwko itp, ale jak przez 30 minut slysze, KRUK TY SKURWYSYNU, KRUK TY CHUJU, LIPECKI SKURWYSYNIE, KRUK CHUJU JEBANY to mi sie nie dobrze robi bo chlopakom tak nie pomozemy.. ciesze sie ze wreszcie tadek kaczor uspokoil tego zajebanego typa i mozna bylo wreszcie popatrzec na nasza marna gre.. szkoda ze 3 liga to nie pierwsza, i nie mamy teraz dwoch tygodni na to aby wojs zaczal dzialac, mysle ze jak teraz przyjdzie zwyciestwo, to i przyjdzie forma.

94HKSNH

Postautor: 94HKSNH » wt wrz 04, 2007 1:10 pm

oczywiscie nie mowie ze lipecki swoim zachowaniem nie zasluguje na wyzywanie, ale nie podczas meczu..
dlaczego ? Bo np. kowalski specialnie jezdzil do warszawy zalatwiac dla niego papiery, licencje a on sobie 'tak' przeszedl do wieliczki bo tam wiecej pieniedzy ; ) żałosne..

Oro

Postautor: Oro » wt wrz 04, 2007 1:32 pm

Marcin_SuchaBeskidzka pisze:
majlech pisze: Mimo powszechnehj krytyki trener Kruk przy zmianach kadrowych i oslabieniach staral sie cos z tej druzyny wycisnac.
W mojej pamieci ten rok z Krukiem zapisze sie lepiej niz ostatnie dwa lata z Kasperczykiem.

Brawo. Gratuluję odwagi.

Marcinie, Twoj glos ostatnio rzadko i tak jakby nieco z offu :)
A do tematu - Kruk mial wiecej szczescia niz rozumu. Co nie zmienia faktu, ze przy Kruku, w poprzednim sezonie w pierwszej rundzie mialem chwile, kiedy czulem, ze ten zespol o cos walczy, ze na cos go stac. Jednak już runda wiosenna poprzedniego sezonu nakazywala powaznie zastanowic sie nad przyszloscia instruktora, pierwsze 3 mecze obecnego sezonu przelały czarę goryczy. I trzeba się tylko zastanowić, kto teraz będzie chętny objąć tę druzyne,bez mozliwosci transferów, przygotowania po swojemu i na pewno nieco rozbita po 3 wdupionych z rzędu meczach - Wójs może być strażakiem przez tydzień i mało mnie obchodzi, że "swój": ja nie potrzebuję "swojego" na ławce drużyny, ja potrzebuje na niej dobrego. Jeden swój nas trenował kilka lat, co najmniej o połowę tego czasu za długo, bo z takimi zawodnikami, jakich wtedy miał Kasper, to awans powinien być w cuglach. Dlatego powtórzę: co z tego, że swój, jeżeli nieudacznik.

Awatar użytkownika
NH Power

Postautor: NH Power » wt wrz 04, 2007 2:39 pm

dobra KURWA ale ty piszesz TYLKO to jedno zdanie wiec moze postaraj sie i kurwa napisz wreszcie coś innego bo tylko krytykujesz wszystko :!: wiem że masz swoje teorie są one wręcz zajebiste więc idź i zatrudnij wdg. siebie zajebistego trenera i bedzie dobry j nic nie pisz jak masz pierdolić to samo po raz 388... tyle ode mnie... :roll:
Power =
n U 1. (authority, control)władza; in ~ u władzy: the party in ~ partia rządząca; balance of ~ równowaga sił. 2. (vigour, strength)moc, potęga, siła. 3. (ability, capacity) zdolność;

czyli mówiąc po prostu "NH Power" = Hutnik

94HKSNH

Postautor: 94HKSNH » wt wrz 04, 2007 2:55 pm

kurwa odrazu benhakkera zatrudnij.

pawelhks

Postautor: pawelhks » wt wrz 04, 2007 3:02 pm

Moze bysmy tak rywalizowali na argumenty, a nie na ilosc KUREW w postach?

vitoss

Postautor: vitoss » wt wrz 04, 2007 5:39 pm

A kogo wy proponujecie na stanowisku trenera ??
moze Piotr Kocąb by sie u nas sprawdzil ??
ogolnie to wolalbym jakiegos mlodego trenera ktory chce cos osiagnac.

nokaut

Postautor: nokaut » wt wrz 04, 2007 7:12 pm

bolaj pisze:1. A co niby trener może zrobic?? Najwyżej zgłosić zapotrzebownaie na zawodnika. A Zarządowi to może najwyżej bić pokłony

Tak się składa że to od TRENERA zależy większość w tej drużynie, popatrz na składy innych drużyn, na tym poziomie rozgrywek nie ma większych różnic kadrowych...
Wiara Czyni Cuda
Hutnik NovaHuta

