Puchar Polski

Tematy piłkarskie (do 2010 r.)

Moderatorzy: dUfio, majlech

krowodrzaHKS

Postautor: krowodrzaHKS » sob lut 09, 2008 4:32 pm

2 osoby zapierdalaly przez caly mecz, a byli to: Kaczor i Bizoń. Reszta to sen zimowy.
raval pisze:Nasz klub jest kurwa zajbisty kocham go, kurwa ale patologia, ja pierdole

Obrazek

Awatar użytkownika
KonradHKS

Postautor: KonradHKS » sob lut 09, 2008 4:41 pm

Jedyny pozytywny aspek to obroniony karny przez pasiona;] Reszte pominę.

Awatar użytkownika
CENTRUM D NH

Postautor: CENTRUM D NH » sob lut 09, 2008 5:11 pm

V runda PP-Kraków - 09.02.2008 g.12:00 - sztuczne boisko KS Hutnik
Hutnik Kraków - Puszcza Niepołomice 0:6 (0:4)

Sensacyjnie zakończyło się rozgrywane dziś spotkanie V rundy Pucharu Polski w krakowskiem. III-ligowy Hutnik Kraków został rozgromiony przez IV-ligową Puszczę Niepołomice 0:6 (0:4). Trzecioligowcy kończyli mecz w 9-osobowym składzie. Za czerwone kartki wyrzuconych z boiska zostało dwóch bramkarzy Hutnika. Oboje za faule w sytuacji sam na sam. Wynik mógł być wyższy, ale po czerwonej kartce dla drugiego bramkarza Hutnika, zastępujący go w bramce obrońca Hutnika - obronił rzut karny.
Każdy Głos, Każdy Cios Oddany Za Ten Klub, Za Te Barwy HKS !!!

teatralneNHB

Postautor: teatralneNHB » sob lut 09, 2008 5:12 pm

krowodrzaHKS pisze:2 osoby zapierdalaly przez caly mecz, a byli to: Kaczor i Bizoń. Reszta to sen zimowy.

wiesz co w pilce nie chodzi o bieganie w ta i spowrotem trzeba jeszcze umiejetnie podac strzelic zmienic ciezar gry to wtedy sil sie mniej straci i mozna pomyslec o jakims wyniku. nie wiem w czym widzisz dobra gre bizonia ktory kurwa piłki prostej nie umie przyjac a jak przyjmie to po 10 metrach biegniecia z nia zaraz ja traci!! kaczor tez nie pokazal cudow nie bylo widac zadnego kluczowego podania z jego strony. jak dla mnie to zaden nic nie pokazal. jak dalej tak beda grac tylko lewa strona to kepas czesciej bedzie lapal kontuzje bo jest na swojej stronie zastany zadnych pilek nie dostaje. bizon i czajka na skrzydlach to dramat. kinia w srodku tez nic nie pokazal oprocz zmarnowania naszych jedynych sytuacji( wlasciwie jednej). wasyl z jarim z przodu nic nie pograli bo niemi co grac jak nie bylo pilek. kurwa nie pamietam kiedy dostali szostke ostatnio. mam nadzieje ze lalus co dzis na lawce siedzial i inni beda cos grac w rundzie. pozdrawiam

majlech

Postautor: majlech » sob lut 09, 2008 5:44 pm

Słaba postawa bramkarzy +chyba przemęczenie obozem dochodzeniowym i mamy rezultat, jaki mamy.

Puchar nieważny, liga jest ważna.

luke.krak

Postautor: luke.krak » sob lut 09, 2008 6:04 pm

dokladnie puchar mniej wazny..liga wazna! fakt faktem moglismy przylozyc sie na tyle zeby nie dostac az 6 bramek:/ ale popatrzmy na obrone...jej wogole nie bylo...mysle ze jak bedzie makuch z garzelem na srodku obrony to bedzie lepiej...bo Koza na obrone sie nienadaje to pomocnik...slyszalem tez ze Ogora na lewej obronie na treningach testowal Albin ale nie wiem czy to prawda..hehe mowiac poprostu wkurwiony jestem niesamowicie ze klepie nas jakaś puszcza...i do tego 6:0... ale...kTo KoChA Ten WiErZy...pozdro

