Sparingi, przygotowania, lato 2008

Tematy piłkarskie (do 2010 r.)

Moderatorzy: dUfio, majlech

Awatar użytkownika
PennyWise

Postautor: PennyWise » wt cze 24, 2008 1:20 pm

JOK_NH pisze:Jasne kurwa Tadek zostanie w imię ratowania klubu, którego nikt ratowac nie chce. Weźcie się zastanówcie. To jest zawód, on się z tego utrzymuje. Wybiera lepsza kasę, mozliwość rozwoju, tylko idiota bez ambicji nie przyjął by takiej oferty.
Pozwodzenia Tadek!

Faktycznie w chuj prestiżowy transfer 8) .Oferta prawie jak z Chealsea, ale akurat na miarę jego nikłych umiejętnośći i ambicji, jak znalazł. Chuj z piłkarzami HKS jesteśmy z wami, wypierdolić wszystkich grających w tym sezonie mając takie warunki płacowo bytowe, spaść z trzeciej ligi to jawne skurwysyństwo, policzek wymierzony tym wszystkim nielicznym Kibicom , którzy jeszcze przy tym klubie zostali.
BOG Z Nami, chuj z Nimi.
Oldschool Fan

JOK_NH

Postautor: JOK_NH » wt cze 24, 2008 1:34 pm

Weż nie pierdol Penny, bo w obecnej sytuacji jest to dla niego awans. Dupcysz o jakiejś Chelsea, mówisz o jego słabych umiejętnosciach, a chciałbyś, żebysmy to my byli na miejscu Wieliczki teraz. Więc weź nie mędrkuj, bo jak zwykle nie uderzyłes w sedno sprawy.

Krzycho

Postautor: Krzycho » wt cze 24, 2008 1:41 pm

przy okazji rehabilitacji vitos pisal
Temat postu:
Tadek nie mysli o pieniadzach tak jak wielu innych zawodnikow.Wiem ze gornik z pewnoscia moglby zaoferowac mu wiecej pieniedzy a widac ze WYCHOWANEK hutnika TADEUSZ KACZOR jest zawodnikiem ktory zawdziecza nam operacja czy jakie kolwiek wsparcie.Przynajmniej on jako jedyny nie spierdoli przy najblizszej okazji.Dzieki Tadek ze chcesz dalej grac w naszym klubie.
walka z pijaństwem obowiązkiem społecznym

JOK_NH

Postautor: JOK_NH » wt cze 24, 2008 1:50 pm

Vitoss ma wyrocznio. Darujcie sobie... :roll:

ZIELONE

Postautor: ZIELONE » wt cze 24, 2008 2:11 pm

kaczor nie jest wychowankiem Hutnika, pierwsze kroki stawial w podgorzu krakow...
Hutnik KRAKÓW & GKS JASTRZĘBIE!!

STARA HUTA NIE RDZEWIEJE!!

HAMAS

Postautor: HAMAS » wt cze 24, 2008 2:18 pm

Kurwa mac miało być o sparingach a nie o szmaciarzach ,kto chce niech idzie w p....

lucero

Postautor: lucero » wt cze 24, 2008 2:27 pm

> Proste nikt nie będzie grał w nieskończoność w hutniku skoro ten zsuwa sie po równi pochyłej.

A czemu sie zsuwa, nie pierd***** ze to tylko wina zarzadu, akurat w tym sezonie mieli dobre warunki i co grali to kazdy widzial. W normalnym swiecie jak sie cos spierdzieli to sie probuje to naprawic a Kaczor zamiast walczyc tam gdzie sam zlecial to czmycha do Wieliczki, nie to zeby mi bylo go wielce zal, ale nie rozumiem w tym przypadku bronienia tej postawy

dUfio

Postautor: dUfio » wt cze 24, 2008 2:42 pm

PennyWise pisze:
JOK_NH pisze:Jasne kurwa Tadek zostanie w imię ratowania klubu, którego nikt ratowac nie chce. Weźcie się zastanówcie. To jest zawód, on się z tego utrzymuje. Wybiera lepsza kasę, mozliwość rozwoju, tylko idiota bez ambicji nie przyjął by takiej oferty.
Pozwodzenia Tadek!