Awatar użytkownika
BOBASBK

Postautor: BOBASBK » wt wrz 04, 2007 7:50 pm

Trzy mecze , tyle samo porażek.W tej sytuacji zareagować postanowił zarząd klubu - wczoraj z funkcji trenera Hutnika Krakow odwołany został Ryszard Kruk. - Na takiej decyzji zaważyły słabe wyniki zespołu. Zakładany plan- czyli awans do nowej drugiej ligi- jest już mocno zagrożony. Podczas wczoraszej rozmowy nie doczekaliśmy się od pana Kruka jednoznacznego stanowiska co do przyszłości. Drużyna personalnie nie jest słabsza niż w poprzednim sezonie.Wspólnie z trenerem szukaliśmy przyczyn takiego stanu rzeczy i sposobu na poprawę. Nie zarysował się konkretny pomysł.Takiego stanu rzeczy kontynuować nie można, nie mając żadnej gwarancji poprawy- mówi prezes Czesław Skowronek.

Lekiem na całe zło ma być Kordian Wójs, dotychczasowy asystent Kruka. To jemu powierzoona została funkcja pierwszego trenera.- Pan Wójs w biegu przejmuje zespól. Za dwa , trzy dni przedstawi dokładnie swoje spostrzeżenia. Wtedy też zostanie podpisana umowa. Nowy trener widzi możliwość poprawy gry i wyników zespołu. To chyba oczywiste. Przecież nikt nikomu nie daje pracy tylko po to ,żeby do niej chodził. Należy osiągać odpowiednie wyniki - dodaje prezes.

zrodło Gazeta Krakowska

1 Prezes przedstawił zakładany plan...awans do 2 ligi.
2 Dotyczy też Zarządu - prawda panie prezesie..:lol: :lol: :lol:

Hutnik Kraków: Wójs na próbę.

Po porażce (0:1) z Górnikiem Wieliczka zarząd Hutnika Kraków zwolnił trenera Ryszarda Kruka. Jego obowiązki przejął jego asystent Kordian Wójs.
Nowy trener ma dwa tygodnie na poprawienie wyników zespołu, który jeszcze nie zdobył nawet punktu w tym sezonie.

Źródło: Gazeta Wyborcza Kraków

To dostał dwa tygodnie :shock:
Hutnik Kraków

Marcin_SuchaBeskidzka

Postautor: Marcin_SuchaBeskidzka » wt wrz 04, 2007 11:12 pm

Oro pisze: Co nie zmienia faktu, ze przy Kruku, w poprzednim sezonie w pierwszej rundzie mialem chwile, kiedy czulem, ze ten zespol o cos walczy, ze na cos go stac. (...) Jeden swój nas trenował kilka lat, co najmniej o połowę tego czasu za długo, bo z takimi zawodnikami, jakich wtedy miał Kasper, to awans powinien być w cuglach.

No dokładnie o to i tylko o to mi chodzi, a nie o pozostawianie Kruka na stanowisku. I właśnie dlatego w pełni podpisuję się pod słowami:

"Mimo powszechnej krytyki trener Kruk przy zmianach kadrowych i oslabieniach staral sie cos z tej druzyny wycisnac.
W mojej pamieci ten rok z Krukiem zapisze sie lepiej niz ostatnie dwa lata z Kasperczykiem."

A co to "pisania z offu". Tak, masz rację - ja się już po prostu pozbyłem jakichkolwiek złudzeń. Pozbyłem się ich przed rundą wiosenną poprzedniego sezonu, kiedy to - wg mnie - w 70 % dzięku Krukowi i 30 % dzięki szczęściu mieliśmy tak dobrą pozycję wyjściową do rundy wiosennej jak nigdy wcześniej. Trener i piłkarze zrobili jesienią więcej niż można było realnie oczykiwać i teraz wszystko zależało od zarządu. Zarząd nie zrobił NIC. Skład nie tylko że nie został wzmocniony, ale przeciwnie - osłabiony i dla mnie od początku było jasne, jak to się wiosną skończy. Dlatego przestałem się wypowiadać, po doszedłem do wniosku, że to nie ma sensu, po prostu szkoda czasu. Dopóki nie zajdą jakieś rewolucyjne zmiany w klubie (a nic nie wskazuje na to, by kiedykolwiek zaszły) sytuacja Hutnika na pewno zmianie na lepsze nie ulegnie.

Dlatego może nawet dobrze byłoby, żeby wrócił Kasperczyk. Sportowo w tym klubie nie będzie lepiej nawet gdyby przyszedł Mourinho, więc w sumie nie ma znaczenia, kto będzie Hutnika trenował, a jeśli będzie to ktoś, kto umie przypodobać się części kibiców i to tych kibiców uszczęśliwi, to czemu nie? Niech się cieszą - dobrze mieć trochę radości w życiu... A że gra Hutnika będzie prawdopodobnie bardzo kiepska? Tak czy siak dobra nie będzie, więc jakie to ma znaczenie...

To tyle z mojej strony.