dUfio

Postautor: dUfio » sob lut 09, 2008 6:36 pm

kurwa tak liczyłem na jakiś wypad na wioske japierdole ale łajzy

Awatar użytkownika
NH Power

Postautor: NH Power » sob lut 09, 2008 7:51 pm

KURWA PRZECIEŻ TO JEST SKANDAL :!: wiecie jaka jest prawda :?: taka że on huja robi z tymi "piłkarzami" ! wiecie kiedy maja nastepny trening ? W ŚRODE ! toż to tramkarze wiecej pracują przed rozpoczęciem sezonu ! totalna fuszera... pierdolenie farmazonów że gralismy bez wzmocnien. jakich wzmocnien ? makuch- ok janicki ? pupilek mikulskiego i spaślak nie mówiac juz o kolańskim bo on to nawet gorszy od kajdy jest :evil: i tu w takim meczu wychodzi nieprzygotowanie zespołu WOGOLE przed rozpoczęciem sezonu :!: brzezianski jeszcze wogole nie jest zakontraktowany wiec nie wiadomo czy bedzie u nas grał... wiec jakie wzmocnienia ? mecz z kolejarzem wygral8ismy bo pewnie mielismy wygrac a nie pierdolenie o przebudzeniu :roll: taka jets bolesna prawda ! ten klub zmierza nieuchronnie do czasów 4 ligowych i jak widać wcale nie bez szans na powtórne spadnięcie w dół ! i niech teraz sie pokażą ci co Kacpra krytykowali ! On przynajmniej przygotowywał zespół a to że rywale byli mocniejsi albo płacili jak Kolporter albo cracovia ! taka jest prawda że mikulski nic nie robvi i sie opierdala a reszte wykonuje za niego Wójs na którego i tak wszyscy znawcy napierdalają
bo przegrał 2 mecze jak był I trenerem :? A KTO NA TO POZWALA ? KOWALSKI I SPÓŁKA ! jestesmy narazie w dupie i póki te wszystkie picze w zarządzie nie poumieraja to nigdy sie z tego nie wydostaniemy :!: TAKA JEST PRAWDA ! chyba że którys z nas wygra w Totka i da cały milion na zakup tego Klubu który jest dla nas całym światem ... pozdro DLA KUMATEJ HUTNICZEJ BRACI !
Power =
n U 1. (authority, control)władza; in ~ u władzy: the party in ~ partia rządząca; balance of ~ równowaga sił. 2. (vigour, strength)moc, potęga, siła. 3. (ability, capacity) zdolność;

czyli mówiąc po prostu "NH Power" = Hutnik

A.C.A.B

Postautor: A.C.A.B » sob lut 09, 2008 8:48 pm

ps. o ile nowi zostaną zgłoszeni do rozgrywek, zostały 2 miechy :roll: o ile sie nie myle...

Fan Hutnika

Postautor: Fan Hutnika » sob lut 09, 2008 10:15 pm

Ja tam sie wogole nie martwie
po 1 co z tego ze wyeliminowalibysmy jakas puszcze skoro za 4,5 meczy przyjdzie mocniejszy przeciwnik i nam dokopie
po 2 wazniejsze jest uratowanie dupska w trzeciej lidze niz spadek albo jakis puchar co dalby nam tyl co j/w
po 3 my sie przygotowujemy do walki o obrone 3 ligi wiec wogole nie martwie sie i mam w dupsku ta porazke

niech sie poniecaja wygrana za 3,4 runde jak przejda dalej beda plakac ze zmeczeni itd ale to juz gowno mnie obchodzi

flagus

Postautor: flagus » sob lut 09, 2008 10:24 pm

I tu się nie zgodzę. Jeśli do rozpoczęcia rundy mamy miesiąc a nasz styl wygląda jak wygląda to jest to sygnał alarmowy! Można odpuścić puchar pewnie, ale myślę jakieś warianty gry, styl, powinny jakoś funkcjonować. Dlatego do wszystkich którzy mówią "Olać puchar, ważna liga" małe zastrzeżenie. Dla Puszczy podobnie jak dla nas też był to sparing, bo nie ukrywajmy że daleko nie zajdą. Ale lanie 6-0 od IV-ligowca na własnym boisku...... powinno dać wiele do myślenia.
http://www.pajacyk.pl
http://www.pustamiska.pl
Jedno kliknięcie dziennie --- to chyba niewiele.

Awatar użytkownika
metal
Site Admin
Kontakt:

Postautor: metal » ndz lut 10, 2008 3:55 am

A przypomnijcie sobie ILE RAZY Hutnik w ciągu ostatnich dwudziestu lat NIE odpuścił Pucharu Polski? Trzy? Cztery? Zapewne im sie nie opłaca...

Pamiętacie Płomień Jerzmanowice?
Heh nie róbmy sobie nadziei w przyszłym roku - unikniemy rozczarowań.

Pzdr.
Met.
ObrazekStaram się pisać poprawnie po polsku!

Desanto NH

Postautor: Desanto NH » ndz lut 10, 2008 6:16 am

no oni odpuscili czy tak tragicznie grali?? poprostu w głowie niechce mi sie to pomiescic:( pozdrawiam Hutnik Azja środkowa...
Nowy Hutnik 2010.

HAMAS

Postautor: HAMAS » ndz lut 10, 2008 8:39 am

Kolego przestań z KACPREM fajny gość ale musi się jeszcze długo uczyć.
Jeśli chodzi o trenera obecnego to po prostu trzeba mu dać szanse.
Jeśli idzie o grę to jak grali pełnym składem z cracovią to było BARDZO DOBRZE więc powoli dajmy się wykazać.

majlech

Postautor: majlech » ndz lut 10, 2008 9:09 am

Juz pare lat temu brnelismy w Pucharze Ligi, wygrywwajac m.in. ze Szczakowianka.
Pamietam jak po tym meczu mowilem, ze wolalbym 3 pkt ze Szczakowianka w lidze i potem w lidze przegralismy, a te 3 punkty dalyby nam utrzymanie w 2 lidze.

Co do meczu, to jak pisalem wydaje mi sie, ze to skutki cwiczen w trakcie obozu dochodzeniowego - bo Hutnik byl wyraznie wolniejszy od Puszczy i bardzo slabej postawy mlodych bramkarzy.
Prawie co strzal, to bramka dla Puszczy.
Wiec nie popadajmy od razu w rozpacz. A co do Kacpra to zdania nie zmieniliem - jesli komus wlacza sie juz "mit zlotego wieku" to proponuje popatrzec na nazwiska pilkarzy, ktory wowczas u nas grali i na osiagane wyniki.