POCZYNANIA KLUBU zima 07/08
HAMAS :Ja nie szydzę że to wyrzucenie kasy w błoto, ogólnie ścianka dla mnie OK ładny kompleks nikomu nie szkodzi a może sie przydać i paru ludziom sprawić frajdę, chodziło mi o to że pan prezes jak nie będzie nic działał to będzie musiał na nią wyjść a potem ewentualnie z niej........ spaść (no chyba że ma licencję jakąś) - pozdrawiam wszystkich sympatyków
A mnie ciekawi fakt czemu nikt jeszcze nic nie zrobił ze starym lodowiskiem za halą. Nie wiem czy do Hutnika czy Tomexu należą te tereny, ale był by to napewno lepszy interes.dzuhas pisze: Hutnik ma bardzo rozlegle obiekty i trzeba je jakos zagospodarowac
"Mnie sprawy tych dzikusów nie obchodzą. Ja jestem chrześcijaninem" - Zakari Lambo
Michas pisze:To prawda lodowisko by się przydało. Mamy tylko jedno w Krakowie i napewno sporo ludzi by przychodziło
odkryte/wpół odkryte przynajmniej 3 więc cudów bym się nie spodziewał.był kiedyś pomysł np. lodowiska na placu c. ale nie przeszło - wg mnie ten interes ledwie by zarabiał sam n asiebie
być HUTNIKIEM to być najgorętszym
ten kawałek męczy niekumatych
Cato pisze:Michas pisze:To prawda lodowisko by się przydało. Mamy tylko jedno w Krakowie i napewno sporo ludzi by przychodziło
odkryte/wpół odkryte przynajmniej 3 więc cudów bym się nie spodziewał.był kiedyś pomysł np. lodowiska na placu c. ale nie przeszło - wg mnie ten interes ledwie by zarabiał sam n asiebie
pozatym lodowisko jest w oplakanym stanie i zeby dalo sie je w jakikolwiek sposob uzytkowac to trzeba by wlozyc w to sporo pieniedzy, a ze w Klubie ich nie ma to sprawe lodowiska mozna odlozyc na lepsze czasy...
- Lukasz_HKS
vitoss pisze:Przy m1 jest syntetyczne strasznie do dupy , a do galeri trzeba dojechac wiec lodowsiko na hutniku z pewnosiac by zarabialo bo wieszkosc ludzi z huty by nie jechalo pod galerie
tak samo jak nie jeździ się na piwo, do sklepów, księgarni, tetru itp. a to wszystko jeest w Hucie..

być HUTNIKIEM to być najgorętszym
Dziewięciu nowych zawodników trenowało z Hutnikiem Kraków
W III-ligowym zespole Hutnika Kraków zanosi się na spore zmiany kadrowe. Podczas pierwszego w tym roku treningu pojawiła się spora grupa zawodników, którzy poddani zostaną sprawdzianom. Liczniejsza jednak jest grupa graczy, którzy opuszczą tej zimy zespół.
Wśród nich są: najlepszy strzelec Paweł Wasilewski, bramkarze - Tomasz Grabowski i Paweł Pacanowski oraz Piotr Błachacz, Łukasz Dębski, Piotr Świerczyński, Paweł Przebinda. Do innych klubów mają zostać wypożyczeni: Piotr Gładysz, Szymon Kiwacki i Mateusz Niechciał.
Spośród nowych postaci najliczniej byli reprezentowani bramkarze. Dwaj z nich to Rafał Brzeziański i Marek Pączek z Cracovii, a trzeci to Kamil Gąsior ze Spartaka Charsznica.
Wśród pozostałych nowych twarzy, które pojawiły się na treningu, najbardziej doświadczonym graczem jest Michał Janicki ze Stali Stalowa Wola. Pozostali testowani zawodnicy to: Marcin Czech z Prądniczanki Kraków, Piotr Kasprzyk z Bocheńskiego KS, Paweł Pyciak z Clepardii Kraków i Marek Zagrodzki ze Słomniczanki Słomniki.
Wzmocnieniem powinien być Tadeusz Kaczor, który powraca po ponadrocznym leczeniu. - Będziemy szybko chcieli dokonać selekcji - mówi trener Albin Mikulski. - Ci, którzy pozostaną, muszą być wzmocnieniem, bo młodych uzdolnionych graczy mamy w klubie.
Pracę w Hutniku podjął Leszek Janiczak, który będzie koordynatorem sportowym klubu. W rundzie jesiennej był trenerem Karpat Siepraw.
źródło: Gazeta Krakowska
W III-ligowym zespole Hutnika Kraków zanosi się na spore zmiany kadrowe. Podczas pierwszego w tym roku treningu pojawiła się spora grupa zawodników, którzy poddani zostaną sprawdzianom. Liczniejsza jednak jest grupa graczy, którzy opuszczą tej zimy zespół.
Wśród nich są: najlepszy strzelec Paweł Wasilewski, bramkarze - Tomasz Grabowski i Paweł Pacanowski oraz Piotr Błachacz, Łukasz Dębski, Piotr Świerczyński, Paweł Przebinda. Do innych klubów mają zostać wypożyczeni: Piotr Gładysz, Szymon Kiwacki i Mateusz Niechciał.
Spośród nowych postaci najliczniej byli reprezentowani bramkarze. Dwaj z nich to Rafał Brzeziański i Marek Pączek z Cracovii, a trzeci to Kamil Gąsior ze Spartaka Charsznica.
Wśród pozostałych nowych twarzy, które pojawiły się na treningu, najbardziej doświadczonym graczem jest Michał Janicki ze Stali Stalowa Wola. Pozostali testowani zawodnicy to: Marcin Czech z Prądniczanki Kraków, Piotr Kasprzyk z Bocheńskiego KS, Paweł Pyciak z Clepardii Kraków i Marek Zagrodzki ze Słomniczanki Słomniki.
Wzmocnieniem powinien być Tadeusz Kaczor, który powraca po ponadrocznym leczeniu. - Będziemy szybko chcieli dokonać selekcji - mówi trener Albin Mikulski. - Ci, którzy pozostaną, muszą być wzmocnieniem, bo młodych uzdolnionych graczy mamy w klubie.
Pracę w Hutniku podjął Leszek Janiczak, który będzie koordynatorem sportowym klubu. W rundzie jesiennej był trenerem Karpat Siepraw.
źródło: Gazeta Krakowska