Sparingi zima 2008
Bramki dla Hutnika: Kolański, Garzeł, Jarosz, Wasyl piątą stgrzelił... Blaszka samobója
Jak widać stara miłośc nie rdzewieje
Ogólnie jak zwykle zajebiście zagral Maki, Garzeł, reszta standardowo poniżej oczekiwań, a Brzeziański w swoim 3 meczu sparingowym podarowywuje przeciwnikom brmake. W sparingu to huj, ale w prawdziwym meczu wystarczy ta jedna, i jesteśmy w dupie
Janicki... Na jego temat nie będe sie wypowiadał
bo po tych krajach co zjeździł, to jak dla mnie nie wiem czy w Garbarni by sie łapał
CHociaż jakby zwalił z 15 kilo kto wie
I jeszcze jedno-Sunday dogadany z Hutnikiem na tą rundę
A.C.A.B, po raz kolejny widze Cie od 10 rano
z piwem w ręce
A L K O H O L I K U
WIem wiem, haha stres na Hucie robi swoje 

Ogólnie jak zwykle zajebiście zagral Maki, Garzeł, reszta standardowo poniżej oczekiwań, a Brzeziański w swoim 3 meczu sparingowym podarowywuje przeciwnikom brmake. W sparingu to huj, ale w prawdziwym meczu wystarczy ta jedna, i jesteśmy w dupie

Janicki... Na jego temat nie będe sie wypowiadał

I jeszcze jedno-Sunday dogadany z Hutnikiem na tą rundę

A.C.A.B, po raz kolejny widze Cie od 10 rano

A L K O H O L I K U

Janicki ma dobry strzał, silny..ale co z tego...jak go widze na boisku jak on sie porusza to mam wrazenie ze go za kare tam wpuscili...on chodzi po tym boisku:/ dziwne..bo treningi maja, powinien kondycje wyrobic nie jest az znowu taki gruby.. znam duzo pilkarzy ktorzy byli troszke grubsi a wymiatali na boisku... a swoja droga..hmm jak myslicie? sparingi co 3 dni to nie za duze obciazenie? jeszcze widzialem ze bieganie mieli po dzisiejszym mieczu nadodatek hehe
wszytko fajnie ze wynik jest gra nie wiem bo nie bylem martwi mnie brzezianski chociaz napewno jest lepszy od sotnickiego a od grabowskiego(ktory sie lapnal do warty poznan...<hahahahahahahaha> nie widza co robia...) zawodnicy z obrony nie boja sie mu zagrac a co do treningow i sparingow to to jest wlasnie metoda mikulskiego zajazd stara szkola zobaczymy czy sprzawdzi sie w Hutniku jest jednak pewnien niepokoj ze oni ostatni mecz sparingowy graja z glinikiem w srode w tygodniu gdzie w sobote gramy z wisloka, mozna to odebrac tak: chce przyzwyczic zawodnikow bo prawie cala runda to beda mecze sobota-sroda ale po co az tak czesto 0 swierzowsci przed meczem z wisloka...nie beda mieli kiedy zregenerowac sily chyba ze na treningach juz przed liga beda robic taktyke i grac w dziadka no bo przeciez 11meczow sparingowych a potem od kopa16 meczow ligowych niestety moze sie skonczyc przetrenowaniem i zmeczeniem organizmu ale....zaufajmy jego metodom ja mysle ze musimy byc dobrej mysli i trzeba wspierac klub chodzic przede wszytskim na mecze!! apel do wszytskich ktorzy sa za Hutnikiem bo wiem ze jest nas wielu choc w Starej Hucie namawiajcie kolego i przychodzcie nawet tylko po to by zamiast siedziec i zamulac siasc na stadionie i podopingowac HKS!!!
Hutnik KRAKÓW & GKS JASTRZĘBIE!!
STARA HUTA NIE RDZEWIEJE!!
STARA HUTA NIE RDZEWIEJE!!