Ogólnohutnicza pomoc
Moderator: dUfio
-
Jeśli można Was prosić, to dopisujcie się pod tym adresem:
http://groble-protest.lua.pl/viewpage.php?page_id=15
dzięki!
http://groble-protest.lua.pl/viewpage.php?page_id=15
dzięki!
ej H. a ten protest to odnośnie czego?? bo niekumaty jestem w tej sprawie
to ma być protest przeciwko budowie parkingu?? Jeśli tak to mam ten cały protest w DUPIE. Każdy kto choć raz musiał jechać autem w stronę rynku i tam gdzieś szukał miejsca do zaparkowania podzieli moje zdanie.
to ma być protest przeciwko budowie parkingu?? Jeśli tak to mam ten cały protest w DUPIE. Każdy kto choć raz musiał jechać autem w stronę rynku i tam gdzieś szukał miejsca do zaparkowania podzieli moje zdanie.
za mamusię, za tatusia, za HUTNICZKA
-
dokladnie, kiedys na tvp3 byl o tym reportaz i wypowiadala sie jaka prezes stowarzyszenia mieszkancow i powiedziala 'my chcemy tego parkingu tylko nie u nas'
no smiech na sali kurwa. w ktorejs gazecie tez o tym czytalem ze wiekszosc inwestycji jest paralizowana przez takie wlasnie protesty, takze jebac go

Rafał_Hutnik pisze:dokladnie, kiedys na tvp3 byl o tym reportaz i wypowiadala sie jaka prezes stowarzyszenia mieszkancow i powiedziala 'my chcemy tego parkingu tylko nie u nas'no smiech na sali kurwa. w ktorejs gazecie tez o tym czytalem ze wiekszosc inwestycji jest paralizowana przez takie wlasnie protesty, takze jebac go
1. nie wiadomo jakie będą ceny za parkowanie. Oni chcą wprowadzić monopol na parkowanie w Starym mieście. Co mają na to powiedzieć mieszkańcy, którzy będą musieli zapłacić grubą kase za parkowanie?
2. cały świat wycofał się z budowy podziemnych parkingów. Jak narazie leją beton do jakiegoś rowu, i cały czas wylewa sie skądś woda. Być może teren jest podmokły?
Póki co można stanąć na taniej karcie postojowej, a później juz nie bedzie mozna.
co do reportazu to on wlasnie jest na stronce w bocznym menu

-
dzieki
Ostatnio zmieniony wt paź 30, 2007 4:36 pm przez big ben hgw, łącznie zmieniany 1 raz.
naszym klubem HKS, kazdy w Hucie o tym wie, ze najlepszy w Polsce jest...nasz Hutniczek HKS...
big ben hgw pisze:Mam dwie sprawy
1)Czy mial ktos z was do czynienia z firma NEOVISION / SKANDIA? Jak cos to priw.
2) Ma ktos z was aktywne konto/login na forum kibice.net ?
ad1 http://forum.o2.pl/temat.php?id_p=4421247
pzdr Osiek
huteusz pisze:Rafał_Hutnik pisze:dokladnie, kiedys na tvp3 byl o tym reportaz i wypowiadala sie jaka prezes stowarzyszenia mieszkancow i powiedziala 'my chcemy tego parkingu tylko nie u nas'no smiech na sali kurwa. w ktorejs gazecie tez o tym czytalem ze wiekszosc inwestycji jest paralizowana przez takie wlasnie protesty, takze jebac go
2. cały świat wycofał się z budowy podziemnych parkingów. Jak narazie leją beton do jakiegoś rowu, i cały czas wylewa sie skądś woda. Być może teren jest podmokły?
Póki co można stanąć na taniej karcie postojowej, a później juz nie bedzie mozna.
dla mnie parking podziemny jest bardzo dobry zobacz plusy sam place za parking podziemny chociaz mam na osiedlu pod blokiem normalny
ale po 1 boje sie ze go porysuja ciawki a po 2 samochod garazowany bo tak to mozna nazwac(bo jest pod zadaszeniem) to same plusy w pozniejszej sprzedazy

"Huto Dzielnico Ma Pokaz Chamom Jak W Pilke Sie Gra"