Faktycznie w chuj prestiżowy transfer 8) .Oferta prawie jak z Chealsea, ale akurat na miarę jego nikłych umiejętnośći i ambicji, jak znalazł. Chuj z piłkarzami HKS jesteśmy z wami, wypierdolić wszystkich grających w tym sezonie mając takie warunki płacowo bytowe, spaść z trzeciej ligi to jawne skurwysyństwo , policzek wymierzony tym wszystkim nielicznym Kibicom , którzy jeszcze przy tym klubie zostali.

bingo, 100% poparcia, drogi trener, place z tego co wiem na czas co w Hutniku kiedys norma nie bylo, nowi pilakarze tez nie za darmo taki Sunday czy Zajac na pewno swoje brali, spasiona swinia Janicka utrzymywana na darmo i spora premia (chyba 80 albo 100tys) do podziału za miejsce w 8 (!przy 4-6 miejscu w porpzednich 5 sezonach!) i co? i gówno
konczac temat Kaczora-nikomu nie zycze kontuzji, kibice w takiej sytuacji pokazali swoje lagodne oblicze ciekawe czy w Wieliczce sa do tego zdolni :lol: a ze odchodzi-wchuju to mam, najchetniej zadnego z nich bym juz wiecej nie ogladal no ale kto by ich wszystkich chcial

zeby nie rozmywac juz-zycze sobie sparingu w lecie z GieKSą z Jastrzębia :)

vitoss

Postautor: vitoss » wt cze 24, 2008 4:51 pm

JOK_NH pisze:Vitoss ma wyrocznio. Darujcie sobie... :roll:

A skad ja sie tu wzialem :D ?

mr.Vitaminka

Postautor: mr.Vitaminka » wt cze 24, 2008 5:35 pm

vitoss pisze:A skad ja sie tu wzialem :D ?

jak masz poniżej 12 lat to powinno ci wystarczyć że z kapusty, abo żę bociek przyniósł
Wawrów! <oklaski> Wawrów!

vitoss

Postautor: vitoss » wt cze 24, 2008 9:56 pm

Chodzilo mi bardziej o uzycie mojego nicku w wypowiedzi Joka.

p.s Wiem jak znalazlem sie na tym świecie :P koniec offa

Krzycho

Postautor: Krzycho » wt cze 24, 2008 10:31 pm

vitoss pisze:p.s Wiem jak znalazlem sie na tym świecie :P koniec offa

opowiadaj
walka z pijaństwem obowiązkiem społecznym

sikorek_nh

Postautor: sikorek_nh » wt cze 24, 2008 10:58 pm

Ibrahim w Stalowej Woli
Hutnik 1950 KRAKÓW.

JOK_NH

Postautor: JOK_NH » wt cze 24, 2008 11:24 pm

Krzycho pisze:przy okazji rehabilitacji vitos pisal
Temat postu:
Tadek nie mysli o pieniadzach tak jak wielu innych zawodnikow.Wiem ze gornik z pewnoscia moglby zaoferowac mu wiecej pieniedzy a widac ze WYCHOWANEK hutnika TADEUSZ KACZOR jest zawodnikiem ktory zawdziecza nam operacja czy jakie kolwiek wsparcie.Przynajmniej on jako jedyny nie spierdoli przy najblizszej okazji.Dzieki Tadek ze chcesz dalej grac w naszym klubie.

Dla Vitossa, jest to parę postów wyżej :)

vitoss

Postautor: vitoss » śr cze 25, 2008 12:25 am

JOK_NH pisze:
Krzycho pisze:przy okazji rehabilitacji vitos pisal
Temat postu:

Dla Vitossa, jest to parę postów wyżej :)

No teraz widze :P:P Zmeczoone oczy moje tego nie mogly zobaczyc :P No odnaszac sie do tego co pisalem kiedys tam to przynajmniej klub trafiłem :P No widac mozna sie pomylic do ludzi...