POCZYNANIA KLUBU zima 07/08

Tematy piłkarskie (do 2010 r.)

Moderatorzy: dUfio, majlech

wojo77

Postautor: wojo77 » pt sty 04, 2008 11:46 pm

HAMAS :Ja nie szydzę że to wyrzucenie kasy w błoto, ogólnie ścianka dla mnie OK ładny kompleks nikomu nie szkodzi a może sie przydać i paru ludziom sprawić frajdę, chodziło mi o to że pan prezes jak nie będzie nic działał to będzie musiał na nią wyjść a potem ewentualnie z niej........ spaść (no chyba że ma licencję jakąś) - pozdrawiam wszystkich sympatyków

Junior

Postautor: Junior » sob sty 05, 2008 12:10 am

Spokój Hamas
"Hutniczy chłopie bądź na Topie"

dzuhas
Kontakt:

Postautor: dzuhas » sob sty 05, 2008 8:12 am

Hamas ja nie wiem co Tobie przeszkadza ta biedna scianka ? Hutnik ma bardzo rozlegle obiekty i trzeba je jakos zagospodarowac tak zeby Hutnik byl faktycznie centrum sportu w NH(a niebawem w calej Polsce;)
w tamtych okolicach jest tez fajne boisko betonowe bardzo zapuszczone a szkoda
pzdr Osiek

Awatar użytkownika
Aldaris

Postautor: Aldaris » sob sty 05, 2008 8:54 am

dzuhas pisze: Hutnik ma bardzo rozlegle obiekty i trzeba je jakos zagospodarowac
A mnie ciekawi fakt czemu nikt jeszcze nic nie zrobił ze starym lodowiskiem za halą. Nie wiem czy do Hutnika czy Tomexu należą te tereny, ale był by to napewno lepszy interes.
"Mnie sprawy tych dzikusów nie obchodzą. Ja jestem chrześcijaninem" - Zakari Lambo

Awatar użytkownika
Michas

Postautor: Michas » sob sty 05, 2008 9:17 am

To prawda lodowisko by się przydało. Mamy tylko jedno w Krakowie i napewno sporo ludzi by przychodziło
KTO KOCHA TEN WIERZY!!!

Awatar użytkownika
Cato

Postautor: Cato » sob sty 05, 2008 11:48 am

Michas pisze:To prawda lodowisko by się przydało. Mamy tylko jedno w Krakowie i napewno sporo ludzi by przychodziło

odkryte/wpół odkryte przynajmniej 3 więc cudów bym się nie spodziewał.był kiedyś pomysł np. lodowiska na placu c. ale nie przeszło - wg mnie ten interes ledwie by zarabiał sam n asiebie
być HUTNIKIEM to być najgorętszym
ten kawałek męczy niekumatych

DawidHKS

Postautor: DawidHKS » sob sty 05, 2008 12:16 pm

Cato pisze:
Michas pisze:To prawda lodowisko by się przydało. Mamy tylko jedno w Krakowie i napewno sporo ludzi by przychodziło

odkryte/wpół odkryte przynajmniej 3 więc cudów bym się nie spodziewał.był kiedyś pomysł np. lodowiska na placu c. ale nie przeszło - wg mnie ten interes ledwie by zarabiał sam n asiebie

pozatym lodowisko jest w oplakanym stanie i zeby dalo sie je w jakikolwiek sposob uzytkowac to trzeba by wlozyc w to sporo pieniedzy, a ze w Klubie ich nie ma to sprawe lodowiska mozna odlozyc na lepsze czasy...

LOKO

Postautor: LOKO » pn sty 07, 2008 4:16 pm

Ma ktoś jakieś wieści po pierwszym treningu?

Awatar użytkownika
Lukasz_HKS

Postautor: Lukasz_HKS » pn sty 07, 2008 8:27 pm

Jak jedno lodowisko mamy w miescie ? Jest przy M1, przed Galeria Krakowska... :D
Hutnik

Awatar użytkownika
fubu

Postautor: fubu » pn sty 07, 2008 9:47 pm

1, Trening jest w środe o 16
Hutnik Kraków
Obrazek

vitoss

Postautor: vitoss » pn sty 07, 2008 10:02 pm

Przy m1 jest syntetyczne strasznie do dupy , a do galeri trzeba dojechac wiec lodowsiko na hutniku z pewnosiac by zarabialo bo wieszkosc ludzi z huty by nie jechalo pod galerie

Awatar użytkownika
Cato

Postautor: Cato » wt sty 08, 2008 9:33 am

vitoss pisze:Przy m1 jest syntetyczne strasznie do dupy , a do galeri trzeba dojechac wiec lodowsiko na hutniku z pewnosiac by zarabialo bo wieszkosc ludzi z huty by nie jechalo pod galerie

tak samo jak nie jeździ się na piwo, do sklepów, księgarni, tetru itp. a to wszystko jeest w Hucie.. :roll:

Awatar użytkownika
bolo

Postautor: bolo » czw sty 10, 2008 8:44 am

Dziewięciu nowych zawodników trenowało z Hutnikiem Kraków
W III-ligowym zespole Hutnika Kraków zanosi się na spore zmiany kadrowe. Podczas pierwszego w tym roku treningu pojawiła się spora grupa zawodników, którzy poddani zostaną sprawdzianom. Liczniejsza jednak jest grupa graczy, którzy opuszczą tej zimy zespół.

Wśród nich są: najlepszy strzelec Paweł Wasilewski, bramkarze - Tomasz Grabowski i Paweł Pacanowski oraz Piotr Błachacz, Łukasz Dębski, Piotr Świerczyński, Paweł Przebinda. Do innych klubów mają zostać wypożyczeni: Piotr Gładysz, Szymon Kiwacki i Mateusz Niechciał.

Spośród nowych postaci najliczniej byli reprezentowani bramkarze. Dwaj z nich to Rafał Brzeziański i Marek Pączek z Cracovii, a trzeci to Kamil Gąsior ze Spartaka Charsznica.

Wśród pozostałych nowych twarzy, które pojawiły się na treningu, najbardziej doświadczonym graczem jest Michał Janicki ze Stali Stalowa Wola. Pozostali testowani zawodnicy to: Marcin Czech z Prądniczanki Kraków, Piotr Kasprzyk z Bocheńskiego KS, Paweł Pyciak z Clepardii Kraków i Marek Zagrodzki ze Słomniczanki Słomniki.

Wzmocnieniem powinien być Tadeusz Kaczor, który powraca po ponadrocznym leczeniu. - Będziemy szybko chcieli dokonać selekcji - mówi trener Albin Mikulski. - Ci, którzy pozostaną, muszą być wzmocnieniem, bo młodych uzdolnionych graczy mamy w klubie.

Pracę w Hutniku podjął Leszek Janiczak, który będzie koordynatorem sportowym klubu. W rundzie jesiennej był trenerem Karpat Siepraw.

źródło: Gazeta Krakowska
ObrazekObrazekObrazek ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Cato

Postautor: Cato » czw sty 10, 2008 9:51 am

czym się zajmują "koordyntorzy sportowi"?? <w odniesieniu do takich klubów jak Hutnik?>

BuA SPW

Postautor: BuA SPW » czw sty 10, 2008 10:12 am

W/w piłkarze przedstawiani jako potencjalne wzmocnienia to dla mnie "no name'y" straszne, nie kojarze ani jedngo...a mieli sprowadzić kilku doświadczonych i ogranych :roll: