PRZYSZŁOŚĆ KS Hutnik KRAKÓW

Tematy piłkarskie (do 2010 r.)

Moderatorzy: dUfio, majlech

PAHKS

Postautor: PAHKS » sob kwie 05, 2008 10:09 pm

calkiem sie z Toba zgadzam Vitoss
nic juz nie wskoramy od 7 lat to samo jest z tym ze teraz najgorzej
kiedys jest jakas lepsza frekwa tym gorzej graja kurwa
z wisloka jeszcze jako tako ale w zamosciu obrona czestochowy a dzisiaj po prostu nic
PrzyArceHKS
Bylismy jestesmy bedziemy

Awatar użytkownika
KonradHKS

Postautor: KonradHKS » sob kwie 05, 2008 10:24 pm

Wygrajają jakiś mecz to sie skończy temat. Żeby zaczać od nowa trzeba mieć dobry plan i duuużo kasy.

huteusz
Kontakt:

Postautor: huteusz » sob kwie 05, 2008 10:41 pm

No dokladnie bedzie tak jak mowi Konrad. Zaraz wygraja dwa mecze to znowu ktos zacznie krzyczec II liga HKS. A przegramy to znowu ktoś odswiezy temat Przyszlosc KS Hutnik. I tak w kolo jest, od kad tutaj dolaczylem, i zawsze jak sa jakies niepowodzenia. Ludzie po prostu popadaja w skrajnosci po wygranym i przegranym meczu...

flagus

Postautor: flagus » sob kwie 05, 2008 10:46 pm

Fan Hutnika pisze:my juz sie musimy pogodzic z faktem ze gramy w nowej 3 lidze
ja juz ogladam mecze na luzie czekam na nowy sezon w ktorym moze awansujemy

Niestety ja to widzę jeszcze czarniej.
Zawsze jak spadali mówiłem sobie za rok wracamy. Niestety rzeczywistość była brutalna. Jak teraz spadniemy to kaplica. Podejrzewam że wszyscy nawet Ci mali dobrodzieje HKS-u nie będą łożyć na nie oszukujmy się IV ligę.
http://www.pajacyk.pl
http://www.pustamiska.pl
Jedno kliknięcie dziennie --- to chyba niewiele.

Awatar użytkownika
KokoHKS

Postautor: KokoHKS » sob kwie 05, 2008 10:48 pm

Nie pozostało nam nic innego tylko postawić na młodzież! Nie mamy nic do stracenia. Poza tym trzeba im dać szansę, aby szybko nie "odpłynęli" z tego klubu. Tylko cud nas uratuje przed spadkiem.

vitoss

Postautor: vitoss » sob kwie 05, 2008 11:43 pm

A ile wedlug was potrzeba kasy zeby zaczac od nowa ? ja mowie o wyperdoleniu pseudo grajkow i sciaganiu na ich miejsce innych zawodnikow ktorzy beda walczyc. mam wrazenie na kazdym meczu iz tym pilkarza jest za dobrze u nas. Jescze jak byl Kasper to gra jakos wygladala a teraz ? Trener nie gra panowie pilkarze. Wtedy potrafiliscie grac ladnie a sklad wcale nie byl jakis bardzo mocny. Moze zaczeli by grac jak by dostawali kase za wygrany mecz ? a nie za bycie w tym klubie

Awatar użytkownika
abcdefgh

Postautor: abcdefgh » sob kwie 05, 2008 11:46 pm

Ja moge zagrać na następnym meczu, i będe walczyć.

Awatar użytkownika
MarianHKS

Postautor: MarianHKS » ndz kwie 06, 2008 1:51 pm

vitoss - powiedz Ty mi kiedy oni grali ładnie za Kasperczyka ,coś krótka pamięc masz , pamiętny diament przesladowal nas przez dwa, trzy sezony . Dobrze grali tylk koncówke sezonu kiedy to Pasy weszły i pocżatek następnego a pozniej to juz równia pochyła, aż do dziś.
Hutnik Centrum B

vitoss

Postautor: vitoss » ndz kwie 06, 2008 2:08 pm

Moze przesadzilem z tym ladnie ale dzialo sie wiecej na boisku. Np Stanula wlaczal sie w akcje a teraz obronca nie zrobi takiej akcji a czemu ? bo poprostu niechce mu sie zapierdalac i nie ma komu zagrac. My teraz gramy na stojaka wiec nie spodziewajmy sie jakiej kolwiek rewolucji.

Pawełek__NH

Postautor: Pawełek__NH » ndz kwie 06, 2008 4:24 pm

Jeśli mówicie o zaczęciu wszystkiego od nowa to:
Po pierwsze trzeba wpierdolić kilku grajkom żeby nie chodzili do bukmachera (Siedząc w "LAGUNIE" można zobaczyć wiele ciekawych osób wychodzących z STS-u)
Po drugie trzeba znaleźć dobrego sponsora ( nie liczmy już na to że Hindus nas za sponsoruje)
Po trzecie trzeba wypierdolić pseudo prezesów którzy niszczą klub od środka pakując pieniądze nie w klub a do własnej kieszeni.
Po czwarte jak napisał vitoss kilka postów wyżej trzeba wypierdolić pseudo grajków i ściągnąć lepszych kopaczy którym zależy nie na pieniądzach a na klubie.

Sorry za język ale troszkę się wkurwiłem oglądając wczorajszy mecz.
My Hutnika fani po świecie rozsypani za Hutnik za HKS pójdziemy aż po życia kres.

vitoss

Postautor: vitoss » ndz kwie 06, 2008 8:16 pm

Hutnik - Sandecja
kurs na wygranie Hutnika - 1,75
kurs na Sandecje 4,00

i wszystko jasne ;P

Pawełek__NH

Postautor: Pawełek__NH » ndz kwie 06, 2008 8:38 pm

vitoss pisze:Hutnik - Sandecja
kurs na wygranie Hutnika - 1,75
kurs na Sandecje 4,00

i wszystko jasne ;P

Nawet nie chodzi mi o wczorajszy mecz. Ale rozpierdala mnie to że jadą z nami drużyny które w zeszłym sezonie walczyły o utrzymanie.
My Hutnika fani po świecie rozsypani za Hutnik za HKS pójdziemy aż po życia kres.

Awatar użytkownika
HUT1950NIK

Postautor: HUT1950NIK » pn kwie 07, 2008 7:22 am

Jebać grabarzy z S.S.A.!!!!!
Nikt tym złodziejom nie da złotówki!!
Rozwalili klub z tradycjami, płakać się chce!!
Trzymają się stołków bo miasto ma inwestować w obiekty Hutnika przed Euro, a co za tym idzie grube miliony będą do ukradzenia.
Parodia, w IV lidze (tak naprawdę w V) bedzie jakiś klub z nazwą S.S.A.

Na zawsze KS Hutnik!!!!
TYLKO Hutnik

Awatar użytkownika
Cato

Postautor: Cato » pn kwie 07, 2008 1:26 pm

vitoss pisze:Moze przesadzilem z tym ladnie ale dzialo sie wiecej na boisku. Np Stanula wlaczal sie w akcje a teraz obronca nie zrobi takiej akcji a czemu ? bo poprostu niechce mu sie zapierdalac i nie ma komu zagrac. My teraz gramy na stojaka wiec nie spodziewajmy sie jakiej kolwiek rewolucji.

co Ty mówisz człowieku, kto gra u nas na boku ? ile oni mają lat ? jedni z młodszych na boisku i będą się wypuszczac do przodu? Bronowickich się naoglądałeś to jest Hutnik i tu nie ma kim grac, ale akurat co do rozgrywania piłki w obronie jest ok
być HUTNIKIEM to być najgorętszym
ten kawałek męczy niekumatych

tommyl

Postautor: tommyl » śr kwie 16, 2008 8:58 pm

KokoHKS pisze:Tylko cud nas uratuje przed spadkiem.

zdobędziemy max jeszcze 19 pkt. co daje 36 pkt.
Popatrzcie na tabele...

4 liga Panowie. :!: Cudem będzie jak się skąd nie posypie bo na awans do 3 ligi chyba ich stać. Ale jak na tę chwilę czeka nas 4 ligowy sezon :!:
Obrazek Obrazek

KTO KOCHA TEN WIERZY - TYLKO Hutnik!!!